Viss par kondicionieriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Hvz, šodien pa ceļam uz Rīgu piestāju Staķikā un negriezās, pamēģināju iegriezt ar roku un lēnām sāka griezties. Sastrēgumos laikam labāk pastāvēšu ar vaļēju logu un vīkendā čekošu, kas ar to ventilatoru
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ventilātors ieslēdzas kad radiators sasniedz konkrētu temperatùru
Nesen uzpildiju pa ilgiem laikiem freonu, pirmas dienas viss stradaja labi, bet tagad iesledzot AC pogu tada divaina skana paradas, kkur no vietas kur puss ara gaisu ta ka kkas svilpotu+ nepus vairs aukstu gaisu?
Ieteiktu aizbraukt uz diagnostiku, lai pārbauda visus mezglus. Iespējams, ka caurums kaut kur. Ja tik ātri pazūd, tad jau pildot būtu jāsaprot, ka zūd spiediens..
Paziņam pēkšņi pārstāja pūst silto gaisu.
Ko pirmo pārbaudīt, kas varētu būt pie vainas ?
Ko pirmo pārbaudīt, kas varētu būt pie vainas ?
a? Kādu ezi ?janķels rakstīja:mmm mosh ezi!
ezis nebuus sorry sajaucos, ja peeksnji tad mosh termostats wai udensuuknis! ganjau ar pashu sisteemu jaasaak skatiities!
Uzmanību sanese...
Kur 94. gada 2.0 kupejai atrodas termostats ? Rīt kad tikšu klāt gudrīti mētāšu
zem kapota:D:D: bet ja nopietni tad te:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzmanību sanese...
Sāku domāt, vai tik salona gaisa filtrs ar nevarētu būt pie vainas ?
ok, rīt viņam izteikšu savu viedokli par termostatujanķels rakstīja:vinsh jau siltumu , aukstumu neregulee!
Esmu dzirdējis ka pasitot ar gumijas āmuru tur kkas atlec vaļā, un darbojas vēl kādu laiku.
Sveiki!
Kompresors ir loti skals (scream) . Mana prat gultnis del! Kada zini vai ir iespejams nomainit gultnis , vai kads kkur varestu palidzet ar to ?
Kompresors ir loti skals (scream) . Mana prat gultnis del! Kada zini vai ir iespejams nomainit gultnis , vai kads kkur varestu palidzet ar to ?
Man cupeja 93 gada stav standarta pechka, vai es varetu uzlikt sev climu, ka ta liekaga bildes dala ? Kas budu jamaina un cik izmaksatu ?
Uzlikt var.
Cik maksā nemāku teikt. Pats esmu nesteidzīgā atbildes meklējumā.
Cik man saprašana vajag
Pečku
Paneli (interface)
vadības bloku
Ac sūkni
AC trubas
AC radiators
Radiatora ventilators
Pieņemu ka arī gaisa trubas jāmaina.
Palabojiet ja kļūdos.
Cik maksā nemāku teikt. Pats esmu nesteidzīgā atbildes meklējumā.
Cik man saprašana vajag
Pečku
Paneli (interface)
vadības bloku
Ac sūkni
AC trubas
AC radiators
Radiatora ventilators
Pieņemu ka arī gaisa trubas jāmaina.
Palabojiet ja kļūdos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vadības bloku nevajad ..
Vajag gan pečkas vadības bloku, kas nāk zem piepīpētāja. Šīm pečkām (dalītā ar kondicionieri) nāk vadības bloks.
Vēl vajadzēs pečkas "krānus/vārstus", kas atrodas gandrīz blakus vakuumņikam motortelpā.
Vēl vajadzēs pečkas "krānus/vārstus", kas atrodas gandrīz blakus vakuumņikam motortelpā.
kurā vietā zem kāda piepīpētāja ir kāds vadibas bloks? esmu viskko jaucis bet tādu neesmu savā auto manijis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right