Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- …
- 1297
- chevron_right
Es nemīžu viņas valcēt, es vienkārši pārāk vēlu visu izdarīju, jo krasōtājs jau ir apstrādājis arkas un tur ir špaktele, ja valcēs, tad atkal būs jākrāso, takā paša vainas dēļ viss.EJANSONS rakstīja:es nesaprotu ko visi šitaja forumā mīž valcēt arkas. uzliec ratus, nosēdini, izrullē cauri ar beisboleni un nekas tev neies arkās. ja arkas nav puvekļi, ļoti smuki izvalcējas, tā ka nezinātājs pat nepateiks. ar sapuvušām arkām gan sūdīgāk, bet tās jau saknē ir jāsalabo nevis jāatstāj un uz 8J es lieku nemazākas par 215/40, lai neizskatās tizli un ir arī normāli braucams.byrbyr rakstīja:Gumija gan jau, ka tā pati 205/40 būs.
Ar tādu ET un J varēs arī normāli sēdināt? Nedomāju līdz zemei, tā mazliet, lai smuki![]()
Bet ja uzliek piemēram tos pāšus rondelus ar 8,5 un et13, nevalcējot arkas, kādi vēl ir varianti un kādi mīnusi?
''2,3''; 2.5 un 2.8 vienada diametra izplūde?
Kādam ir 2.5 vai 2.8 ar mazo radiatoru - kā ir nekarst? Protams runa ir par normalu braukšanu un kadu reizi pasist skere ne jau par - pedal to the metal...
Kādam ir 2.5 vai 2.8 ar mazo radiatoru - kā ir nekarst? Protams runa ir par normalu braukšanu un kadu reizi pasist skere ne jau par - pedal to the metal...
Laa la laaaa
Vai pēc zondes maiņas man vajadzēja behu aizvest uz diagnostiku un nonemt kļudas? es to neizdarīju ,vai tas var kaitēt kkam?

Vai pēc zondes maiņas man vajadzēja behu aizvest uz diagnostiku un nonemt kļudas? es to neizdarīju ,vai tas var kaitēt kkam?
uzsit PM activity
Sveiki!
Esmu Bmw 318is (145z) 1994.gada kupejas īpašnieks.
Poblēma ir sekojoša -
Nevar piedarbināt. Atslēgu griežot, ieslēdzas, visas gaismas, viss darbojas, bet, pēdējā griezienā (kad būtu jāpielec) nekas nenotiek... dzirdu tikai klik (pieņemu ka relejs).
Neskaidrības rodas - ar iestumšanas metodi metot iekšā robā, darbojas, pielec, varu doties kur vēlos. Aizbraucu līdz mērķim, izslēdzu auto, un ja uzreiz atkal darbinu pielec. Šodien pat bija intresanti, ka no rīta pieleca, savkārt pēc 2 stundām vairs atkal nelec.
Pagaidām veiktie darbi - Masu esmu atīrijis (kaut gan bija vis ok), aķīts dod normālu voltāžu.
Jautājumi sekojoši:
1.Kāds lūdzu varētu ielikt shēmu No slēdzenes līdz starterim?
2.Protams vai kāds nav ar ko tādu saskāries un var padalīties?
3.Kā arī vai kāds var palīdzēt?
Paldies jau iepriekš, par jūsu palīdzību!
Poblēma ir sekojoša -
Nevar piedarbināt. Atslēgu griežot, ieslēdzas, visas gaismas, viss darbojas, bet, pēdējā griezienā (kad būtu jāpielec) nekas nenotiek... dzirdu tikai klik (pieņemu ka relejs).
Neskaidrības rodas - ar iestumšanas metodi metot iekšā robā, darbojas, pielec, varu doties kur vēlos. Aizbraucu līdz mērķim, izslēdzu auto, un ja uzreiz atkal darbinu pielec. Šodien pat bija intresanti, ka no rīta pieleca, savkārt pēc 2 stundām vairs atkal nelec.
Pagaidām veiktie darbi - Masu esmu atīrijis (kaut gan bija vis ok), aķīts dod normālu voltāžu.
Jautājumi sekojoši:
pēc kāda principa strādā pogas ar šādu šteķeri(one touch)zaļš, melns, balts, zils. cik izraku netā viņām nāk relejs
bet šadas ir vienkārši piespied un tiek padota strāva, + un - un otri divi vadi aiziet uz el motoriņu
jo ar augšējām attelā deg tikai apgaismojums, logu motoriņš tad neiet, cik zinu t'adas pogas nāk pēc 93gada-laikam, man ir tādas ar zilu, melnu, baltu, zaļu šteķeri, kas vēl viņām vajadzīgs lai darbinātu logu pacēlāju 91.gada bmw??
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz TA obligāti jābūt zapaskas vietai ? 
kāds solis ir stabilizator stieņa uzgriežņiem? 1,25 vai 1,50?
Pārbaudi kontaktgruppu!freeboy21 rakstīja:Sveiki!
Poblēma ir sekojoša -
Jautājumi sekojoši:
Nevarētu būt vainīgs bendiks?freeboy21 rakstīja:Sveiki!
Poblēma ir sekojoša -
Jautājumi sekojoši:
Kāds var ieteikt kur normāli&lēti notonēt e36 sedanu?
Bixenons tonē par 55 eiro.EdgarsLV rakstīja:Kāds var ieteikt kur normāli&lēti notonēt e36 sedanu?
Kurš var pateikt cik maksa sajuga pilns komplekts (jauns)
ap 100 euro
bet ja kurvis vesels,diska parkniedeshana 20 euro-atshkjiribas nekadas
ar kompatu pa brugji
iesaku Brivibas ielā 202EdgarsLV rakstīja:Kāds var ieteikt kur normāli&lēti notonēt e36 sedanu?
http://www.pleveslogiem.lv/Auto_stiklu_tonesana.html
Problema principa ir tada,kad dod gazi jebkura atruma tad viņa ar ravieniem brauc no sakuma un pec tam kad sakere normala sak braukt.apm tas notiek pec 2,5k apgriezieniem...Vai tas ir tikai disks vai ka?cipruss18 rakstīja:ap 100 euro
Kas var but tad?Jo braucot uz darbu viss bija ok...Un es sen zinaju ka ir jamaina sajugu...Un pec tam pekšņi saka ar ravieniem lidz ceturtai un kad rubi ieša piekto tad viņa iet...Liekas itka saslid un pec tam sakercipruss18 rakstīja:neizklusas vispar pec sajuga vainas
Kas varētu būt par šaizi, ja nesen nomainīju motoru, jo vecais bij galīgi nobeigts, problēma-karst visu laiku augšā vienu svītriņu virs vidējā rādītāja, bet redlainā neiet, ķip visu kārtīgi atgaisoju, pat vairākas reizes un nevien gaisa burbulīts nenāk ārā, bet karst anyway, mufti ar nomainīju, un nežēlīgi ēd deģi, tā, ka aptuveni ar 10litriem varu nobraukt 50km, vecais motors ar beigtu galvu pat tā neēda un ar gandrīz sausu radiatoru +30 grādos pat nekarsa augšā..!? Plīīīīīzzzz HEEELP... 
1.8is, ja tas kko maina.
1.8is, ja tas kko maina.
Varbut tomer kads zin kas par problemu varbut...Kad sak ieskrieties,dod gazi vina iet ar lecieniem, ta itka vinu kkas tur un atlaiž vai nu saslid un pec tam saķer sajugs.Bet ja mierigi tad iet normali..apgriezieni uzlec un pec tam ta ka saķere notiek tad viņi laižas un atkal lec lidz saķerei un kad apgriezieni vairak par 2-2,5k tad iet bez lecieniem...tas tikai braucot.Ja stavi vai braucot izspied sajugu un iedod gazi apgriezieni ok uzlec un atlaižoties nelec.cik paložņaju i-neta neko neatradu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- …
- 1297