Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 1297
- chevron_right
jautajums tads varbut divains.
sodien masina staveja ara lietu un velak vareja no bagaznieka udeni izmelt ar spaini!
varbut kadam ir bijis lidzigi.
nezinu ka vins ir ticis jo visas gumijas vesalas un braucot pa pelkem kas uzcela man neticas ka var udens paradities bagaznieka!
iesakiet varbut ko darit sis lietas laba!
sodien masina staveja ara lietu un velak vareja no bagaznieka udeni izmelt ar spaini!
nezinu ka vins ir ticis jo visas gumijas vesalas un braucot pa pelkem kas uzcela man neticas ka var udens paradities bagaznieka!
Iespējams, ka notek caurulītes ir aizaugušas!mistrust rakstīja:jautajums tads varbut divains.
Ir arī varianti ka laiž kautkur gar aizmugurejām lampām garām, ja ir tikušas jauktasmistrust rakstīja:jautajums tads varbut divains.
I-netā atradās ari kkas tāds: Finally found the true source of my trunk leak. It is the rear windshield. I found a little water coming in through the tailight wells and re-welded/sealed them (I think they just rotted over time from the moisture in the trunk.
ma bija gadiijums ka bija ar veselaam kaudzeem lapas un suudi sakraajushies aiz aizmugures lampaa, liidz ar to saaka pildiities lampaas uudens un kad lampai pirmaa kaarta bija pilna tad lija bagaazniekaa citu variantu kur tik daudz uudens vareeetu saliit nezinu.
nu jā... variantu tur daudz nav vai gar lampām, vai gar gumiju utt.. Izžāvē bagūzi, norauj abšuvumus un laistot ūdeni skaties kur sūcas iekšā
man pasam kaa variants bija gar spoilera vadu ieksaa zem arejaa slanja, neticams bet pat loti iespejams variants, nesaku ka teu ta ir tik pasaku ka taa var buutmistrust rakstīja:jautajums tads varbut divains.
...
Pāri 90 km.h. autiņš baigi peld pa ceļu, tā, ka bail pagriest stūri, varētu būt pie vainas baloni 195-65-r15 ? sajūta, ka pakaļa met šaudās pa ceļu.
Kad peldošās bukses meinīji?rews rakstīja:Pāri 90 km.h. autiņš baigi peld pa ceļu, tā, ka bail pagriest stūri, varētu būt pie vainas baloni 195-65-r15 ? sajūta, ka pakaļa met šaudās pa ceļu.
Baloniem nav ne vainasrews rakstīja:Pāri 90 km.h. autiņš baigi peld pa ceļu, tā, ka bail pagriest stūri, varētu būt pie vainas baloni 195-65-r15 ? sajūta, ka pakaļa met šaudās pa ceļu.
Es arī liktu uz peldošajām buksēm,
noņem riteni un ar lomiku vai ar kādu citu darbarīku pārbaudi cik sparīgi viņas tev kustās
un tad jau sapratīsi vai viņas ir pie vainas
Neliec domkratu saliec zem sliekšniem apakšā klucīšus pa perimetrurews rakstīja:Bail likt apakša donkratu, ka tik slieksnis neaiziet
un nolaid riepai gaisu tad varēsi noņemt riteni un slieksnis arī varbut paliks dzīvs
PaldiesKops rakstīja:check this
1. check battery power.
2. Check Ground of starter
3. check main power of starter (big cable screw at starter, should be constantly 12V)
4. check signal line of starter (small cable to starter, should be 12V when trying to start)
if 1-4 ok then solenoid broken. replace
if 1-3 not ok, fix this first
if no Signal at line when trying ro start, check fuses, check relays, check lock.
peldošās vai aizmugurējo plauktu priekšējās bukseszeltinsh rakstīja:Kad peldošās bukses meinīji?rews rakstīja:Pāri 90 km.h. autiņš baigi peld pa ceļu, tā, ka bail pagriest stūri, varētu būt pie vainas baloni 195-65-r15 ? sajūta, ka pakaļa met šaudās pa ceļu.
Pagaidām pa pilsētu maucot, tas netrauce, kadu dienu ieskriešu pie Jums, lai uzmestu aci, kas tieši pie vainas, pirms Jāņu road tripa vajadzētu viņas nomainīt, ja tas ir pie vainas
mierīgi , ieinstalēs poly un viss būs čikiniekos
problema atrasta gar vienu lampu laiz udeni!Armando rakstīja:man pasam kaa variants bija gar spoilera vadu ieksaa zem arejaa slanja, neticams bet pat loti iespejams variants, nesaku ka teu ta ir tik pasaku ka taa var buutmistrust rakstīja:jautajums tads varbut divains.
nezinu ko tur varetu izdarit! jo tagad lampā ir udens
tagad var arlampu merit limeni ta pat ka ar limeņradi
vai kāds varētu,lūdzu,palīdzēt tikt skaidrībā,nopērkot mašīnu secināju ka nestrādā kondicionieris,jautāju iepriekšējam saimniekam,šis man saka ka trubiņām kas pienāk pie kondiškas radiatora galā esot gumijas blīvītes,kuras man esot pipec. Kā lai tās gumijas blīvītes atrod realoem lapā,varbūt kāds var palīdzēt.
Auto ar digitālo klimu.
Auto ar digitālo klimu.
Cik stūres pastūža sistēmā eļļa ietek? Pēc reikas maiņas tā ir tukša, vajag zināt cik litrus eļļu pirkt.
Pieņemu ,ka tu domā detaļas nr 6 vai 8 ??
Nr.6 oem 64508390603
Nr.8 oem 64508390602
Nr.6 oem 64508390603
Nr.8 oem 64508390602
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 1297