Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- …
- 1297
- chevron_right
Dj_Zii rakstīja:visas elas principa ir vienadas![]()
ciprus paluri shito vidiku labak![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BzwTlJkOfKY
Drīzāk visas labā gala eļļas ir vienādas.
:PilotsRimiPa1eurlitrā:
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ģirts rakstīja:Kādam nav bijis tāds gļuks,atstāju mašīnu ar 10l degvielas bākā pēc stundas man rāda sausu,sākumā domāju,ka vandoties pa aizmuguri esmu vadus izkustinājis,bet galīgi sausu nerāda,vismaz izskatās ka ir nedaudz virs pirmās strīpas,peļķes zem mašīnas arī nebija
Man ar tas pats pāris reizes ir bijis, kas tas varētu būt?
Varbūt viens no 2 mērītājiem bākā ir izbeidzies, rāda vienas puses degvielas daudzumu, to pusi, kurā tieši tobrīd nav degvielas. 
Mašīnai stirna sānā ieskrēja,abās sāna durvīs palielas buktes,ko labāk darīt,lai viņas izlīdzinātu?
Atkarībā cik lielas buktes, var vilkt ārā un špaktelēt, bet ja durvis pasūdīgas jau bija, tad viennozīmīgi citas meklēt
Rolands rakstīja:Mašīnai stirna sānā ieskrēja,abās sāna durvīs palielas buktes,ko labāk darīt,lai viņas izlīdzinātu?
ja krasa nav bojata - buktes.lv
Krāsa nav bojāta,nekur nekas nav ieplīsis,tikai deformējies.
Kādās cenās pārdodas 2.3 dzinējs, kurš skaitās kā 2.5, laikam?
300-350 eiro par pilnu swapudriftaelks rakstīja:Kādās cenās pārdodas 2.3 dzinējs, kurš skaitās kā 2.5, laikam?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Thanks. :) 
Kāds var ieteikt vietu, kur labi tonē stiklus Rīgā pa nedebīlām cenām ? 
Mani apmierina bixenons. Sedanam cena bija 55 eiro par visu aizmuguri.Kupejnieks rakstīja:Kāds var ieteikt vietu, kur labi tonē stiklus Rīgā pa nedebīlām cenām ?
Cik apmeram maksa 4gab r16 disku pulverkrasosana? Veca krasa ir nonemta jau, tikai plika krasosana!
no 40 eiro bet cik atceros - jebkura gadījuma pārstrūklos vai ar termo attiris no taukiem...Veilers rakstīja:Cik apmeram maksa 4gab r16 disku pulverkrasosana? Veca krasa ir nonemta jau, tikai plika krasosana!
pa pliku varbutNixon rakstīja:300-400eur?
Kāds var kko pateikt pa diskiem kas nāk no cool - wheels. Com
?
Instagram - Sandis_e36
Kur jūs tādus kosmonautus atrodat? 350 ir normāla cena par m52b25. 500-600 jau ir dahuja m52b28 piedavajumu. Cinu kur max pliku m52b28 tirgo par 200 eiro.Dj_Zii rakstīja:pa pliku varbutNixon rakstīja:300-400eur?tiko tieshi kramejam vienu ieksha apzvanijos visus shrotus un vietejos dilerus letakais swaps bija 500 euro
pa m52b28 vispar kosmosu iesledza 800 euro
![]()
Šrotos ir kosmoss lielākoties... Es te pēc foruma tirgoņu cenām orientējos.Dj_Zii rakstīja:pa pliku varbutNixon rakstīja:300-400eur?tiko tieshi kramejam vienu ieksha apzvanijos visus shrotus un vietejos dilerus letakais swaps bija 500 euro
pa m52b28 vispar kosmosu iesledza 800 euro
![]()
Vienkarshi izstastu situaciju ar kadu saskaramies nedelu atpakal
protams bija ari letaki varianti bet ar nesaprotamu motora vesturi un aizdomigiem saimnieka komentariem .jo man vismaz liekas aizdomigi ja cilvekam stav ieksa 2.3 un vinsh ieswapo to pashu 2.3 un velak tirgo pa 300 euro savu veco 2.3 dzineju un saka ka viss tur ir ideali
nu nav bezmaksas siera pelu slazda
kad juss to vienreiz sapratisiet 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380