Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- …
- 1297
- chevron_right
Ja, perc vel tos meslus un varesi pirkt atkal, skopais maksa 2x, 2x!
Klokenes un sadalenes deveji ir japerk oem (epartos razotajs uzradas bmw), vdo vai originalrazotaja, bija laikam kam tur bosh...
Interesanti kapec visi saka jebal kadas tur cenas par jaunam un kvalitativam lietam,
Bet kad kartejo veco shrotu, no izjauktas nopistas zurkas, nebut ne taja labakaja stavokli vai nopistas lisarelli riepas par kosmosu pardod tad viss ir ok...
Klokenes un sadalenes deveji ir japerk oem (epartos razotajs uzradas bmw), vdo vai originalrazotaja, bija laikam kam tur bosh...
Interesanti kapec visi saka jebal kadas tur cenas par jaunam un kvalitativam lietam,
Bet kad kartejo veco shrotu, no izjauktas nopistas zurkas, nebut ne taja labakaja stavokli vai nopistas lisarelli riepas par kosmosu pardod tad viss ir ok...
Pēdējais labojis Liss - 10 Dec 2014, 23:15, kopā labots 1 reizi.
Tā kā man bija jāmaina pravodka, sprauslas, kloķenes, sadalenes devējs, netaisījos uz to visu nopogāt 3-4 simtus. Ja vēl būs nepieciešamība maybe arī pirkšu oem, bet kopumā funkciju pilda i ķīniets, i oem!seeingman rakstīja:Ja, perc vel tos meslus un varesi pirkt atkal, skopais maksa 2x, 2x!
Pēdējais labojis ZzevsS - 10 Dec 2014, 23:43, kopā labots 1 reizi.
Un kapec tas viss bija jamaina?
Nav ne jausmas ir vai nav ewsseeingman rakstīja:Tev sanak debilais m52 bez ews, jeb es kludos?
Principa skaties pec realoem
Atslēga man šāda...tā rezerves lkm saucās
http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/ ... yMhjKA.jpg
kurs taisija platos blekiniekus?
Tāds man toč neder. Divus jau esmu tādus pārbaudījis. Neder gan kontakta vieta(vecajam dačikam ir platāks novietojums tām grapēm dačika kontaktā kur savieno ar provotku),gan pašam devējam savadāks novietojums tam aluminija kronsteinam kur ar skrūvi vins pieskruvejas pie bloka.seeingman rakstīja:Tev vajag so https://www.eparts.lv/catalog/#tab:3/pa ... 77/type:10
Ja tev ir 320 kupeja 1995/01
Aaaa vēl šim ir magnēts galā,bet vecajam devējam nav.
Ar tadu atslegu vrodi bija ews, vinai korpuss taisas vala un ieksa ir cips, ja ir ews
Tad tev mosh ielikts jaunaks motors ar visu pravodku, varstu vaks plastmasa?duuj rakstīja:Tāds man toč neder. Divus jau esmu tādus pārbaudījis. Neder gan kontakta vieta(vecajam dačikam ir platāks novietojums tām grapēm dačika kontaktā kur savieno ar provotku),gan pašam devējam savadāks novietojums tam aluminija kronsteinam kur ar skrūvi vins pieskruvejas pie bloka.seeingman rakstīja:Tev vajag so https://www.eparts.lv/catalog/#tab:3/pa ... 77/type:10
taisās vaļāseeingman rakstīja:Ar tadu atslegu vrodi bija ews, vinai korpuss taisas vala un ieksa ir cips, ja ir ews
Bija čakars ar pravodku. Kkas gāja uz īso un sadalenes devēja vads nosvila, klokenes devejam kompis uzradija kļūdu. Ja nemaldos bija angļa pravotka, tāpēc! Tagad vismaz viss ir tip top!seeingman rakstīja:Un kapec tas viss bija jamaina?
Pēdējais labojis ZzevsS - 10 Dec 2014, 23:41, kopā labots 1 reizi.
Nav gan plastmasa.seeingman rakstīja:Tad tev mosh ielikts jaunaks motors ar visu pravodku, varstu vaks plastmasa?duuj rakstīja:Tāds man toč neder. Divus jau esmu tādus pārbaudījis. Neder gan kontakta vieta(vecajam dačikam ir platāks novietojums tām grapēm dačika kontaktā kur savieno ar provotku),gan pašam devējam savadāks novietojums tam aluminija kronsteinam kur ar skrūvi vins pieskruvejas pie bloka.seeingman rakstīja:Tev vajag so https://www.eparts.lv/catalog/#tab:3/pa ... 77/type:10
Iedod vin numura pedejos 7 characterus.
Platos blekus taisija JK seit pat no foruma, jeb ficuks
Platos blekus taisija JK seit pat no foruma, jeb ficuks
Bet cips ir?duuj rakstīja:taisās vaļāseeingman rakstīja:Ar tadu atslegu vrodi bija ews, vinai korpuss taisas vala un ieksa ir cips, ja ir ews
EP05996seeingman rakstīja:Iedod vin numura pedejos 7 characterus.
A sprauslas huli mainit?ZzevsS rakstīja:Bija čakars ar pravodku. Kkas gāja uz īso un sadalenes devēja vads nosvila, klokenes devejam kompis uzradija kļūdu. Ja nemaldos bija angļa pravotka, tāpēc! Tagad vismaz viss ir tip top!seeingman rakstīja:Un kapec tas viss bija jamaina?
Viena bija beigta, paņēmu pa labu ciparu visu kopā ar pravotku.seeingman rakstīja:A sprauslas huli mainit?ZzevsS rakstīja:Bija čakars ar pravodku. Kkas gāja uz īso un sadalenes devēja vads nosvila, klokenes devejam kompis uzradija kļūdu. Ja nemaldos bija angļa pravotka, tāpēc! Tagad vismaz viss ir tip top!seeingman rakstīja:Un kapec tas viss bija jamaina?
Ta realoem tev masinai rada izlaidumu 05/1995
Bet klokenes deveju to pasu ko biju jau ielicis 12141703277
Ja tev pirms tam viss stradaja tad liec ar tadu pasu nr kads bija un viss, hvz kada kimija tur var but.
A ka izpaudas beigta sprausla?
Ja tev pirms tam viss stradaja tad liec ar tadu pasu nr kads bija un viss, hvz kada kimija tur var but.
seeingman rakstīja:Ta realoem tev masinai rada izlaidumu 05/1995
?
Ooo. Tad der tā par kuru iepriekš runāju.
Paldies tev
Nevis smidzina bet laiz pa taisno degvielu.seeingman rakstīja:Ta realoem tev masinai rada izlaidumu 05/1995
Tev vina vel ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390