Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 1297
- chevron_right
zuze91 rakstīja:Help !
1) Spidometram gaismas nav
2) labā pusē aizmugurē uguņi nav ( spuldzes jau mainīju)
3) numuram abi uguņi nedeg ( spuldzes jau mainīju)
Neatceros par lukturiem,bet spido un nr apagaismojums man nāk uz viena drošinātāja,tā kā vien lien tai kastē iekšā un meklē.
coupe 2.8
parbaudi drosinatajus, iapsu veribu pieversot drosinatajiem- 22-5A; 26-10A; 37-10A; 23-5A; 27-5A; 31-5A; 46-15Azuze91 rakstīja:Help !
citreiz pasam ir japalasa
...
varbutas kads zin no cikiem sak stradat tas kantoris kas lukturus regulee pie csdd?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
uz kada principa strada spidametrs? (piedodiet par stulbu jautajumu, es tik zinu ka mopedam vinsh ir uz trosites )
jautajums vai spidametru var "apraut" ?(trosites galu zobratus vai ko tadu) jo izskatas to bushu izdarijis bikit patrakojot vakar
tagad vinsh loti, loti, leni kapj augsha i to nerada ko vaig, un pa "gabaliem" krit leja pa 5km/h srazu iedaljam ka pulkstena sekunzhu raditajs
ko var darit lietas laba?
jautajums vai spidametru var "apraut" ?(trosites galu zobratus vai ko tadu) jo izskatas to bushu izdarijis bikit patrakojot vakar
tagad vinsh loti, loti, leni kapj augsha i to nerada ko vaig, un pa "gabaliem" krit leja pa 5km/h srazu iedaljam ka pulkstena sekunzhu raditajs
Spidometrs ir elektronisks un lasa viņš no devēja, kurš irreduktorā. Štekeris nāk reduktora aizmugurē.houseworx rakstīja:uz kada principa strada spidametrs? (piedodiet par stulbu jautajumu, es tik zinu ka mopedam vinsh ir uz trosites )
Man nojuka magnetola,gribu uzzināt,kas nodarbojas ar magnetolu remontiem?
pameklee ciitiigaak, elektronikas sadaljaa- audio
37 drošinātājs bija izkūpējis un kļūdu neatrada pus dienas garumā (pagaidām un ceru ka nebūs atkal)Armando rakstīja:parbaudi drosinatajus, iapsu veribu pieversot drosinatajiem- 22-5A; 26-10A; 37-10A; 23-5A; 27-5A; 31-5A; 46-15Azuze91 rakstīja:Help !
citreiz pasam ir japalasa
Paldies Jums!
Ps. Bagāžnieka vadus pārbaudīju viss ok.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
atvainojiet par muļķīgu jautājumu,bet kur var nopirkt to tā saucamo logu līmi un cik tā maksā,nekad neesmu ar to vēl tā saskāries.
coupe 2.8
Rolands rakstīja:Man nojuka magnetola,gribu uzzināt,kas nodarbojas ar magnetolu remontiem?
Lietotājs Jonjis.
Kautkad pirku "vējstiklos" man liekas, ka bija pa 3 LsMartinez rakstīja:atvainojiet par muļķīgu jautājumu,bet kur var nopirkt to tā saucamo logu līmi un cik tā maksā,nekad neesmu ar to vēl tā saskāries.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
o,tad jau būs kkas jāsadomā,gan jau tāpat kādu dien aiz neko darīt ievilkšos pie siika cimā.
hmm a ar ko labāk būtu lipināt atpakaļ to durvju apšifkas plastmasu uz kuras ir tas porolons ar drēbi?
hmm a ar ko labāk būtu lipināt atpakaļ to durvju apšifkas plastmasu uz kuras ir tas porolons ar drēbi?
coupe 2.8
Ir kads burvju lidzeklis ar kura palidzibu var no bampera notirit riepu gumijas atliekas ??
tu nopietni vai kaa/ visiem karteriem ir eljas izlaishanas skruve pasaa apaksaa. labajaa vai kreisajaa vai viduu, tam nau nozimes, ja skruves teu nau tad kads ir kauko intresantu tur izveidojis
esmu labojis kadus 5000 karterus un baigi gribetos redzet kadu kuram nau noliesanas skruves (neiet runa par vecajam mashinam)
esmu labojis kadus 5000 karterus un baigi gribetos redzet kadu kuram nau noliesanas skruves (neiet runa par vecajam mashinam)
...
Es noņēmu ar Asphalt Remover flakoniņu.dreimanis_lv rakstīja:Ir kads burvju lidzeklis ar kura palidzibu var no bampera notirit riepu gumijas atliekas ??
Esmu mainijis VW un fordam eļļu, tam skuruves bija apakšā, bembim es apakshu nevaru paskatities, bez pacelaja vai liela donkrata, tik cik vareju pastities redzeju skruvi no sana.Armando rakstīja: tu nopietni vai kaa/ visiem karteriem ir eljas izlaishanas skruve pasaa apaksaa. labajaa vai kreisajaa vai viduu, tam nau nozimes, ja skruves teu nau tad kads ir kauko intresantu tur izveidojis
Un kas tur nesaprotams? Viena skrūve - noliešanas skrūve.
nu tak pabaz galvu apaksaa un redzesirews rakstīja:Esmu mainijis VW un fordam eļļu, tam skuruves bija apakšā, bembim es apakshu nevaru paskatities, bez pacelaja vai liela donkrata, tik cik vareju pastities redzeju skruvi no sana.Armando rakstīja: tu nopietni vai kaa/ visiem karteriem ir eljas izlaishanas skruve pasaa apaksaa. labajaa vai kreisajaa vai viduu, tam nau nozimes, ja skruves teu nau tad kads ir kauko intresantu tur izveidojis
...
pasakat kads ludzu cik RPM bus braucot ar piekto atrumu uz ~55km/h, domajams ar +/- defaulto reduktoru ap 3nieku(braucot uz 100 ar piekto 2.7k RPM)
p.s vaig zinat, lai zinatu uz cik var braukt pa pilsetu pec RPM jo spidametrs sapisas
1.5k ir kkur 60-65k/km?
p.s vaig zinat, lai zinatu uz cik var braukt pa pilsetu pec RPM jo spidametrs sapisas
1.5k ir kkur 60-65k/km?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …