Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- …
- 1297
- chevron_right
rus90 rakstīja:nu es kad mainiju karbu likas ka uz tadu pašu. bet izradas ka bija nedaudz savadaka lidz ar to kulise nedereja un nacas viņu nedaudz palocitUn tgt nevar pat pateiktka viņa ir locita un visi atrumi sledzas ideali
Tev getrag atrumkarba?
kurā vietā viņu locīji, jo cik noprotu man pashas kulises korpuss ir par kadiem 1,5 - 2 cm par garu
tātad ,ja man m52 dzinējs,tad vajag no m50 vai m52 ?
pa lielam cik man zinams no jebuka 6 cil, tātad jā, jo cik es zinu nāk tikai 2x veidu kulises (4 cil, kkādi stieņi ir garāki, nekā 6 cil)
Tad varbūt kādam ir 6.cil kulise kuru varetu man notirgot vai arī varu iemainīt pret kādu citu e36 detaļu
PM lūdzu
Ar sarkano bultiņu atzimeju to vietuscylla rakstīja:rus90 rakstīja:nu es kad mainiju karbu likas ka uz tadu pašu. bet izradas ka bija nedaudz savadaka lidz ar to kulise nedereja un nacas viņu nedaudz palocitUn tgt nevar pat pateiktka viņa ir locita un visi atrumi sledzas ideali
Tev getrag atrumkarba?
kurā vietā viņu locīji, jo cik noprotu man pashas kulises korpuss ir par kadiem 1,5 - 2 cm par garu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arī 6cyl dzinējiem atšķiras tās kulises! Man vismaz no m50b20 nederēja uz m50b25, un arī tagad neder uz 2.8 kulise kas nāk no 2.0 motora!Burbul1s rakstīja:pa lielam cik man zinams no jebuka 6 cil, tātad jā, jo cik es zinu nāk tikai 2x veidu kulises (4 cil, kkādi stieņi ir garāki, nekā 6 cil)
Hmm.. cik zinu vinjiem vēl atšķirās tās vietas kur sprosti nak, bet man likās ka pašu stienu garumi visiem 6 cil vienādi, bet nu jauns info, plds 
Man liekas ka viņas atšķīrās zf karbai un getrag. 2.0 parsti ir getrag un lielakiem zf
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Man no 2.0 uz 2.5 bija viena un tā paša kārba virsū.orangeman rakstīja:Man liekas ka viņas atšķīrās zf karbai un getrag. 2.0 parsti ir getrag un lielakiem zf
Liekot virsū jauno pusasi saskāros ar problēmu. Pusasi Paņēmu no 316 kompakta, jo pašam arī tāds ir, taču tā ir nedaudz savādāka un arī skrūvju attālumi par pāris mm atšķirās. Cik esmu lasījis par kompakta piekari aizmugurē, tad tā esot 1:1 ar e30 piekari un neko citu kā no e30 un e36 kompakta nevar uzlikt. Pēc reduktora numura uzrāda, ka tas ir 318ti reduktors, bet pusasis gan 318ti, gan 316i ir vienādas. Saprotu, ka e30 un e36 kompaktam aizmugurēja piekare ir plug&play, bet man šeit kaut kas nesakrīt. Pirmkārt, tas vāciņš nelien iekšā tajā reduktora tūtiņā
( Vecajai pusasij tāds vāciņš noņemot nemaz nebija. Otrkārt pa perimetru no skrūves līdz skrūvei attālums atšķirās par pāris mm.
Bet ir vairaki veidi ar getrag karbam (par zf nezinu)orangeman rakstīja:Man liekas ka viņas atšķīrās zf karbai un getrag. 2.0 parsti ir getrag un lielakiem zf
Par kārbam lkm neviens nezin
Man isam un 2.0 abiem identiskas kārbas
citi jau liek getrag lai pirmie atrumi butu isaki. stock vajadzetu m50b25 nakt zf.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Price/performance man vajagAmish rakstīja:Tev vajag lētāk vai kārtīgi/kvalitatīvi? Swapus - tikai un vienīgi pie usera Sīkais. Lai gan viņš man arī sataisīja sūdus, bet citi sataisītu vēl lielākusinferno-ex rakstīja:Nu nu, kurš lētāku swapu piedāvās?Šis manā mūžā jau ir trešais M54B30.
Kādam ir kāds ieteikums? vai arī ņemt veco pusasi līdz pirms skatos kaut ko tālāk?ks26 rakstīja:Liekot virsū jauno pusasi saskāros ar problēmu. Pusasi Paņēmu no 316 kompakta, jo pašam arī tāds ir, taču tā ir nedaudz savādāka un arī skrūvju attālumi par pāris mm atšķirās. Cik esmu lasījis par kompakta piekari aizmugurē, tad tā esot 1:1 ar e30 piekari un neko citu kā no e30 un e36 kompakta nevar uzlikt. Pēc reduktora numura uzrāda, ka tas ir 318ti reduktors, bet pusasis gan 318ti, gan 316i ir vienādas. Saprotu, ka e30 un e36 kompaktam aizmugurēja piekare ir plug&play, bet man šeit kaut kas nesakrīt. Pirmkārt, tas vāciņš nelien iekšā tajā reduktora tūtiņā( Vecajai pusasij tāds vāciņš noņemot nemaz nebija. Otrkārt pa perimetru no skrūves līdz skrūvei attālums atšķirās par pāris mm.
Palīdziet, jo ārā snieg
kad es majniju vnk šrota panemu no 2.5 tds lieio pusasi un uzliku virsu (maksaja kadi 20€ lajkam), par jauno uzzinaju kad jasuta (jelgava) un maksa 100-200 € un pusas iet ar miroņgalvam , dzirdeju ka var miroņgalvas majnit , bet tur ir liels čakars jo viņas ir valcetas
cik noprotu tev ir augšeja pusass , kas viņaj par vajnu ? ja putekļu sargs , tad to uzlikt nav problemas , protams specialo verķi vajag
cik noprotu tev ir augšeja pusass , kas viņaj par vajnu ? ja putekļu sargs , tad to uzlikt nav problemas , protams specialo verķi vajag
Cik saprotu, tad kompaktam neder e36 pusasis izņemot paša kompakta un e30. Vai arī kļūdos?
par kompaktiem nezinu , bet ka e30 der - ta lajkam bija
Jā, kompaktiem pusasis atšķirās no pārējiem e36 modeļiem!ks26 rakstīja:Cik saprotu, tad kompaktam neder e36 pusasis izņemot paša kompakta un e30. Vai arī kļūdos?
Kompotam aizmugures reduktors der no e30 un ar no e34(dažiem)
un nezinu kur to dzirdeju vai nosapnoju ka pusasis ar der no e34.... bet neesmu prakse mērijis...
un nezinu kur to dzirdeju vai nosapnoju ka pusasis ar der no e34.... bet neesmu prakse mērijis...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- …
- 1297