Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …
- 1297
- chevron_right
Nedaudz palaboju iepriekšējo postu, ierakstīju arī par temp. sensoru
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tā ir taisnība, ka kompotiem der tikai un vienīgi kompotu lukturi, dēļ štekeriem ?
Šodien biju gatavs savējo visu salikt kopā, līdz sapratu, ka štekeri pilnībā atšķirās. Cik izgūglēju, tad kompotiem viss savādāk.
Pa labi lukturis, kuru dabūju no čoma kompota un izskatās tieši tāpat, kā lukturi jebkurai citai virsbūvei.
Pa kreisi lukturis no mana kompota (otras puses)
Šodien biju gatavs savējo visu salikt kopā, līdz sapratu, ka štekeri pilnībā atšķirās. Cik izgūglēju, tad kompotiem viss savādāk.
Pa labi lukturis, kuru dabūju no čoma kompota un izskatās tieši tāpat, kā lukturi jebkurai citai virsbūvei.
Bingo... man jau ir parlodets.. atkritis lieks cakars..
Funkciju ganjau pildīs, ir redzēti arī paštaisīti sensori kas strādā, bet kā viņu uzstellēt ja iepriekš nav bijis gan nemācēsu teikt, vari mēģināt prasīt dogMa'm, viņš daudziem ir 18 pogu obc stellējis.Linda rakstīja:m777 tirgoja kopā ar obc tikai tik ļoti kavēju, ka nebija man līdz galam saklausīt
interesanti kā viņu pieslēgt, lai sprauslu apsilde strādā?
neliels jautājuma papildinājums, ar to pašu obc kopā saņēmu temp. sensoru.
nevis šādu, kāds es saprotu ir lielākajai daļai:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/213UHjww%2BFL.jpg
bet kaut ko šādu :
http://cdn2.bigcommerce.com/server2200/ ... 80.jpg?c=2
tāds pats tikai savādāks, un savas fukncijas pildīs?
teorētiski jau lukturi der visiem jo vienādi, tik Hella bezlecu atšķirās kompotiem dēl tām lampiņam...Kurlis rakstīja:Tā ir taisnība, ka kompotiem der tikai un vienīgi kompotu lukturi, dēļ štekeriem ?![]()
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
cik tagad apmēram maksā pilns m50b25 vai m52b28 komplekts, ar kārbu,reduktoru,resnām pusasim utt?
M52B28 swaps - dzinējs, visi apkarināmie, ar kārbu kopā - 500 eiro. Pusasis līdzi neviens nedos, 25 eiro/gab. Reduktors 188 korpusā 60 eiro bez LSD, ar 220-250 eiro.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Kas varētu būt par vainu ja pēkšņi ir pazudusi jauda? Un dodot gāzi motortelpā ir dzirdama tāda kā šņācoša skaņa.
es parasti ja ar aci neredzu kur piesūc gaisu, uzpušu starta gazi lai noteiktu piesūkšanas vietu.EdgarsLV rakstīja:Kas varētu būt par vainu ja pēkšņi ir pazudusi jauda? Un dodot gāzi motortelpā ir dzirdama tāda kā šņācoša skaņa.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Kā ir ar bmw automāt kārbām?Konkrēti kas nāk uz e34,cik maksā tāda ātrumkārba darba stāvoklī un vai ir izplatīti gļuki?
Visi mazie e30 reduktori der uz kompakta?
Gudrās foruma galvas, ir atkal jautājums. 
Sišanās no aizmugures tika atrisināta - nolūzusi reduktora skrūve.
Tā kā nolūzusi dziļi, tika izlemts, pārlikt iekšas, lai nebūtu jāčakarējas ar urbšanu un lai paliktu bloķis.
Sacīts - darīts, aši aizbraukt pakaļ citam reduktoram, pārliktas iekšas, reduktors virsū un atiet.
Beeeet, atkal ķeza.
Braucot, uzņemot ātrumu un turot pastāvīgu, viss forši, bet tikko kā atmetas, atlaiž gāzi sāk gaudot, svilpot, nezinu kā nosaukt. Tā kā vilciens, trolejbuss. Jo ātrāk, jo spalgāk, lol.
Izspiežot sajūgu, nedaudz mazāk gaudo, laikam jo nav motora slodze, bet tāpat dzirdami.
Kāpēc tā? Iepriekš nekas tāds nebija, visu kā izjaucām, tā salikām.
Ceru uz palīdzību.
Ā, nu jā, reduktoru no čoma ņēmām, stāvējis uz automāta, iepriekš gaudojis neesot, viss bijis čībā, eļļa gan iekšā daudz nebija, bet iekšas jau manas...
Sišanās no aizmugures tika atrisināta - nolūzusi reduktora skrūve.
Tā kā nolūzusi dziļi, tika izlemts, pārlikt iekšas, lai nebūtu jāčakarējas ar urbšanu un lai paliktu bloķis.
Sacīts - darīts, aši aizbraukt pakaļ citam reduktoram, pārliktas iekšas, reduktors virsū un atiet.
Beeeet, atkal ķeza.
Braucot, uzņemot ātrumu un turot pastāvīgu, viss forši, bet tikko kā atmetas, atlaiž gāzi sāk gaudot, svilpot, nezinu kā nosaukt. Tā kā vilciens, trolejbuss. Jo ātrāk, jo spalgāk, lol.
Izspiežot sajūgu, nedaudz mazāk gaudo, laikam jo nav motora slodze, bet tāpat dzirdami.
Kāpēc tā? Iepriekš nekas tāds nebija, visu kā izjaucām, tā salikām.
Ceru uz palīdzību.
Ā, nu jā, reduktoru no čoma ņēmām, stāvējis uz automāta, iepriekš gaudojis neesot, viss bijis čībā, eļļa gan iekšā daudz nebija, bet iekšas jau manas...
Neesi pareizi sazobi saregulējis. Ieteiktu pēc iespējas ātrāk to izdarīt, lai neatvadītos no sazobes.
Ja pats nemāki, dos citam, kas māk.
Kur nopirkt spuldzītes priekš pelnutrauka, dienasgaismas/tuvo slēdža, analogā pulksteņa utt, pieņemu, ka visur vienādas. Varbūt kādam mētājas. Vajag kādas 3.
ka tas izpauzas?? unkar regule? esmu vairakas reizes vienk parlicis sita ieksas un nekas nav gaudojisdogMa rakstīja:Neesi pareizi sazobi saregulējis. Ieteiktu pēc iespējas ātrāk to izdarīt, lai neatvadītos no sazobes.
cenuklubā pie spiceskrstps rakstīja:Kur nopirkt spuldzītes priekš pelnutrauka, dienasgaismas/tuvo slēdža, analogā pulksteņa utt, pieņemu, ka visur vienādas. Varbūt kādam mētājas. Vajag kādas 3.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- …
- 1297