Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- …
- 1297
- chevron_right
Nav nekaadas speciaalas smeeres, kas buutu jaasmeeree, ja nu vieniigais kaads lubriceejoshs smeers,tiiri lai kaadreiz veel vinju var atskruuveetdruumais rakstīja:Pēc lambda zondes maiņas ir jātaisa diagnostika?
un kas tā pa smēri kas bij jāsmērē uz zondes skrūvējot iekšā?
Sakiet lūdzu, kā pareizi izņemt BMW Reverse RDS magnetolu? Praktiski visur raksta par divām skrūvēm aiz sānu vāciņiem, bet tas laikam attiecas uz Business RDS, jo manai tur nekādu skrūvju nav.
Tātad ir kāds,kas varētu palīdzēt digitālajai klimai nomainīt ezīti?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
pie pedāļiem labajā pusē viņam var ļoti vienkārši tikt klāt, noņem apšuvumu zem stūres, tad ar 20 torku 2 skrūves atskrūvēt, noņemt štekeri un vualā, ezis ārā
vai kads no si saita zin kur varetu nopirkt jau gatavus motora kronsteinus un karteri prieks m60/m62 kuru liek e36?
varbut te is saita kads info es nevareju atrast?
Instagram INDIGAIS
Paldies!HoodieBro rakstīja:pie pedāļiem labajā pusē viņam var ļoti vienkārši tikt klāt, noņem apšuvumu zem stūres, tad ar 20 torku 2 skrūves atskrūvēt, noņemt štekeri un vualā, ezis ārā
Cik tas ezītis maksā?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
http://www.ebay.com.au/itm/BMW-E30-E36- ... 1309738622aivis328 rakstīja:vai kads no si saita zin kur varetu nopirkt jau gatavus motora kronsteinus un karteri prieks m60/m62 kuru liek e36?
https://www.eparts.lv/catalog/#part_num ... e:10/tab:3laicaans rakstīja:Paldies!HoodieBro rakstīja:pie pedāļiem labajā pusē viņam var ļoti vienkārši tikt klāt, noņem apšuvumu zem stūres, tad ar 20 torku 2 skrūves atskrūvēt, noņemt štekeri un vualā, ezis ārā![]()
Cik tas ezītis maksā?
netaisos sutit no ASV parak liels cakars un cena ari nav advekataHoodieBro rakstīja:http://www.ebay.com.au/itm/BMW-E30-E36- ... 1309738622aivis328 rakstīja:vai kads no si saita zin kur varetu nopirkt jau gatavus motora kronsteinus un karteri prieks m60/m62 kuru liek e36?
vai tiesam LV neviens ar to nenodarbojas?
Instagram INDIGAIS
ar ko? ar eziem? man garaza metajas viens ezis, ta vinam lietotam cena kkadi 20 eur... ja ir nepieciesamiba, varu pasutit no asv, patikamakas shiping un muitosanas cenas! :)
dabon rasējumus un tad jau uztaisīt nav problēmaaivis328 rakstīja:netaisos sutit no ASV parak liels cakars un cena ari nav advekataHoodieBro rakstīja:http://www.ebay.com.au/itm/BMW-E30-E36- ... 1309738622aivis328 rakstīja:vai kads no si saita zin kur varetu nopirkt jau gatavus motora kronsteinus un karteri prieks m60/m62 kuru liek e36?
vai tiesam LV neviens ar to nenodarbojas?
Lietots ezītis ilgi nedzīvo, viņiem baigi patīk mirt. Pats uzliku nesen lietotu un vienalga motoriņam pienāk knapi 7V.
dabon rasējumus un tad jau uztaisīt nav problēma
[/quote]
ja godigi par kronsteiniem nesatraucos vairak interese par sakarigu ciparu karteris
ja godigi par kronsteiniem nesatraucos vairak interese par sakarigu ciparu karteris
Instagram INDIGAIS
Kur var meklet bilstein koilaam pashu amiiti?amitis ir iztecejis un vajag jaunu.vai arii ko varetu labu vietaa ielikt.cietu un stingru?!
ar kompatu pa brugji
ņem Plazas amjus - jautā DoubleD
Es savējo izņēmu tā - noņem tos sānu vāciņus un tur ir 4 caurumiņi, katrā tajā caurumā ievieto kaut kādu pieņemsim adāmo adatu, vai es savā gadījumā 4 garas un pietiekoši lielas nagliņas, tādejādi tur iekšā piespiežās klipši un varinferno-ex rakstīja:Sakiet lūdzu, kā pareizi izņemt BMW Reverse RDS magnetolu? Praktiski visur raksta par divām skrūvēm aiz sānu vāciņiem, bet tas laikam attiecas uz Business RDS, jo manai tur nekādu skrūvju nav.
ņemt ārā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
vai m52 (LUK) stūres pastiprinātāja sūkņi restaurējas ? ja jaa,tad kur var vest ? Paldies 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tos klipšus pa vienam var atspiest vai vajag visus reizē?Linda rakstīja:Es savējo izņēmu tā - noņem tos sānu vāciņus un tur ir 4 caurumiņi, katrā tajā caurumā ievieto kaut kādu pieņemsim adāmo adatu, vai es savā gadījumā 4 garas un pietiekoši lielas nagliņas, tādejādi tur iekšā piespiežās klipši un varinferno-ex rakstīja:Sakiet lūdzu, kā pareizi izņemt BMW Reverse RDS magnetolu? Praktiski visur raksta par divām skrūvēm aiz sānu vāciņiem, bet tas laikam attiecas uz Business RDS, jo manai tur nekādu skrūvju nav.
ņemt ārā.Nu gan jau tam ir arī kāds speciāls rīks, bet es tā izlīdzējos
Visus reizē
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 333
- 334