Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- …
- 1297
- chevron_right
Tur nav tadas, ka atseviška detala! 
Nu tad ņem paraugu un ej pie virpotāja.Carreras rakstīja:Tur nav tadas, ka atseviška detala!
e30 mazajam reduktoram ar kompakta reduktoru kardana pieskrūvēsanas vietas sapas vai vajadzēs kaut ko piemeklēt?
Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140, bus laba ella blokim, vai skatities mobil, texaco virziena?
Kā vēl var atšķirt M50B20 no M50B25, bez koda uz bloka meklēšanas? Cik man zināms, tad gaisa filtra kastes un gaisa merītāja diametri atšķiras šiem motoriem. Ir vēl kadas atšķirības?
Sapas.ks26 rakstīja:e30 mazajam reduktoram ar kompakta reduktoru kardana pieskrūvēsanas vietas sapas vai vajadzēs kaut ko piemeklēt?
Būs ļoti laba.kasiks rakstīja:Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140, bus laba ella blokim, vai skatities mobil, texaco virziena?
Droseles diametrs arī atšķiras un ieplūdes kolektoram kanāli ir mazāki. Manam B20 bija arī galvā attiecīgi mazāki ieplūdes kanāli.Chelios rakstīja:Kā vēl var atšķirt M50B20 no M50B25, bez koda uz bloka meklēšanas? Cik man zināms, tad gaisa filtra kastes un gaisa merītāja diametri atšķiras šiem motoriem. Ir vēl kadas atšķirības?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
A ka tu domaji.galvai kanali bus lielaki neka iepludes kolektoram??? 
ar kompatu pa brugji
Es nedomāju ka tā ir/būs vai bija, saku ko redzēju uz sava, bet tepat foruma, arī par šo tēmu runājot, kāds izteicās ka esot b20 galvas, kur kanāli ir tādi paši kā b25, pats neesmu neko tādu redzējis, nezinu vai tā ir vai nav.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
īstenībā castroll eļļas ir salīdzinoši sūdīgas no labā gala, es izvēlētos mobilukasiks rakstīja:Castrol Syntrax Limited Slip 75W-140, bus laba ella blokim, vai skatities mobil, texaco virziena?
Izstastiet man.pec ka jus nosakat vai ellja ir laba vai slikta?!
ar kompatu pa brugji
visas elas principa ir vienadas
ciprus paluri shito vidiku labak
http://www.youtube.com/watch?v=BzwTlJkOfKY
ciprus paluri shito vidiku labak
Video intresamts,bet cik tur patiesības?Dj_Zii rakstīja:visas elas principa ir vienadas![]()
ciprus paluri shito vidiku labak![]()
![]()
![]()
Vai ir kāda atšķirība žurkām pečkas motoriņiem, vnk vajag tikai motoriņu, bet nezinu vai viņiem ir kādas atšķirības?! 
Pavisam parastajai ir savs motorīņš. Pečkām, kam ir kondicionieris, ir vienādi motoriņi, bet atšķirīgi no pavisam parastās.
pa lielam eļļas galvenais uzdevums ir zem slodzes novērst/samazināt berzi un aizsargāt detaļu no nodiluma, ko rada šī berze, pa lielam liela daļa testu, vismaz kuri ir reāli nofilmēti un testu veicēji ir random x cilvēki, nevis konkrēto eļļu mārketingčaļi, ir diezgan labs un ticams veids kā noteikt eļļas kvalitāti... neiet runa par kādu konkrētu eļļas tipu, kas paradzēta konkrētam dzinējam, bet tīri ražotāja izmantoto tehnoloģiju..cipruss18 rakstīja:Izstastiet man.pec ka jus nosakat vai ellja ir laba vai slikta?!
es saprotu ko ellja dara dzinejam :)
pateikshu godiigi,pirmaja sava bmw es leju castroli pa 13ls litra
un sapratu ka ta visa ir huinja.tam dzinejam nebija tik liela slodze,lai pilnvertigi ta ellja tiktu pielietota
tagad leju izlejamo un dzinejam pilnigi nekadas atshkjiriibas
varat saukt par kapeiku piseju,bet nu izdilusham dzinejam pofig,ellja pa 14 euro litra vai pa 3 euro litra
itsevisgkji ja slodze ir lidz 2.5 rpm.jo lielaka slodze,jo dzinejam labaj jaeljojas.jo lielaka,slodze,jo ellja paliek shkjidraka
un sapratu ka ta visa ir huinja.tam dzinejam nebija tik liela slodze,lai pilnvertigi ta ellja tiktu pielietota
varat saukt par kapeiku piseju,bet nu izdilusham dzinejam pofig,ellja pa 14 euro litra vai pa 3 euro litra
itsevisgkji ja slodze ir lidz 2.5 rpm.jo lielaka slodze,jo dzinejam labaj jaeljojas.jo lielaka,slodze,jo ellja paliek shkjidraka
ar kompatu pa brugji
Kādam nav bijis tāds gļuks,atstāju mašīnu ar 10l degvielas bākā pēc stundas man rāda sausu,sākumā domāju,ka vandoties pa aizmuguri esmu vadus izkustinājis,bet galīgi sausu nerāda,vismaz izskatās ka ir nedaudz virs pirmās strīpas,peļķes zem mašīnas arī nebija
Kad skatijies,nebiji atstājis slīpumā?Ģirts rakstīja:Kādam nav bijis tāds gļuks,atstāju mašīnu ar 10l degvielas bākā pēc stundas man rāda sausu,sākumā domāju,ka vandoties pa aizmuguri esmu vadus izkustinājis,bet galīgi sausu nerāda,vismaz izskatās ka ir nedaudz virs pirmās strīpas,peļķes zem mašīnas arī nebija
paga ciprus ko pa huinam tu te dzencipruss18 rakstīja:es saprotu ko ellja dara dzinejam :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- …
- 1297