Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- …
- 1297
- chevron_right
paldies!!!
varbut kadam ir lieks 78aH aķītis?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Pērc labāk jaunu, nekā lietotu!Hiperaktīvais rakstīja:paldies!!!![]()
Pirku aķi no viena lietotāja powerā, kas ar to nodarbojas. Žēlots netiek it nemaz, bet kalpo labi
Ja vajag kontaktus PM.
Kur Riigaa var restauret stures pastuuzim suukni, vai vispar restaurejas m52 suuknji? Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kad es mekleju sev tad ko man piedavaja bija 200eiro un savs jadod atpakal nezinu vai kads grib maksat tadu naudu par vinu apskaties labak lietot
KLAVINS rakstīja:Kur Riigaa var restauret stures pastuuzim suukni, vai vispar restaurejas m52 suuknji? Paldies
Labrit. Šaize tada ka nomainiju gabarit spuldzites pakļ lukturiem un vairs nedeg atpakaļgaitas gaismas! Drošinataji visi veseli un lukturin iekša tas bleķis pa kuru pienak strava uz spuldzitem viss notirits! Man nav ideju kas pie joda noticis!
Depo tagad tirgojas ļoti lēti aķīši - balta ar sarkanu uzlīme. 98ah bija pa 78 eiro, 64ah kautkas ap 48 eiro.Hiperaktīvais rakstīja:paldies!!!![]()
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
vai es varu uzlikt kruīzu uz sava m52b25 manuāla no m52b20 automāta ? un kas vajadzīgs ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
vai del si kartera ventilacijas varsta vai kas vins ir varetu but kad tukshgaitas apgriezieni peld? var dzirdet kad gaisu no turienes stipri vins suuc,
M43b16 ja tas kko maina
M43b16 ja tas kko maina
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams.
paldies, varesu atkal pasmeret rokas, uz to dusmigo varstu. 
40 eiro par to varstu ir normala cena? piedavaja ari pa 25e, bet protams ta nebija uz vietas nacas nemt dargako,
Par jaunu ok cena.
Antifrīzs itkā nebija zem līmeņa, šļaukas mīkstas, zem mašīnas slapjš arī nekas. Pielēju puslitru klāt, tikko izdzinu kuci ap rajonu, tfu tfu ftu, nekas nekarsa itkā. Arī kā losim pie sarkanā redlainojot, bulta uz plkst. 12iem.reinissp rakstīja:heey, tiešām nevienas idejas? es varu riskēt laist klāt un braukt vai kā labāk rīkoties? tiešām nav ne jausmas. :sreinissp rakstīja:Karoč huiņa atkal. :s
Nebija sasalis šķidrums, pielaidu, braucu, viss okej.
Temperatūra pa vidu, viss labi, vienu līkumu iemetu slīpi bišķiņ, un skatos, ka tālāk, mierīgi braucot, temperatūra kāpj.
Par laimi pie mājām, pēdējais līkums, ieripoju pagalmā. :\
Kas pa desām, kas notika? :s
zinu, ka stulbi tā prasīt, jo iemeslu var būt daudz, bet nu kaut kādi varianti/ieteikumi? :/
Paldies!
Man kad šitā bij pat slāpa nost, paņēmu no marihuaana lietotu lkm pa 10ls, joprojām viss labi.AndzaK_LV rakstīja:vai del si kartera ventilacijas varsta vai kas vins ir varetu but kad tukshgaitas apgriezieni peld? var dzirdet kad gaisu no turienes stipri vins suuc,
M43b16 ja tas kko maina![]()
nopirku jaunu bet tas kad nevaru sadushoties sakt jaukties pa turieni jo auksti garaza 
Kāds zin kur Rīgā par normālām naudām uztaisīt centrālo atslēgu uz pulti?
man šis arī interesē, tikai ne uztaisīt, bet radīt vēl vienu pulti, jo nepamet sajūta, ka šī drīz vien atteiksies.ZzevsS rakstīja:Kāds zin kur Rīgā par normālām naudām uztaisīt centrālo atslēgu uz pulti?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nomaini bateriju.Kikaps rakstīja:
man šis arī interesē, tikai ne uztaisīt, bet radīt vēl vienu pulti, jo nepamet sajūta, ka šī drīz vien atteiksies.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- …
- 1297