Par un ap TD/TDS
zin kads kadus sukna parametrus liek visiem 325tds ? pumpi nemot nost liekot jauno parametri saujaucas un vajag normalus.
318 tds. sūknis tecēja pa visām malām, patēriņš 7.5l, leca auksts/karsts uzreiz.
tagad restaurēts sūknis (dienvidu tilta galā, pārdaugavas pusē), viss salikts atpakaļ, nekas nelīst.
lec auksts sliktāk, siltam jāzāģē pāris sekundes. parādījies melns, kad ber grīdā, patēriņš imho pat lielāks.
sūkņa regulēšana? kas kur ko?
tagad restaurēts sūknis (dienvidu tilta galā, pārdaugavas pusē), viss salikts atpakaļ, nekas nelīst.
lec auksts sliktāk, siltam jāzāģē pāris sekundes. parādījies melns, kad ber grīdā, patēriņš imho pat lielāks.
Met prom to dizeli!!! es taa ar savu noca karejos 2 nedeljas mainijam visu pec kartas un vainu taa ari netradam. dizelis ir forshkamer iet kaa sakas remonti motoram ta saac nozelot ka labak vajadzeja bendzinieku!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
aizbrauc uz ganību dambi uz servi tur, kas ir pa to ielu gar nesti pašā galā, tur džeki taisa nopietni un kvalitatīvi, pats tais;iju nekādu problēmu!genaadijs rakstīja:318 tds. sūknis tecēja pa visām malām, patēriņš 7.5l, leca auksts/karsts uzreiz.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kas ir jāņem vērā ja pērk vispār auto, kas ir aprīkots ar dīzeli?
Jāņem vērā tas, ka pirms pirkšanas jāveic pirmspirkšanas kompjūterdiagnostika Daudzi pazīstamie paklausot šim teikumam, vēlāk ir pateikušies.
Un vai ir kāds kas to veic? Domāju kāds foruma.
Es ieteiktu Uldisa no bavariancar.
atsūti lūdzu viņa kontaktus!
Paldies!
Paldies!
Varetu kads pateikt man e36 325tds ar sukni viss normali degvielas padeve ir 5. Bet mashina neiet vispar vinu var salidzinat ar 318tds viens un tas pats
muķīgs jautājums, un tomēr. Kur atrodas degvielas filtrs 94. gada tdsam?
Jābūt pie kreisās "glāzes", pat speciāls kronšteins tam uz glāzes ir.
tieši tā, kad ataisi haubi pa labi pie glāzes plastmasas virsa!AlpineLV rakstīja:muķīgs jautājums, un tomēr. Kur atrodas degvielas filtrs 94. gada tdsam?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Man tas dīzelis sāk kretinēt ārā, vajag jūsu viedokļus - Tagad ārā -7 grādi, nevaru piešķilt, griež labi, bet nelec, no izpūtēja pirž ārā diezgan dūmus, pirms pāris dienām ielēju laikam sūdīgu saļārku k.kur 10Ls, šaubos vai tā bija ziemas (z-naftā lēju, kura tikko atvērta pēc kāda laika) tā tika nedaudz izbraukāta, vakar speciālu aizbraucu un ielēju staķikā vēl 10l, vakar vēl piedabuju pēc ilgāka laiciņa, bet šodien nekā izēda aķi
Kā ar kvēlsvecēm?
samērā nesen tika samainītas divas, pārējās esot bijušas ok
Sveiki!
Man līdzīgs jautājums, 318 tds nelec jau pie -12 gradiem,kvelenes samainiju pirms 2 nedelaam,nomainiju degv.filtru piegaazis esmu vairaak kaa pus baaku ar statoil dfortis plus...
varētu būt ellas vaina?sogad ieleeju savaadaaku...jauno polu briinumu
vai arii pie vainas kaads meeriitajs ,kas dod signaalu kveeleneem?...
jo tiesaam nav patiikami,kad ej un nezini vai palaidiisi...
bet sodien vins man pieleeca ar 1mo ..
pagaajuso gad man vins leeca arī pie -30....
Man līdzīgs jautājums, 318 tds nelec jau pie -12 gradiem,kvelenes samainiju pirms 2 nedelaam,nomainiju degv.filtru piegaazis esmu vairaak kaa pus baaku ar statoil dfortis plus...
varētu būt ellas vaina?sogad ieleeju savaadaaku...jauno polu briinumu
vai arii pie vainas kaads meeriitajs ,kas dod signaalu kveeleneem?...
jo tiesaam nav patiikami,kad ej un nezini vai palaidiisi...
bet sodien vins man pieleeca ar 1mo ..
pagaajuso gad man vins leeca arī pie -30....
Ja nāk samērā daudz pelēku dūmu, varētu būt ka augstspiediena sūknis noklājies?
cik izmaksā sūkņa remonts?
visdrīzāk ka filtra vaina. nemaksā viņš tik daudz, iesaku nomainīt kautvai tapat profilaksei. ja turpinās problēmas, tad jāskatās tālāk uz smidzinātājiem.AlpineLV rakstīja:Man tas dīzelis sāk kretinēt ārā, vajag jūsu viedokļus - Tagad ārā -7 grādi, nevaru piešķilt, griež labi, bet nelec, no izpūtēja pirž ārā diezgan dūmus, pirms pāris dienām ielēju laikam sūdīgu saļārku k.kur 10Ls, šaubos vai tā bija ziemas (z-naftā lēju, kura tikko atvērta pēc kāda laika) tā tika nedaudz izbraukāta, vakar speciālu aizbraucu un ielēju staķikā vēl 10l, vakar vēl piedabuju pēc ilgāka laiciņa, bet šodien nekā izēda aķi
p.s lasu un šausminos kā visiem nelec tie dīzeļi.. man ar patreiz atvienotu degvielas filtru (iet trubiņa pa taisno) un ar krievijas soļķi pie -18 nav problēmu piedarbināt viņu.
Traktors arī ziemā lec