Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- …
- 1297
- chevron_right
šķidruma devējs tāpat signālu dod saistītu ar šķidruma temperatūru, kas ir atkarīga no āra temperatūras
neatkarīgi- ir ārā +30 vao -30, tiek ņemta vērā tikai dzeses šķidruma temperatūra, un nekas cits, kā tavā pirmajā postā.
neesi kompetents dīzeļos/elektronikā, nu nekas, bet nu nemaldini pārējos.
es taču nekomentēju krāsotāju, atsperu zāģētāju, karteru lauzēju, golfa lūpu u tt topikus, vai ne !
neesi kompetents dīzeļos/elektronikā, nu nekas, bet nu nemaldini pārējos.
es taču nekomentēju krāsotāju, atsperu zāģētāju, karteru lauzēju, golfa lūpu u tt topikus, vai ne !
un ko tad es pateicu savādāk?
nepieminēju no kurienes ņem temperatūras lasījumu , atvainojos 
Jautājums par e36.lv forumu,
kā pārtraukt ziņu sūtīšanu uz manu e-pastu, kurās forums mani informē par jauniem postiem topikos kuros esmu rakstījis?
Šķiet izskatīju visas opcijas forumā bet tā arī neatradu kur to opciju noņemt.
kā pārtraukt ziņu sūtīšanu uz manu e-pastu, kurās forums mani informē par jauniem postiem topikos kuros esmu rakstījis?
Šķiet izskatīju visas opcijas forumā bet tā arī neatradu kur to opciju noņemt.
Uz ziemu jāieliek signalizācija lai nebūtu jāčakarējas ar aizsalušu slēdzeni,
varbūt kāds var ieteikt kur to man labi varētu ielikt par saprātīgu summu?
Bračka agrāk pa sakarīgu cenu lika xtuningā- viss strādā vēljoprojām, tagad tas xtuning.lv vairs nestrādā bet čalis kas tur ņēmās ieteica man griezties pie autoapsardze.lv
Neesmu gan vēl noskaidrojis ne cenas, ne ko man tieši vajag(skatoties pēc VIN koda ieraudzīju ka manam sedanam nāk imobilaizers, hz ko tur vēl vajadzēs likt klāt liekot signalizāciju).
Tātad varbūt kādam ir kas zināms šajā sakarā?
Bračka agrāk pa sakarīgu cenu lika xtuningā- viss strādā vēljoprojām, tagad tas xtuning.lv vairs nestrādā bet čalis kas tur ņēmās ieteica man griezties pie autoapsardze.lv
Neesmu gan vēl noskaidrojis ne cenas, ne ko man tieši vajag(skatoties pēc VIN koda ieraudzīju ka manam sedanam nāk imobilaizers, hz ko tur vēl vajadzēs likt klāt liekot signalizāciju).
Bildē iezīmētā vieta - sedans,tourings,kupeja,kompakts utt. šī plastmasa atšķiras ar izmēriem, vai vienāda? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kompaktam tādas nemaz nav, pārèjiem manuprāt bija vienāda.sandzhus rakstīja:Bildē iezīmētā vieta - sedans,tourings,kupeja,kompakts utt. šī plastmasa atšķiras ar izmēriem, vai vienāda?
Arī kompaktos neko tādu neesmu redzējis.sandzhus rakstīja:Bildē iezīmētā vieta - sedans,tourings,kupeja,kompakts utt. šī plastmasa atšķiras ar izmēriem, vai vienāda?
Nee kompaktam neka tada nav.
Mani ari intresetu tas pats tikai kupejai 96 gada
Zurka rakstīja:Uz ziemu jāieliek signalizācija lai nebūtu jāčakarējas ar aizsalušu slēdzeni,
Mehāniķa poweredbygirts Ogrē numurs kādam ir?
Nav kads tuvumā ezermalas ielai ar piepīpējamiem vadiem? Vai striķi un 2 āķiem?
palasi te ----> viewtopic.php?f=21&t=1523Kadam no oem e36 magiem var pieslegt usb vai aux caur pareju?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Ir viena problēma uzradusies un ceru ka jūs spēsiet palīdzēt.
Lieta tāda, kad braucot pēkšņi mašina sāk raustīties, caur izputeju nāk apmēram šāda skana "brrr", nevaru saprast no kā tas ir, benzins ieksa bija. Atlaizot gāzi un uzdodot atkal viss ir ok. Nevarētu būt tā kad degvielas sūknis sāk pamazām atteikties no sava darba?
Lieta tāda, kad braucot pēkšņi mašina sāk raustīties, caur izputeju nāk apmēram šāda skana "brrr", nevaru saprast no kā tas ir, benzins ieksa bija. Atlaizot gāzi un uzdodot atkal viss ir ok. Nevarētu būt tā kad degvielas sūknis sāk pamazām atteikties no sava darba?
Lieta tāda,braucu,un ieberu līdz galam apgriezieni uzreiz augšā,un ātrums kāpj palēni. Bet tas ir tikai pa laikam.
Ceru,ka spēsiet palīdzēt..
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Izklausās pēc sajūga. Jāmaina. Bet ir varianti.laicaans rakstīja:Lieta tāda,braucu,un ieberu līdz galam apgriezieni uzreiz augšā,un ātrums kāpj palēni. Bet tas ir tikai pa laikam.
Piemēram, gaisa masas mērītājs...laicaans rakstīja:Un kādi ir varianti?
Pārbaudi no sakuma sajūgu. Ieliec 4. pārnesumā un mēģini braukt. Ja nenoslap - tad sajūgs ir vainīgs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- …
- 1297