Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …
- 1297
- chevron_right
kardāna karājošais, kardāna mufta, skūves pie reduktora kardānam vaļā, reduktors iet uz galu vai aizmugurējie diski līki vai arī kāds kardānu vilcis no nūtīm ārā neatzīmējot un salicis savādāk.
Tas ir parādījies pēdējā laikā. (nekas netika jaukts) Bremzējot nav nekādas vibrācijas, tikai ieskrienoties, kad motora apgriezieni ir ap 4 tūkstoši rpm.
Paldies par ieteikumiem, noteikti paskatīšos! :)
Paldies par ieteikumiem, noteikti paskatīšos! :)
ja jūt otro ganģi tad es lieku, ka kardāna mufta, demferis jeb tautā sauktā poduška
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Liels Tev paldies! Nu ir tik jāskatās :)
Edžis rakstīja:Mazs jautājums garā tekstā.
Sākam
Gribu nomainīt sāvam BMW enģeļacīm lampiņas uz led bet nezinu vai būs pareizi.
gribu šos
http://www.ebay.com/itm/20-x-T5-12V-3-3 ... 29&vxp=mtr
ielikt šādā vadu savienojumā vai man nevajag kādu pārveidotāju? Jo man bija jau ielikti šādi
http://www.ebay.com/itm/10X-T5-286-LED- ... ca&vxp=mtr
un tie pa vienam mirgojot nobeidzās. laikam vajadzeja kādu strāvas pārveidotāju.
Up![]()
Kāds ko var pateikt lietas labā?
P.S. paldies lukturus nemainīšu.
HELP. Manam E36 pēkšņi pazuda elektrība. Burtiskā nozīmē
akumulators pilns, taču tālāk pēkšņi tā strāva nekur neaiziet
kur ko skatīties, kas par vainu? kurus drošinātājus, jo tur viss vācu valodā un to nu es nekādīgi nesaprotu......
pieņemu, ka auto ar 6 cil, tb aķis aizmugurē.AndrisOSX rakstīja:HELP. Manam E36 pēkšņi pazuda elektrība. Burtiskā nozīmēakumulators pilns, taču tālāk pēkšņi tā strāva nekur neaiziet
kur ko skatīties, kas par vainu? kurus drošinātājus, jo tur viss vācu valodā un to nu es nekādīgi nesaprotu......
ja strāvas nav jau pie drošekļu kastes (resnais plusa vads), tad ārdi nost labo bagāžas nodalījuma apšuvumu, aizm beņķa apakš daļu, Pie salona/bagāžas nodalījuma starpsienas tievākajā vadā drošinātājs (meklē uz vada melnu termoizolāciju)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
vai kāds nezin kur rīgā var pārkrāsot un pāršūt baltus ādas sēdekļus?
un kas ir izdevīgāk nopirkt citus vai pāršūt?
vrb kādam ir pa normālu cenu šāds te šofera beņķis tikai balts?
un kas ir izdevīgāk nopirkt citus vai pāršūt?
vrb kādam ir pa normālu cenu šāds te šofera beņķis tikai balts?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atvainojos. Mana stulbība. Pirms ierakstīt te forumā, nepārbaudīju cik labi klemmes pie akumulatora piestiprinātashe9600 rakstīja:pieņemu, ka auto ar 6 cil, tb aķis aizmugurē.AndrisOSX rakstīja:HELP. Manam E36 pēkšņi pazuda elektrība. Burtiskā nozīmēakumulators pilns, taču tālāk pēkšņi tā strāva nekur neaiziet
ja strāvas nav jau pie drošekļu kastes (resnais plusa vads), tad ārdi nost labo bagāžas nodalījuma apšuvumu, aizm beņķa apakš daļu, Pie salona/bagāžas nodalījuma starpsienas tievākajā vadā drošinātājs (meklē uz vada melnu termoizolāciju)
kādu plēvi va
jag lukturu aplīmēšanai? gribu tumšus, bet lai redz kko uz ceļa! skatijos kviller.lv bet neko isti nesaprotu!
jag lukturu aplīmēšanai? gribu tumšus, bet lai redz kko uz ceļa! skatijos kviller.lv bet neko isti nesaprotu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu pa lielam jau uzlīmējot plēvi, Tu drastiski samazināsi ceļa redzamību! Dabūt redzamību un tumšus lukturus, tikai Krusti tālajos + lēcu lukturiem var apkārt lēcai krāsot melnu reflektoru. Tad nesamazināsi redzamību.
e 36 ta jā, bet man vajag otrajai mašinai, teiksim nevajag man loti melnus bet tumšākus + vel aizmugurējos ietonēt!zeltinsh rakstīja:nu pa lielam jau uzlīmējot plēvi, Tu drastiski samazināsi ceļa redzamību! Dabūt redzamību un tumšus lukturus, tikai Krusti tālajos + lēcu lukturiem var apkārt lēcai krāsot melnu reflektoru. Tad nesamazināsi redzamību.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kāds varbūt zin vai touringa aizmugurējais logs ir ielīmēts, vai turas tikai uz to gumiju?
paldies 
kāds taisa hello nakti? vajag 34ta lampām 
Sveiks, problēma ir tāda, ka nedeg bremzes. Pārbaudīju, izrādās ka nestrādā pats datchiks uz pedāļa. Gribēju pajautāt, cik grūti viņu nomainīt pašam?
Kas tā pa detaļu kas grab/trankšķ braucot pa bruģi pie priekšējā riteņa? cik iečekoju tur tāda metāla plāksne, ir kāds zinošāks? Kas tur īsti ir jālabo ?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …