Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 1297
- chevron_right
sveiki! ir maza problema!
situacija tada ka sodien pec lietus barkus vaditaja vieta bija pilna ar udeni!
skaidrs ka luka pil!
iznemot giestus atkaras man zoklis tur kur jabut noteku trubai kas iet gar prieksejo stoiku turvinas vnk nav! un otra puse tiesi ta pat!
kads gudritis nemis izravis visas trubas un tur kur uz maucas truba tur ir ar silikonu aizsmerejis caurumu!
iesakiet ko varetu lietas laba darit! it ka no pazinas dabuju vienu trubu meginaju likt bet vinai kaut kur atduras un talak neiet!
varbut kads var kaut ko ieteikt!
situacija tada ka sodien pec lietus barkus vaditaja vieta bija pilna ar udeni!
skaidrs ka luka pil!
iznemot giestus atkaras man zoklis tur kur jabut noteku trubai kas iet gar prieksejo stoiku turvinas vnk nav! un otra puse tiesi ta pat!
kads gudritis nemis izravis visas trubas un tur kur uz maucas truba tur ir ar silikonu aizsmerejis caurumu!
iesakiet ko varetu lietas laba darit! it ka no pazinas dabuju vienu trubu meginaju likt bet vinai kaut kur atduras un talak neiet!
varbut kads var kaut ko ieteikt!
uzzini kur tai trubai jaaiet, savadaak bez vinjas tikai 4akars buus! kameer vinjas nav, tikmeer atstaaj auto ar purnu gaisaa, lai viss tek uz aizmuguri!
Vai kāds ir mainījis ABS datčikus? Kādas firmas izvēlējāties,un kā kalpo? Kuru firmu neieteiktu?
Izveeleejos lietotus straadaa jau 2 gadi :d bet vispaar ja pareizi lieto,domaaju ka visi ilgi kalpo
Sweiki sitoacija sekojosa!Vakar vakara peksni ne no ka paradijas sitieni pa gridu un aizmugure abos ritenos berzosa skala skana!!Biju palidis apaksa viss kartiba nekas nekustas un nevelkas pa zemi!Varbut kadam ta ir gadijies ?Vai kadam kadi ieteikumi?
pārāk maz info lai spriestu! moz rokas bremze vai?
kaa jau agris mineja vinji jau visi labi stradaa, protams gadas brakjis, ari es braucu jau vairak kaa divi gadi ar vienu plastmasas un viss iet kaa vajag.vienkāršais rakstīja:Vai kāds ir mainījis ABS datčikus? Kādas firmas izvēlējāties,un kā kalpo? Kuru firmu neieteiktu?
konkreti izklausas pec sabirushas rocenes, pasam ta ir bijis un sitieni salonaa liekas 100reiz trakaki nekaa istenibaa ir.Mercens rakstīja:Sweiki sitoacija sekojosa!Vakar vakara peksni ne no ka paradijas sitieni pa gridu un aizmugure abos ritenos berzosa skala skana!!Biju palidis apaksa viss kartiba nekas nekustas un nevelkas pa zemi!Varbut kadam ta ir gadijies ?Vai kadam kadi ieteikumi?
sitienus izraisa nosuzusas atsperites/pulkishi, iekjeras starp disku un locinju, liekot locinjam aizslukt uz otru galu (cik tad tur ir tas gajiens, kads 1cm) kaa rezultataa ir blikskis un liekas ka nez kas notika, un snaksana/berzeshanas ir tikai normala paradiba jo tur tas viss ieksaa kuljas pa rinji
nonem nost un apsties pats, cik tad tur ta darba
...
Kur var pasutit vai nu nopirkt uzreiz Oem detalas? Man interese Gumija kas iet bagaznieka prieksh coupe.
http://www.realoem.lv/showparts.php?lan ... spid=47428
Nr. 3.
http://www.realoem.lv/showparts.php?lan ... spid=47428
Nr. 3.
sensons auto, eparts.. tik oem gumija jauna maksās "patīkami" :)
Mja tev bija taisniba cena neparak salda:D 26ls ar kapeikam.
nebariet stipri,bet vairs nemāku rīkoties ar datoru,zinu ka tika tēma izrunāta, bet nevaru atrast
sedanam kā ņemas lūka ārā,ir kkādi knifiņi un cik liels čakaras?
sedanam kā ņemas lūka ārā,ir kkādi knifiņi un cik liels čakaras?
coupe 2.8
Es izņēmu bez problēmām un arī darīju to pirmo reizi. Noņem/izņem griestus un tālāk jau redzēsi kas un kā!
O.K. paldies man griesti ārā jau kādu nedēļu,tiek meklēts ūdens ieplūdes vieta salona,teiksiet trubiņa noteces,bet neizskatās pēc tās,jo tek tā kā virs viņas,tādēļ gribu izvilkt visu lūku ārā un pačekot kkādas salaiduma vietas un gumijas,vai viss ir bumbās+man rastij ir iemties uz jumta priekšpusē pie lūkas to a vajag paslīpēt,paskatīties cik dziļi ielīdis
coupe 2.8
CIk sarezgiiti uzlikt pasaptumsojos spoguli lai darbojas ja taads originalai nav staavejis..? preciizaak cik tas maksaas, ir jeega vai nav.. Un ja bija 1.8.. Nebija kompis.. tikai pulkstens.. Tagad likshu 2.5.. Gribu pilno obc.. LIelas probleemas vai nee..? Ja ir kaads kas to var izdariit utt.. PM.. Paldies.
Visu izdarīt nav grùti it īpaši spoguli tur ir jāsaslēdz 3 vadi.
Kurš te tirgojās ar e36 paklajiņiem!
Tauta runā ka esot ļoti labi-man ar vajag
Tauta runā ka esot ļoti labi-man ar vajag
Kāds te no foruma pats viņus šuva!
Draugam ir tādi,lielās ka esot baigi labie
Draugam ir tādi,lielās ka esot baigi labie
Es no viņa paņēmu ar oriģinālo bmw materiālu un apšuvi + stiprinājumiem.
Rezūltāts tiešām ir labs!
Rezūltāts tiešām ir labs!
ar kadam niansem ackiras m50 vaks ar vanosu, no m52 vaaka? protams ja neskaita eljas caurumu, bet tas jau nekadu lielo lomu nespelee.
vienk steidzigi vajag vaku un saskaros ar diezgan lielam problemam tadu atrast, m52 gan te ir krietni vairak, un mok var uzlikt uz savu m50.
vienk steidzigi vajag vaku un saskaros ar diezgan lielam problemam tadu atrast, m52 gan te ir krietni vairak, un mok var uzlikt uz savu m50.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …