Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- …
- 1297
- chevron_right
Kaads zin kur atrast kaadu tabulu ar reduktorau parametriem, taa lai izskaitot kardaana/ritennja apgriezienus saprastu kaads reduktors? Un kaadam redultoram jaabuut uz 1994g 1.6l kompota? Caur tel. kaa neeerti googleet.
cipruss18 rakstīja:ventilators un termomufte ne,par udenssukni nezinu
M50 termomufta ir par mazu priekš m52 ventilatora. Vismaz uz ventilatora ir rakstīt ka ir no e39 523. Vecais skriemelis( tas šķīvis kas skrūvējās klāt ūdens sūknim) nepas ar m50 sūkni. Itkā viss norāda, ka m50b25 dzinējam uzlikts m52 ūdens sūknis, ventilators, termomufta un skriemelis. Nopirku ūdens sūkni un termomuftu, bet nevaru vairs salikt atpakal, tāpēc jautāju vai varētu tā būt par to m52 komplektu uz m50.
3.45JānisK-[JK] rakstīja:Kaads zin kur atrast kaadu tabulu ar reduktorau parametriem, taa lai izskaitot kardaana/ritennja apgriezienus saprastu kaads reduktors? Un kaadam redultoram jaabuut uz 1994g 1.6l kompota? Caur tel. kaa neeerti googleet.
ks26 rakstīja:cipruss18 rakstīja:ventilators un termomufte ne,par udenssukni nezinu
M50 termomufta ir par mazu priekš m52 ventilatora. Vismaz uz ventilatora ir rakstīt ka ir no e39 523. Vecais skriemelis( tas šķīvis kas skrūvējās klāt ūdens sūknim) nepas ar m50 sūkni. Itkā viss norāda, ka m50b25 dzinējam uzlikts m52 ūdens sūknis, ventilators, termomufta un skriemelis. Nopirku ūdens sūkni un termomuftu, bet nevaru vairs salikt atpakal, tāpēc jautāju vai varētu tā būt par to m52 komplektu uz m50.
Nezinu kas tev neder,bet esmu muftes licis no m50 uz m52.no m50 un m42 utt,visas vienadas
ar kompatu pa brugji
Termomufte 100% ir vienāda, pat pēc kataloga viņa iet gan uz M50, gan uz M52.
Vecā termomufta ir krietni lielāka un jaunā nepas ar ventilatoru uz kura rakstīts, ka tas ir m52 dzinēja. Skriemelis neder uz ūdens sūkņa. Domāju, ka jāpaņem būs cits ventilators un skriemelis, bet tagad ir vnk tāds 
Termomuftai JĀPAS
tu ar tiem skriemeļiem spēlējies.
Rīt tikšu līdz garāžai un vēlreiz ar skaidru galvu paskatīšos un tad iemetīšu bildes 
Parā savas kurpes -atvainojos bildes 
Nu tad vai nu Tev mufte nepareizā, vai nu kāds ir kaut ko agrāk uzlicis no cita motora.
Paldies!ks26 rakstīja:3.45JānisK-[JK] rakstīja:Kaads zin kur atrast kaadu tabulu ar reduktorau parametriem, taa lai izskaitot kardaana/ritennja apgriezienus saprastu kaads reduktors? Un kaadam redultoram jaabuut uz 1994g 1.6l kompota? Caur tel. kaa neeerti googleet.
Un kaa ir ar saderiibu man ir 4:10 e30 reduktors, skatiijos, ka kompotam plancis kur kardaans ir apaljs, bet e30 ar izfreezeejumiem, skruvju attalumi tiem ir vienaadi?
NAV MANĀ KOMPETENCĒ JA IESĀKI PATS IZDOMĀSI 
čau visiem jautajums vai šis video atbilst patiesibai un vai tiesam tas nostrada? https://www.youtube.com/watch?v=liIncp-X0Us
Protams, DIY sadaļā pat ir ierakstsDonors rakstīja:čau visiem jautajums vai šis video atbilst patiesibai un vai tiesam tas nostrada? https://www.youtube.com/watch?v=liIncp-X0Us
Ja nepieciešams atiestatīt eļļas servisa intervālu, tad var izmantot šo pamācību:
viewtopic.php?f=21&t=519
viewtopic.php?f=21&t=519
Kāda ir atšķirība starp OBC alarmām Brake light circuit un Brake light failure?
tātad termomuftai ar kodu 11521740962 diametrs ir par kādu centimetru mazāks kā termomuftai ar kodu 11521740963. Esošajā ventilatorā mazāko nevar iestiprināt. Abas muftas paredzētas m50 dzinējiem ( vai arī daudziem citiem kā man saka)
Uz jaunā ūdens sūkņa kurš ir paredzēts m50 dzinējiem nevar uzlikt atpakal skriemeli, jo viņš tur vnk nepas. ūdens sūkni un termomuftu nopirku pēc kodiem priekš m50b25, bet vairs nevar salikt atpakal. Sākumā domāju, ka varbūt man dzesēšanas daļa( ūdens sūknis, mufta, skriemelis, ventilators) no m52, jo uz ventilatora noņemot pamanīju, ka uzrakstīts e39 523. Man saka, ka tur viss visiem vienāds un ir jāpas. Kā īsti ir? kapēc detaļas nevar savienot?
Uz jaunā ūdens sūkņa kurš ir paredzēts m50 dzinējiem nevar uzlikt atpakal skriemeli, jo viņš tur vnk nepas. ūdens sūkni un termomuftu nopirku pēc kodiem priekš m50b25, bet vairs nevar salikt atpakal. Sākumā domāju, ka varbūt man dzesēšanas daļa( ūdens sūknis, mufta, skriemelis, ventilators) no m52, jo uz ventilatora noņemot pamanīju, ka uzrakstīts e39 523. Man saka, ka tur viss visiem vienāds un ir jāpas. Kā īsti ir? kapēc detaļas nevar savienot?
a Tu zini, ka tur ir kreisaa viitne, vai ne ? 
Iedevu čomam mašīnu uz 2 dienām , tagad pa brīdim spēcīgi sitieni nāk no apakšas. Teicās jau , ka slīpējis neesot. Kārba , reduktots, karājošais gultnis?
Pa lielam tu pats atbildeji uz savu jautajumu kur ir jamekle vaina

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- …