Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- …
- 1297
- chevron_right
Visi torrenti ir vienādi, tie ir vnk dažādi klienti, kā piem Google Chrome vai Firefox.kasiks rakstīja:ar ko atšķiras utorrent no bittorrent? un kpc reizēm lejupielādēšanas ātrums ir piem 90kb/s un citreiz 890kb/sekundē? tad kad 90kb/s nesēžu nevienā saitā un netā vispār, kurš datorščiks paskaidros
Un ātrums atkarīgs no tā cik daudz cilvēki šobrīz ladē kādu failu.
jo torrenti darbojas no datora uz datoru, neviens fails nestāv nevienā serverī, jo vairāk cilvēki lejupielādē jo ātrāks būs ātrums, jo tu dabūn datus no vairāk cilvēkiem, protams atkarīgs arī no sederiem( datori tie kas shareo failu ).
- ikey07
Tiešaam ļoti aktuāligruzs rakstīja:92. gads. Pārplūde iet pa augšu. Tas jet pump ir savienots ar bākas sūkni un kaut kā mistiski ar vakuumu dzen degvielu uz sūkņa pusi, cik sapratu.ZzevsS rakstīja:Kura gada mašīna? No rezerves bākas ir jāiet atplūdes trubiņai uz pamatbāku.gruzs rakstīja:Ielikšu arī te. Bākā degvielu nepārsùc no šofera puses un pasažieru. Šofera puse gandrīz pilna, otra puse galīgi tukša, pat izskatās, ka degviela tiek aizdzīta uz to pusi kur nav sūknis un tur arī paliek.
Nomainījo arī to jet pump, nekādu izmaiņu. Varētu tā būt, ka tagad viņš nepārsūknē, jo pasažiera pusē nav degvielas? Pašam tas kaut kā neticas.
Varbūt ir kāds kas var atbrauk un veikt kādu mini diagnostiku par attiecīgu samaksu? 5dien jābrauc uz CSDD un viss atduras pret šo principā
Esi taisījis no augšas rezerves bāku vaļā, lai saprastu kas tur ar trubām notiek?
Lūgums pēc padoma.
Problēma tāda, negriež starteris, tikai noklakšķ un viss. Sākumā ar kādu trešo atsēgas griezienu aizgāja, bet tagad vispār mēms. Aķis nav vainīgs. Starterim gg, vai kas cits?
Paldies jau iepriekš!
Problēma tāda, negriež starteris, tikai noklakšķ un viss. Sākumā ar kādu trešo atsēgas griezienu aizgāja, bet tagad vispār mēms. Aķis nav vainīgs. Starterim gg, vai kas cits?
Paldies jau iepriekš!
Masu motoram pārbaudi.Kaste rakstīja:Lūgums pēc padoma.
Paldies jau iepriekš!
kur ir iespeja iegadaaties 168mm LSD sajuga komplektu? Un kura buutu labaaka ellja prieksh blokja?
Ievilcējs gan jau nokāriesKaste rakstīja:Lūgums pēc padoma.
Paldies jau iepriekš!
Kādā secībā jāpievelk sadalene? Esmu dzirdējis, ka ja nepareizi pievelk, viņu viegli var pārlauzt... Mainīju Golfam galvas blīvi un rīt jāliek sadalene iekšā, tagad sāku štukot kā tur bija. 
https://autogalvuremonts.wordpress.com/ ... tas-maina/Nixon rakstīja:Kādā secībā jāpievelk sadalene? Esmu dzirdējis, ka ja nepareizi pievelk, viņu viegli var pārlauzt... Mainīju Golfam galvas blīvi un rīt jāliek sadalene iekšā, tagad sāku štukot kā tur bija.
Zemāka ir kāda informācija. Bet noteikti, ka vw servisa grāmatā ir rakstīts
Ok, paldies... Rīt, kad tikšu pie kompa, Autodatā jāsalīdzina vēl tikai pievilkšanas spēki.
Varēju jau pats šito sagūglēt, bet caur telefonu slinkums.
Es gan priekš tevis centos un meklēju telefonāNixon rakstīja:Ok, paldies... Rīt, kad tikšu pie kompa, Autodatā jāsalīdzina vēl tikai pievilkšanas spēki.
Man tā visa meklēšana caur telefonu apstājās Bavariancar.lv forumā, kur čaļi aprunāja galvas blīves maiņu, kura nemaz nebija jāmaina. 
Vēlviens jautājums lietpratējiem: rakstīts, ka galva jāpievelk 40Nm, tad 60Nm un pēc tam 2x pa 90 grādiem... Tie 2x90 grādi pēc motora uzsildīšanas (80°C) vai arī nepareizi esmu sapratis, kas angliski rakstīts uz iepakojuma?
Vēlviens jautājums lietpratējiem: rakstīts, ka galva jāpievelk 40Nm, tad 60Nm un pēc tam 2x pa 90 grādiem... Tie 2x90 grādi pēc motora uzsildīšanas (80°C) vai arī nepareizi esmu sapratis, kas angliski rakstīts uz iepakojuma?
Pats saskāros ar šo problēmu, kad mainīju m51 uz m50. Sūknis dzen degvielu uz motoru, atbratka nākatpakaļ uz šofera puses ievadu bākā, lejā uzmet līkumu un ar sprauslu galā dzen iekšā izejošā trubā un ar vilkmi stumj/sūc benzīnu uz otru pusi. Tā ir jābūt benzīnniekam. Ja pareizi atceros, tad dīzelim bija savādāk trubas savienotas, un tāpēc nesūc, ja uzliek benzīna sūkni un vajag pareizi savienot. Izņem šofera pusē to uzparikti un sapratīsi kur ko vienot. Ja nesaproti tad uzzvani man, un paskaidrošu :) 28636O93gruzs rakstīja:Tiešaam ļoti aktuāligruzs rakstīja:92. gads. Pārplūde iet pa augšu. Tas jet pump ir savienots ar bākas sūkni un kaut kā mistiski ar vakuumu dzen degvielu uz sūkņa pusi, cik sapratu.ZzevsS rakstīja:
Kura gada mašīna? No rezerves bākas ir jāiet atplūdes trubiņai uz pamatbāku.
Varbūt ir kāds kas var atbrauk un veikt kādu mini diagnostiku par attiecīgu samaksu? 5dien jābrauc uz CSDD un viss atduras pret šo principā
Vispareizākais pirms 2x90 grādu pievilkšanas, atstāt uz 24h "sasēsties" galvu, blīvi. Pievelc pa Nm, tad 24h gaidi un velc 2x90 grādi, bet tas viss pēc grāmatas, dzīvē problēmas nav saskatītas arī, ja visu pēc kārtas velk. Protams, pēc katras procedūras ieturi pauzi, lai atdziest skrūves, vītnes.Nixon rakstīja:Man tā visa meklēšana caur telefonu apstājās Bavariancar.lv forumā, kur čaļi aprunāja galvas blīves maiņu, kura nemaz nebija jāmaina.
M style 66 no e39 derēs uz 36tā?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pilnīgs haoss!
Kapēc lai galvu pievilktu ir jabūt kaut kādām secībam un apgriezienu skaitam utt ? :)
Vnk intresē kpc ?
Vnk intresē kpc ?
Lai pareizi iesLASTKING rakstīja:Kapēc lai galvu pievilktu ir jabūt kaut kādām secībam un apgriezienu skaitam utt ? :)
Vnk intresē kpc ?
Lai nesavērptu pašu galvu, kā arī, lai precīzi pieguļ plaknes.LASTKING rakstīja:Kapēc lai galvu pievilktu ir jabūt kaut kādām secībam un apgriezienu skaitam utt ? :)
Vnk intresē kpc ?
Lai pareizi iesēžas un lai ir pareizais spēks skrūvei pielikts,lai ir stingri,bet ne par stingru ,lai skruves var izstaipīties drusku.LASTKING rakstīja:Kapēc lai galvu pievilktu ir jabūt kaut kādām secībam un apgriezienu skaitam utt ? :)
Vnk intresē kpc ?
Var noskatīties šito,ļoti informatīvi.
Vakar savilku pēc Nm un vienreiz pa 90°... Protams, ar pauzēm. Tad šodien savilkšu vēlreiz pa 90°un būs OK.dogMa rakstīja:Vispareizākais pirms 2x90 grādu pievilkšanas, atstāt uz 24h "sasēsties" galvu, blīvi. Pievelc pa Nm, tad 24h gaidi un velc 2x90 grādi, bet tas viss pēc grāmatas, dzīvē problēmas nav saskatītas arī, ja visu pēc kārtas velk. Protams, pēc katras procedūras ieturi pauzi, lai atdziest skrūves, vītnes.Nixon rakstīja:Man tā visa meklēšana caur telefonu apstājās Bavariancar.lv forumā, kur čaļi aprunāja galvas blīves maiņu, kura nemaz nebija jāmaina.
Paldies par info.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- …