Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 1297
- chevron_right
Kādas ir tavas vēlmes uz auto?
Kas konkrēti ir jàbūt??
Kas konkrēti ir jàbūt??
man interese kads ir stiepis R16/7.5 diskiem virsu 175/55 tupeli bez runflata?
ka izskatas? un vai vispar tadas riepas 175/55/R16 nav deficits? piemeram SSlv tadas nav vispar...
tyrestrechcom nepiedavat, tur nav tads salikums.
ka izskatas? un vai vispar tadas riepas 175/55/R16 nav deficits? piemeram SSlv tadas nav vispar...
tyrestrechcom nepiedavat, tur nav tads salikums.
sveiki!!
tad nu sanacis kad esu nopircis e36hecbeku..
kadu laicinu jau braukaju, un viss jau ir labi..
sodien nomainiju ellu.. un radaas jautajums- ko dariit ar taam zalajaam gaisminaam panelii lai vinas atkal degtu??
nu taas tacu attiecas uz ellas mainju.. un cik tukstosiem km vinas deg, kad ir pilna stripa?
tad nu sanacis kad esu nopircis e36hecbeku..
kadu laicinu jau braukaju, un viss jau ir labi..
sodien nomainiju ellu.. un radaas jautajums- ko dariit ar taam zalajaam gaisminaam panelii lai vinas atkal degtu??
nu taas tacu attiecas uz ellas mainju.. un cik tukstosiem km vinas deg, kad ir pilna stripa?
aaa, nu atradu.. tepat vien bija..
Vai kāds ir tonējis lukturus ar bimmeršopa piedāvāto plēvi? Viņai nav nekur nekas lipīgs, cik noprotu jātonē tāpat kā logi. Kāds iemācīs, kā to pareizi darīt?
BeSharp's līmēja Bubulim!
Uzjautā viņam, kas un kā!
Uzjautā viņam, kas un kā!
A viņš nelīmēja ar to kviller piedāvāto plēvi (tādas kādas ir dzeltenās) kurām ir līme uz vienas puses un ar līmēšanu nav probu? Bet nu uzvaicāšu!
teiksim ļoti atklāti, no šiem abiem diviem piedāvātajiem es esmu 100% par IS, 2.0 (lai piedod man visi tie kuriem ir šāds motors) ir viens no nejēdzīgākajiem e36 piedāvātajiem bīdeļiem tīri skatoties uz jaudas/ekonomijas attiecību, jo IS ēdīs patiešām ievērojami mazāk nekā divlitrīgais, bet 2.0 iet nepārspīlējot par kapeiku labāk, velkot pa taisni, līdz otrajam robam ieskrējiens ir +/- identisks. un par cik izvēloties gan vienu, gan otru dzinēju var saprast, ka kkāda sportošana noteikti nav primārais, tad IS ir optimālāka izvēle. + viņam ir lētakas blīveszelya rakstīja:Godigi nezinaju kur ar shito temu doties D
Rakstu uzreiz ka ar latvieshu valodu es slikti draudzejos :)) Tagad pie temas.
Gribu nemt bmw e36 coupe. Var but kaut ko ieteiksiet. Budzets ap 1000Ls bija piedavajumi nemt 318is vai 320. Bet daudzi kritize ka tas ir sudi*as neiet bet tikai ed.
Var but jus piedavatu ko citu , mashina ta bus man pirma. Protams gribas kap ietu un estu ne bargi.
Mani interese kadu gadu nemt labak vai tur naut ipashu problemu un kadu labak dzineja apjomu. Gribet vel varetu jus pastastit par vanosu ar vinu ir jega nemt un ko tas ipashi dod ?
+318is
nezinu ko jus to 2.0 noliekat ,vins ir labaks jau ar to , ka vinam ir cita dziesma neka tai sujmasinai , un BMW ar 4riem stobriem nau BMW
Tas, ka ir skaņa, nenozīmē, ka ir motors!
nu jauda jau ar vinam labaka , par ekanomiju nezinu , bet diezvai vins rij tik daudz lai bitu janem 1.8.
318is vai 2.5 ir ku di labāka izvēle kā 2.0 :)
+36HoodieBro rakstīja:teiksim ļoti atklāti, no šiem abiem diviem piedāvātajiem es esmu 100% par IS, 2.0 (lai piedod man visi tie kuriem ir šāds motors) ir viens no nejēdzīgākajiem e36 piedāvātajiem bīdeļiem tīri skatoties uz jaudas/ekonomijas attiecību, jo IS ēdīs patiešām ievērojami mazāk nekā divlitrīgais, bet 2.0 iet nepārspīlējot par kapeiku labāk, velkot pa taisni, līdz otrajam robam ieskrējiens ir +/- identisks. un par cik izvēloties gan vienu, gan otru dzinēju var saprast, ka kkāda sportošana noteikti nav primārais, tad IS ir optimālāka izvēle. + viņam ir lētakas blīveszelya rakstīja:Godigi nezinaju kur ar shito temu doties D
Gribu nemt bmw e36 coupe. Var but kaut ko ieteiksiet. Budzets ap 1000Ls bija piedavajumi nemt 318is vai 320. Bet daudzi kritize ka tas ir sudi*as neiet bet tikai ed.
Var but jus piedavatu ko citu , mashina ta bus man pirma. Protams gribas kap ietu un estu ne bargi.
Mani interese kadu gadu nemt labak vai tur naut ipashu problemu un kadu labak dzineja apjomu. Gribet vel varetu jus pastastit par vanosu ar vinu ir jega nemt un ko tas ipashi dod ?
coupe 2.8
Cik tad ir patēriņa starpība starp IS un 2.0HoodieBro rakstīja:teiksim ļoti atklāti, no šiem abiem diviem piedāvātajiem es esmu 100% par IS, 2.0 (lai piedod man visi tie kuriem ir šāds motors) ir viens no nejēdzīgākajiem e36 piedāvātajiem bīdeļiem tīri skatoties uz jaudas/ekonomijas attiecību, jo IS ēdīs patiešām ievērojami mazāk nekā divlitrīgais, bet 2.0 iet nepārspīlējot par kapeiku labāk, velkot pa taisni, līdz otrajam robam ieskrējiens ir +/- identisks. un par cik izvēloties gan vienu, gan otru dzinēju var saprast, ka kkāda sportošana noteikti nav primārais, tad IS ir optimālāka izvēle. + viņam ir lētakas blīveszelya rakstīja:Godigi nezinaju kur ar shito temu doties D
shodien keros klat atsperu mainai, ko nekad neesmu darijis, aizmugurejas jaa 20min darbs un vieta ir jaunaas, bet bljaat prieksha tas ir (facepalm) ka ir jadara?
mashina palika uz blukja pa nakti
amitis janhem nost un viss uz zemes jasaliek gatavs tk uz amisha jasaspiezh atspere, tad jauzskurve shtoka gala skruve un tad tas tris skruves jamegjina dabut glaze? un ja jaa tad no sakuma jamegjina dabut glaze ar nepieskruvetu apakshu vai skruvet apakshu un tad uzreiz glaze? (ka vieglak?)
piedodiet ja tas jums liekas stulbs jautajums un ja runaju galigi garam un paskaidrojiet ludzu ka jadara, ritnakt taka gribetu lai vinha vairs nepaliek uz blukja
mashina palika uz blukja pa nakti
amitis janhem nost un viss uz zemes jasaliek gatavs tk uz amisha jasaspiezh atspere, tad jauzskurve shtoka gala skruve un tad tas tris skruves jamegjina dabut glaze? un ja jaa tad no sakuma jamegjina dabut glaze ar nepieskruvetu apakshu vai skruvet apakshu un tad uzreiz glaze? (ka vieglak?)
piedodiet ja tas jums liekas stulbs jautajums un ja runaju galigi garam un paskaidrojiet ludzu ka jadara, ritnakt taka gribetu lai vinha vairs nepaliek uz blukja
gruuti bija iebraukt tavaa tekstaa beeet amiiti sakomplektee aarpus auto. tad liec iekšā un uzķer taas 3 skrues augša- pievilkt vareesi tad kad auto buus jau noņemt no dankrota! neko savadaaku vieglaaku nezinu :) paarejo tur pareizi rakstiiji
var rasties problemas ar lielaa uzgriezna atskruvesanu,m aceros ka pasam taa bija, un paligaa naaca tikai impactgun
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …