Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- …
- 1297
- chevron_right
Nebiju ievērojis..Amish rakstīja:Cik reizes var atkārtot - mriepas.lv
Paldies..
problēma . kurš varētu man šodien no aizmugurējā kreisā ričāgaizvilkt 3 nolūzušas skrūves? vajag vītņu griežamo un urbi.
Vai e36 2l motorus ir jēga ņemt, vai tik problēmas ar viņiem? Domāju sākt lēnu garu skatīties kupeju 2l vai 1.8is kas būs salīdzinoši lētaka, skatoties uz remontiem?
Cik zinu 2l motori ir ēdelīgi, bet nav tik lielas jaudas, kā 2.5. Tā jau gan jau lielākā daļa teiks.
Gribēju pajautāt par logu slotiņu problēmu, kas man uzradās šodien.
Lieta tāda, ka tām pēkšni sāka mainīties "home position". Palēnām tas pārvietojās līdz vertikālam stāvoklim un tad atpakaļ. Tagad slotiņas apstājas kādu gabaliņu no apakšas. Cik saprotu, relejs, modulis vai kaut kas pie vainas. Kur tos varētu atrast? M41D17 motors, kūtiņa. :)
Ko vispār vēl varētu darīt, lai problēmu novērstu?
Paldies jau iepriekš!
Lieta tāda, ka tām pēkšni sāka mainīties "home position". Palēnām tas pārvietojās līdz vertikālam stāvoklim un tad atpakaļ. Tagad slotiņas apstājas kādu gabaliņu no apakšas. Cik saprotu, relejs, modulis vai kaut kas pie vainas. Kur tos varētu atrast? M41D17 motors, kūtiņa. :)
Ko vispār vēl varētu darīt, lai problēmu novērstu?
Paldies jau iepriekš!
Es labāk ņemtu 1.8isArtis92 rakstīja:Vai e36 2l motorus ir jēga ņemt, vai tik problēmas ar viņiem? Domāju sākt lēnu garu skatīties kupeju 2l vai 1.8is kas būs salīdzinoši lētaka, skatoties uz remontiem?
2.0 ēdīs ievērojami vairàk kà 1.8is, jo 2.0 ir 6 cilindri. 1.8is 140hp, bet 2.0 150hp- tauta runā bieži, ka 1.8is iet tomēr labāk. Remonts lētāks būs 1.8is, jo 2.0, 2 cilindri vairāk, lielāka iespēja kkam nobrukt. 
Eksperti varētu izskaidort kā atšķirt parasto aizmugurējo bamperi no M aizmugurējā bampera. Un kā noteikt vai tas ir oriģināls vai ķīna? Kādas ir pazīmes? Vai noņemot bamperi iekšā kkur ir rakstīts, ka tas ir M vai stock?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
atkarīgs kādu 2.0...ZzevsS rakstīja:Es labāk ņemtu 1.8isArtis92 rakstīja:Vai e36 2l motorus ir jēga ņemt, vai tik problēmas ar viņiem? Domāju sākt lēnu garu skatīties kupeju 2l vai 1.8is kas būs salīdzinoši lētaka, skatoties uz remontiem?
pats personigi iz pieredzes, m50b20 neiet tik patikami un jestri kā m52b20...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Viss ir atkarīgs no tā, par kuru 2.0 iet runa - M52B20 vai M50B20. M52, manuprāt, iet jūtami labāk par jebkuru nemotoru, tai skaitā ISu. Ja runa iet par M50, tad IS varētu iet tik pat labi vai arī pat labāk.
Man ieprieksejais e36 bija labs, nenodzits un dzivs m50b20 vanos un gaja loti patikami, vienkarsi viss ir atkarigs cik labs dzinejs bus ieksa autina jo parsvara jau cik redzets visi savus e36 visu laiku moka pat 1.6 un tad jau var nebrinities kad saka ka neviens dzinejs neiet un rij baigi daudz jo parsvara jauniesi tirgo un reti kurs bus kopis kartigi dzineju un visu parejo, un nav brinums kad kads ar labu 2.0 izliek nojatu 2.5.
Taka viss ir atkarigs no dzineja stavokla un labam 2.0 noteikti butu jaiet labak par 1.8is jo vinam ir 6 cilindri un ari patikamaka skana zem parsega neka 4 cilindriem
Tas ta tikai mans viedoklis
Taka viss ir atkarigs no dzineja stavokla un labam 2.0 noteikti butu jaiet labak par 1.8is jo vinam ir 6 cilindri un ari patikamaka skana zem parsega neka 4 cilindriem
Tas ta tikai mans viedoklis
Bez šaubām, nopistuma pakāpei arī ir liela nozīme. Bet nenojāts un svaigs M52B20 tiešām ir labs, lai vai ko tur neteiktu..
Jāpērk akumulators jauns, nekad to neesmu darījis. Jāmeklē pēc izmēra un ampērstundām, vai pēc kā vadīties?
Varbūt kādi ieteikumi? Sākumā labi būtu īss apskaidrojums kas un kā ar viņiem, bet arī kāds konkrēts ieteikums price/performance ziņā neskādēs.
Paldies un arlabunakti.

Varbūt kādi ieteikumi? Sākumā labi būtu īss apskaidrojums kas un kā ar viņiem, bet arī kāds konkrēts ieteikums price/performance ziņā neskādēs.
Paldies un arlabunakti.
Viss atkarīgs kāds tev motora tilpums. Man uz 2.8 stāv ap 70 Ah akumulators, pirku ard eoltas ar savu atlaidi par apnēram 70 eiro. Pamatā jau manuprāt jāvadās pēc Ah atkarīgi no tava motora tilpuma!Reinholds rakstīja:Jāpērk akumulators jauns, nekad to neesmu darījis. Jāmeklē pēc izmēra un ampērstundām, vai pēc kā vadīties?
Paldies un arlabunakti.![]()
![]()
![]()
Pa lielam Dizeļiem vajag vairak Ah nekā BenzīnamReinholds rakstīja:Jāpērk akumulators jauns, nekad to neesmu darījis. Jāmeklē pēc izmēra un ampērstundām, vai pēc kā vadīties?
Paldies un arlabunakti.![]()
![]()
![]()
jo vairāk Ah , jo vairāk kapacitātes iekšā
pirkt zem 75Ah nav vērts
es piem neiespringstu ļoti uz Brand , skatos kkādu vidējo variantu ar daudz Ah un miers, jo gan jau tāpat pēc 3gadiem jāmaina ( šaubos vai tik ilgi mašīna būs pie tevis)
skaties kurā pusē tev ir +/- klemes.
pa lielam viss...
Nākamās žurku problēmas studijā... ;(
2 dienas pastāvēja malā, tagad atslēdzot/aizslēdzot pagriezieni mirgo, viss skaisti. Bet iekšā nav ne pagriezieni, ne avareikas. Drošinātāji veseli, releju pamēģināju citu, bet bez izmaiņām.
Vēl joks, ka ieslēdzot gabarītus deg miglas uzreiz, pofig kādā stāvoklī poga salonā + slēgājot pogu mainās indikatora spilgtums, it kā slēdzās, bet deg visu laiku. Un deg arī ja izņem drošinātājus, tiesa, mēģināju pa vienam ņemt ārā.
Lūdzu, kādas idejas, ieteikumi, nezinu, kaut kas... :s
2 dienas pastāvēja malā, tagad atslēdzot/aizslēdzot pagriezieni mirgo, viss skaisti. Bet iekšā nav ne pagriezieni, ne avareikas. Drošinātāji veseli, releju pamēģināju citu, bet bez izmaiņām.
Vēl joks, ka ieslēdzot gabarītus deg miglas uzreiz, pofig kādā stāvoklī poga salonā + slēgājot pogu mainās indikatora spilgtums, it kā slēdzās, bet deg visu laiku. Un deg arī ja izņem drošinātājus, tiesa, mēģināju pa vienam ņemt ārā.
Lūdzu, kādas idejas, ieteikumi, nezinu, kaut kas... :s
Vakar sanāca draugam pārkarsēt motoru un viss tosols izlija ārā, lējam tosolu un noskaidrojam, ka līst ārā motora aizmugures daļā virs galvas. Tur ir viena atkritusi truba, kas ieiet salonā, kas tā par trubu un kā viņai tikt klāt? Jāņem nost ieplodes kolektors, lai tiktu klāt? Motors 1.8i
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- …
- 1297