Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- …
- 1297
- chevron_right
Ūdenssūknis jauns, termomufta jauna un strādā perfekti, radiātors arī jauns un tīrs, bet kā jau teicu uzliku nepareizo radiātoru, uzliku mazo radiātoru. Vajag nopirkt lielo radiātoru, uzlikt un ja tas nepalīdzēs, tad jau laikam būs galvu jāņem nost un jāparbauda.
No m42b18 sajuugs neder uz m50b25, ne? Baigi negribaas tgd atkal jaunu komplektu nemt. Nav kaada cita alternatiiva jauna pirksanai? Paarkniedeet? Uz m50b25 der no kkaa cita?
Ja liksi ar visu spararatu, derēs, bet nu diametrs ir mazs diskam, Tev reāli vajadzīgs 228mm sajūga komplekts, atšķirās vienmasas vai divmasas spararats.
M50 No kurienes pie svecēm ūdens ? spoļu pīpīte ar sveci ūdeni.Viens cilindrs. Kādēļ ? No kurienes ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
noteikti ka pirmais caurums kas tuvak logam ne!? ja jaa tad padomaa pats kapec, palej udeni uz logu/kapotu un skaties kaa vins tur rodas
...
nē 5.tais stobrs. Un no loga netek,ne arī no smidzinātājiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Fikss jautājums - kāds gals ir tai skrūvei, ar ko stiprinās drošības josta pie beņķa? Seškante, zvaigznīte? Nevaru leņķī saredzēt un no tā atkarīgs, vai vērts tagad dzīt uz garāžu mainīt..
vai es varu iecelt 530i e34 v8 motoru ieks sava e36 un vai vispar ir verts?
torx tur irpviljams rakstīja:Fikss jautājums - kāds gals ir tai skrūvei, ar ko stiprinās drošības josta pie beņķa? Seškante, zvaigznīte? Nevaru leņķī saredzēt un no tā atkarīgs, vai vērts tagad dzīt uz garāžu mainīt..
Skaidrs, nav vērts 
Kur meklēt traucējumu, kurš liek tumbām sīkt, pat pie izslēgta maģa? Pastiprinātāju vadus no aķa atvienoju, bet tāpat sīc. Kur vēl meklēt, drausīgi krīt uz nerva.
P.s. sīkoņa mainās atkarībā no dzinēja apgriezieniem.
P.s. sīkoņa mainās atkarībā no dzinēja apgriezieniem.
Ar kādiem līdzekļiem vislabāk var atpiķot virsbūvi?
Sveiks,iegadajos e36(coupe)ar R17 bet izradijas ,kad aizmugure seez 2 cilveki arkas slid pa riepu.
Tads jautajums tas ir atsperes vaina jeb kas cits,ludzu ieteiciet ko!
P.S esmu jauns,un nav vsp pieredzes ar auto remontiem un t.d!bet ir velme macities !
P.P.S ja mana padoma ir pareiza,cik cietam jabut atsperem ?
P.S esmu jauns,un nav vsp pieredzes ar auto remontiem un t.d!bet ir velme macities !
Kurā vietā dzīvo digitālās klimas ezis?
Vaina nav atsperēs, tur tev drīzāk ir diski ar nepareizu izvirzijumu (ET) no 5er/7er vai arī aftermarkets, vai arī kāds ir pārcenties ar falnčiem.sedilous rakstīja:Sveiks,iegadajos e36(coupe)ar R17 bet izradijas ,kad aizmugure seez 2 cilveki arkas slid pa riepu.
To var labot ar disku maiņu - labākais variants
Piemeklēt šaurākas riepas ar zemāku profilu - neiesaku
Izvalcē arkas - arī neiesaku
Cik tad riepam jabut šaurākam platakam?
Paldies.Dj Plosky rakstīja:gāzes pedāļa rajonā zem apšivkas...
Man nestrādā ventilātros nevienā no ātrumiem, citādi vis darbojās kā vajag.
Varbūt ka ezis nemaz nav pie vainas? Varbūt pats klimas bloks?
http://www.bmwe36blog.com/fixing-bmw-e3 ... d-diy.html
Iesakiet kādu meistaru kas cērt zivi par e36 klimām, vajag diognastiku uztaisīt pirms es nopērku kkādu detaļu no lieka
edit: lkm 90% ka ezis
http://www.bimmerwerkz.com/forum/3-seri ... 61643.html
Pēdējais labojis kars - 08 Sep 2014, 22:59, kopā labots 1 reizi.
Sākumā pasaki vai parādi kas tev ir par diskiemsedilous rakstīja:Cik tad riepam jabut šaurākam platakam?
Rit no rita nofocheshu pateiksu precizi izmeruz,bet ja nu kas rekur si coupe
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eecdd.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... eecdd.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 309
- 310
- 311
- 312