Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …
- 1297
- chevron_right
I prikols beigās, ka nevaresi piekonektet pēc batarejas maiņas to pat veco atslegu savam autoFinks rakstīja:Nomaini bateriju.Kikaps rakstīja:
man šis arī interesē, tikai ne uztaisīt, bet radīt vēl vienu pulti, jo nepamet sajūta, ka šī drīz vien atteiksies.
Uz nevalcētām arkām 9j et35 derēs? R17
Nepalīdz, been there, done that. Turklāt, bez rezerves atslēgas nav forši.Finks rakstīja:Nomaini bateriju.Kikaps rakstīja:
man šis arī interesē, tikai ne uztaisīt, bet radīt vēl vienu pulti, jo nepamet sajūta, ka šī drīz vien atteiksies.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ir kāds kurš vēlas atrast vainu centrālajā atslēgā?

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ar šaurāku riepu jāiet...byrbyr rakstīja:Uz nevalcētām arkām 9j et35 derēs? R17
d[-_-]b
Paldies! 
Sveiki! varbūt kāds zina vai no vw passat b5 diski der uz e36?
Vai kāds ātri nevar izstāstīt M52 2.0 ? Kad ir tā ka udens sūknis nobeidzies? 
Kāpj temperatūra un spiediens sistēmā.
Lai pārbaudītu, vai tiešām tas ir sūknis, ņem nost sūkni un redzēsi!
Lai pārbaudītu, vai tiešām tas ir sūknis, ņem nost sūkni un redzēsi!
paldies:)Nixon rakstīja:Šķiet, ka neder... Passatam 5x112, BMW 5x120 skrūvju attālums.
es tev to jau vakar teicu 
Kas ir elektriskais pedālis?gruzs rakstīja:kurš var atbraukt un pieslēgt ews'u man? 1.8tdsaa un elektrisko pedāli
Sit ar elektrību kad uzspiežZzevsS rakstīja:Kas ir elektriskais pedālis?gruzs rakstīja:kurš var atbraukt un pieslēgt ews'u man? 1.8tdsaa un elektrisko pedāli
labi, potenciometru, tds'iem nenāk troses mehānisms, varbūt ne visiem, bet nu man nav
Sveik, ja pečka nedod ārā ne siltumu ne skaņu, ka strādātu, tad značit beigta un visa jāmaina, vai arī pastāv iespēja, ka kontakts zūd??? 
Vajadzētu sākt ar drošinātājiem, tad mazāk ticami, bet varbūt slēdzis nomira, lai gan neko tādu neesmu pieredzējis. Ja runa iet par parasto pečku, tad visticamāk ka pečkas ventilators pavisam izbeidzies. Jāskatās uz vietas.
Ir vairums gadījumu, ka cilvēki par tādām spirālēm brīnās savā dzesēšanas sistēmā...
Tā kā, kautkāda nozīme tomēr tiem štruntiem ir, bet nekas slikts nenotiks arī bez viņām. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- …
- 1297