Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- …
- 1297
- chevron_right
Vel ir autopluss uz brivibenes(pie globusa) par cenām nezinu,bet zinu, ka var iebraukt
M Riepās divas nedēļas atpakaļ pats taisīju savirzi, nesūdzos.
M Riepās divas nedēļas atpakaļ pats taisīju savirzi, nesūdzos.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
m41 318tds, cik litru eļļas lien iekšā?
Internets saka, ka 5,5 l
?
Internets saka, ka 5,5 l
?
ja ir ļōōti zems auto tur reāli nevar uzbraukt neko nesapišot, es sen sen atpakaļ ar visiem dēlīšiem un hvz kādu palīgierīču palīdzību ar rampas iekšējā drošības borta stūri dabūju grīdā cōpicipruss18 rakstīja:Man par m riepam briesmas stastijabet nu bus laikam japieripo
Nezinu kur tu brauci,bet kur es biju nav nekādas rampas 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Es nopirku autoveikalā kas ir uz Valmieras un Matīsa ielas stūra. Tur var dabūt arī klipšus utt.cipruss18 rakstīja:Kur pa sakarigam naudam savirzi var uztaisiit? riigaa
Un kur var nopirkt ORANDZU spuldziti ar divien kveldiegiem iekshaa.depo nav,stakjikaa arii nav
driizumaa buus jaaveic paaris braucieni uz rezekni....kaa tur ir ar celjiem?pa kurieni labaak braukt?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Līdz Koknesei pa P80, tad nedaudz jāpakratās līdz Jēkabpilij, tād tur ir labs ceļš un pārdesmit km pirms sākas jautrības, bet tur apbraukt nav kur. Maybe kas mainijies, pēdējo reizi braucu pagāšvasar.
Bez atrakcijaam lidz turienei taatad neaizbraukt...-bljin jaaskataas laikam kaa vilcieni kursee...
Vecīt uztaisi tripu.
Rīga=> Dreiliņu aplis => Līči => Suntaži => Ērgļi => Madona => Varakļāni => Rēzekne.
Nerausties pēc googles tur ir grants ceļš, bet patiesībā jauns asfalts ar superīgiem līkumiem!
Protams kur nav jaunais ceļš ir lāpītais bet labs
Gaidīsiem smukas bildes
Rīga=> Dreiliņu aplis => Līči => Suntaži => Ērgļi => Madona => Varakļāni => Rēzekne.
Nerausties pēc googles tur ir grants ceļš, bet patiesībā jauns asfalts ar superīgiem līkumiem!
Protams kur nav jaunais ceļš ir lāpītais bet labs
Gaidīsiem smukas bildes
max ko redzeesiet buus jauns tattoo:D:D:D
man jaabrauc i uz turieni tetoveeties-vnk reaali man 6Xseansi buus a 6reiz braukt uz turieni kautkaa negribas tapeec taisiishu pa 2X seansi divaas dienas ar intervaalu 3.ned-tapeec intreseejos par labaakajaam iespeejam nokljuut tur:)
man jaabrauc i uz turieni tetoveeties-vnk reaali man 6Xseansi buus a 6reiz braukt uz turieni kautkaa negribas tapeec taisiishu pa 2X seansi divaas dienas ar intervaalu 3.ned-tapeec intreseejos par labaakajaam iespeejam nokljuut tur:)
tu saki ka shajaa marsruta ir norm celsh>?esi braucis?:)A_C rakstīja:Vecīt uztaisi tripu.
Nerausties pēc googles tur ir grants ceļš, bet patiesībā jauns asfalts ar superīgiem līkumiem!![]()
Protams kur nav jaunais ceļš ir lāpītais bet labs![]()
Gaidīsiem smukas bildes
Jā esmu braucis gan kad bija vēl grantinieks, gan pa jauno asfaltu. Ar džipu protams krata mazāk, bet cik atceros segums bij labs. Diemžēļ vēl ar krabi neesmu pabijis, bet gan jau sanāks tikai dēļ tā, ka tur ir fantastiski līkumi un lapu laikā izskatās vnk sex.
Vislabākais ceļš seguma ziņā būs braucot pa maskavas apvadceļu, kurš iziet ārā pie Kokneses. Tad līdz Jēkabpilij, Varakļāniem , Rēzeknei. Bet tur daudz smagie un 100%, ka uzrausies uz mentiem ar nemazāk kā 150
Galvenais nebrauc līdz D-Pilij. Paliksi bez kartera.
Vislabākais ceļš seguma ziņā būs braucot pa maskavas apvadceļu, kurš iziet ārā pie Kokneses. Tad līdz Jēkabpilij, Varakļāniem , Rēzeknei. Bet tur daudz smagie un 100%, ka uzrausies uz mentiem ar nemazāk kā 150
savirzi Tev taisīja uz 4 statņu pacēlāja/šķērītes?c1c1s rakstīja:Nezinu kur tu brauci,bet kur es biju nav nekādas rampas
man galnais ir labaakais segums+aatraakais variants(skati un viss paareejais buutu plana pedeja vietaa:)
A_C rakstīja:Jā esmu braucis gan kad bija vēl grantinieks, gan pa jauno asfaltu. Ar džipu protams krata mazāk, bet cik atceros segums bij labs. Diemžēļ vēl ar krabi neesmu pabijis, bet gan jau sanāks tikai dēļ tā, ka tur ir fantastiski līkumi un lapu laikā izskatās vnk sex.
Vislabākais ceļš seguma ziņā būs braucot pa maskavas apvadceļu, kurš iziet ārā pie Kokneses. Tad līdz Jēkabpilij, Varakļāniem , Rēzeknei. Bet tur daudz smagie un 100%, ka uzrausies uz mentiem ar nemazāk kā 150![]()
Nope. Bedre,bet ne rampa.HoodieBro rakstīja:savirzi Tev taisīja uz 4 statņu pacēlāja/šķērītes?c1c1s rakstīja:Nezinu kur tu brauci,bet kur es biju nav nekādas rampas
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Vakar savācu mašīnu no servisa un konstatēju, ka kautkā sūdīgi rūc. Uzsākt bez sajūga slidināšanas praktiski nevar, brīvgaita arī brīžiem lēkā. Bet kad esmu jau ieskrējies virs 30 km/h, tad viss ir normāli un neraustās. Servisā remontējot sajūgu esot zondi arī atvienojuši. Pašreiz zem mašīnas pašam nesanāk palīst, tāpēc uzdodu šadu jautājumu/
Vai ir iespējams, liekot atpakaļ lambda zondi, sajaukt kautkā vadus un zonde nestrādā kā vajag?
Vai ir iespējams, liekot atpakaļ lambda zondi, sajaukt kautkā vadus un zonde nestrādā kā vajag?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- …
- 1297