Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- …
- 1297
- chevron_right
Kur vest galvu slīpēt? Laikam būs tā blīve jāmaina, drošs paliek nedrošs 
Var kāds, lūdzu, pastāstīt, ko izvēlēties labāk - lētās TA koilas, vai, piemēram, Balcera piedāvātos amīšus - cietus, ķipa trasei, ar sēdinātām atsperēm? Un kāpēc?

Atkarīgs kā auto tiek pielietots.
Ja vienkārši pa ielu un klīrenss ir svarīgs, tad TA koilas būs labs variants.
Ja trasē liec, tad TA koilas galīgi tam nebūs paredzētas.
Kautgan čomam uz E30 V8 arī pagaidām ir TA koilas un baigi itkā cauri nesit, vasaru izturēja godam un vēl nekāda vaina nav.
Ja vienkārši pa ielu un klīrenss ir svarīgs, tad TA koilas būs labs variants.
Ja trasē liec, tad TA koilas galīgi tam nebūs paredzētas.
Kautgan čomam uz E30 V8 arī pagaidām ir TA koilas un baigi itkā cauri nesit, vasaru izturēja godam un vēl nekāda vaina nav.
Palabo ja kļūdos ,bet Balcers jau dod prom aizmugures amjus tikai .ne aizmugures coilus. + LV neatceros būtu redzējis e36 aizmugurē koilus...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ir priekš e36 aizmugurējās koilas
Jā ir. Es jau nenoliedzu. Es tik saku ka LV(Latvijā) neesmu nevienam redzējis aizmugures koilus e36.
nav tādēļ ka viņi kosmosu maksā.
Man liekas ka komplekts bija ap 1000 eur
Man liekas ka komplekts bija ap 1000 eur
Nu paņem paskaties pats.
Vari sviras mainīt, liekie KG nost. Mazāka vietaaizņemta + pavisam savādāka regulācija.
Protams ka ir starpība.
Vari sviras mainīt, liekie KG nost. Mazāka vietaaizņemta + pavisam savādāka regulācija.
Protams ka ir starpība.
Vairāki Tevis nosauktie bonusi ir diskutējami... Neizmirsīsim tādu bonusu arī, ka visa slodze tgd tiek pielikta virsbūvei tajā vieta, kur stiprinās orig. amorizators (kurš pats pa sevi bieži vien to vietu salauž, nerunājot par šādu variantu, kad viss autiņa svars tiek balstīts pret to vietu)... :) Karoč 1000eur labumu tur neredzu 
d[-_-]b
Jā piekrtītu ,amīša vitea nav super tanks.Tur jauautomātiski pastiprināšana glāzei+atsaite augšā.
Tā pat var diskutēt par pod/konisko filtra labmu ja viņš nav izvilkts ārā vai atsevišķā kastē un sūc karstu/siltu aigsu iekšā.
Nu manā uztverē tunings ir bezgalīgs. Ja ir iespēja atvieglināt svaru to smago bleķaģegu pret mazāksmagu regulācijas stieni. Es liktu.Jā paliek amīša vieta vājā. Piemēram paši skriemeļi jeb pulley angliski. Izvirpoti no alumīnija + izfreizeti caurumi (protams balasēti!!!) samazina slodzi uz motoru. Nav lēti, nebūs žurnālu + 20hp un60nm,bet tomēr savs labums.
Tā pat var diskutēt par pod/konisko filtra labmu ja viņš nav izvilkts ārā vai atsevišķā kastē un sūc karstu/siltu aigsu iekšā.
Nu manā uztverē tunings ir bezgalīgs. Ja ir iespēja atvieglināt svaru to smago bleķaģegu pret mazāksmagu regulācijas stieni. Es liktu.Jā paliek amīša vieta vājā. Piemēram paši skriemeļi jeb pulley angliski. Izvirpoti no alumīnija + izfreizeti caurumi (protams balasēti!!!) samazina slodzi uz motoru. Nav lēti, nebūs žurnālu + 20hp un60nm,bet tomēr savs labums.
Sveiki ir tada problema auksts motors iet viss kartibaa kaa uzsilst ta rijaas ciet un neiet ne velna. Vareetu buut ka pie vainas Lamda zonde??? Motors M50B20 vanoss
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Var būt gan zonde, gan aizlietas sveces/spoles, gan temperitūras devējs.
Ja vizuāli nevari atrast vainu slēdzies pie pc.
Ja vizuāli nevari atrast vainu slēdzies pie pc.
Varetu kads pateikt kur varetu pasutit krustus uz UK ? Vai varetu but ka krusti hella der no e34 ?
Kur jābūt pievienotai šļaukai nr5 ? http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=11&fg=15
Aizvedu gāziniekam mašīnu , šis saka ka tai šļaukai jābūt kkur pievienotai , jo viņa sūc gaisu. Pirmstam man viņa vnk mētājās... šis paņēma un aiztaisija ciet viņu , teica ka tā būs labāk , kamēr es atrodu kur pievienot viņu...
Aizvedu gāziniekam mašīnu , šis saka ka tai šļaukai jābūt kkur pievienotai , jo viņa sūc gaisu. Pirmstam man viņa vnk mētājās... šis paņēma un aiztaisija ciet viņu , teica ka tā būs labāk , kamēr es atrodu kur pievienot viņu...
ta lielakaa iet uz gofru, otra, mazakaa zem iepliudes kolektora vienojas turpat kur trubinja no brivgaitas regulatora
...
Man ir tāds jautājums, kas atbild par bremžu kluču atspiešanos no diska pēc tam kad ir atlaists pedālis? tiešām tas pats šķidrums arī ievelk to cilindrīti iekšā?
- ikey07
Ja neatvelkas premžu kluči tad tev ir ierūsējušas vadīklas vai sadilušas vai abi kopā, izdilušas un sarūsējušas .
Vrb kads zin kur anglija var iegadaties mašīnu kas reģistrēta LV?
Un vrb kads zin kurš pa leto velk mašīnas no LV uz UK?
Un vrb kads zin kurš pa leto velk mašīnas no LV uz UK?
Jautājums forumiešiem: Kāds varbūt zin vai Jelgavā ir kāda vieta kur tirgo mazlietotas riepas? Interesē tieši M+S.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- …
- 1297