Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- …
- 1297
- chevron_right
Man tā bij kad nobeidzās dačiks, kurš atbild par elektro ventilatora ieslēgšanos. 
man tikai termomufta:D
Sveiki, man uzradās kanna ar dīzeli kurā proporcijās ir apmēram 60 % benzīna un 40 % dīzeļa.
Jautājums tāds vai es varu gāst iekšā savā benzīna motorā ? 1.8 i Protams vēl atjaucot 10 L benzīna un 5 L tās mantas ?
Nebūs slikts nobeigums.?
Jautājums tāds vai es varu gāst iekšā savā benzīna motorā ? 1.8 i Protams vēl atjaucot 10 L benzīna un 5 L tās mantas ?
Nebūs slikts nobeigums.?
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
nekas labs Tev tur nesanāks. Piedegs vārsti utt. iedomājies, kas notiek, kad pie degmaisījuma piejaucas klāt eļļa. Aptuveni tāds pats iznākums būs šeit.
Bet ārā liet arī tākā žēl ....
Kur tad varētu pielietot ?
Nedaudz nopilināju un pārbaudīju kā deg.. ja būtu tīrajā dīzelis vispār nedegtu.. Bet nu tā manta aizdegās momentāli kā sajuta uguni..
Kur tad varētu pielietot ?
Nedaudz nopilināju un pārbaudīju kā deg.. ja būtu tīrajā dīzelis vispār nedegtu.. Bet nu tā manta aizdegās momentāli kā sajuta uguni..
Nē sajaucies kopā.. un krāsa tāda sarkanīgi zaļgana..
To dīzeli-benzīnu ieguvu dēļ viena cilvēka kurš savā dīzeļauto iegāza pus bāku ar benzīnu (lai būtu pilna un varētu ceļot) Bet beidzās ar to ka nosprāga dīzelis un nu bākas saturs tika kannās satecināts. Ārā mest žēl bet nu motoru sabeigt ar negribas..
To dīzeli-benzīnu ieguvu dēļ viena cilvēka kurš savā dīzeļauto iegāza pus bāku ar benzīnu (lai būtu pilna un varētu ceļot) Bet beidzās ar to ka nosprāga dīzelis un nu bākas saturs tika kannās satecināts. Ārā mest žēl bet nu motoru sabeigt ar negribas..
Nu bet padoma kas sanak letak.. izliet ara visu to ko esi salejis vai nomainit dzineju? (slikakaja gadijuma)
es domaju ka pirmais variants..
es domaju ka pirmais variants..
Kāds tilpums un kāda eļļa jalej 325, S3.15 reduktora, un kāds ir vēlmais maiņas intervāls?Paldies! 
e36
Ja nemaldos 22"
kur ieteiksiet aizbraukt uz diagnostiku gāzes iekārtai? pieļauju, ka ik pa laikam kompis vienkārši ķer kaut kādu kļūdu, pie iedarbināšanas
p.s. auto ir e39
p.s. auto ir e39
ja nemaldos, jālej ir 1,7l un bloķim vajag 75w-140 eļļu540i rakstīja:Kāds tilpums un kāda eļļa jalej 325, S3.15 reduktora, un kāds ir vēlmais maiņas intervāls?Paldies!
jaa 1.7l un jaa 75w140 lsd oil letak butu castrol b373 lsd540i rakstīja:Kāds tilpums un kāda eļļa jalej 325, S3.15 reduktora, un kāds ir vēlmais maiņas intervāls?Paldies!
intervals, itkaa muzhigs, bet kad kautko daram gar detaljam, lejam jaunu elju
...
kas varetu butu pa vainu kad e36 318is 99 gada ja taa normali gaazi virsu taa sledazas asc ieksa? bet nedodu tik daudz gazi lai spoleti vienkarsi sledzas ieksa pa atru kas to varetu izraisit?
Instagram INDIGAIS
vai caur skati laiž ar sporta filtru?
http://images.esellerpro.com/2347/I/744 ... ed%202.jpg
aivis328 rakstīja:kas varetu butu pa vainu kad e36 318is 99 gada ja taa normali gaazi virsu taa sledazas asc ieksa? bet nedodu tik daudz gazi lai spoleti vienkarsi sledzas ieksa pa atru kas to varetu izraisit?
Riepu izmēru attiecība ir ok ?
Var jau arī devēji abs jaukt prātu asc.
Vajadzētu dzīvajos datos skatīties abs devēju signālus pie vienmērīga ātruma.
Riepas ir itka 205/40/17 aizmugure un 235/40/17 prieksa zinu ka nepareizi bet vai tad tas varetu but pie vainas? Un abs lampinja nedeg kad brauc
Instagram INDIGAIS
man nekadu problemu nebija, tas ir uneversals filtrs :)sputniks rakstīja:vai caur skati laiž ar sporta filtru?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- …