Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …
- 1297
- chevron_right
90 % ka sazobe salikta pa "ciešu" aukstam...attiecīgi uzsilstot (metāls izplešās), sāk ķīlēt, gaudot "zobratu pāris" vai gala gultnis.dogMa rakstīja:Eļļa līmenī? Ir mainīta?
Tā skaņa būtu jādzird, bet iespējams, ka gultņi jāmaina, vai citi lsd elementi. Neesmu zinošs šajā jautājumā.
baigais jautājums
parastai pečkai kādas nāk apgaismojuma lampiņas ?
viņas ir pašam panelim aizmugurē?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Braucu, braucu - hops, spidometrs nomirst un atdzīvojas, it kā izslēgtu un iedarbinātu motoru. Tagad vakarā vispār vairs neatdzīvojās. Apgaismojums deg, pagriezieni un brīdinājuma lampiņas deg, bet visi rimbuļi miruši.. Jāliek cits vietā?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
ieteiktu pieslēgt pie kompja, jo kkad sen bija saskaršanās ar problēmu, ka GMM + Zonde nestrādāja kā vajag, no tā izrietot dzinējā smidzināja degvielu no ļoti par daudz, no kā karsa un arī bija milzīgs patēriņš..Tommas rakstīja:Kas varētu būt par šaizi, ja nesen nomainīju motoru, jo vecais bij galīgi nobeigts, problēma-karst visu laiku augšā vienu svītriņu virs vidējā rādītāja, bet redlainā neiet, ķip visu kārtīgi atgaisoju, pat vairākas reizes un nevien gaisa burbulīts nenāk ārā, bet karst anyway, mufti ar nomainīju, un nežēlīgi ēd deģi, tā, ka aptuveni ar 10litriem varu nobraukt 50km, vecais motors ar beigtu galvu pat tā neēda un ar gandrīz sausu radiatoru +30 grādos pat nekarsa augšā..!? Plīīīīīzzzz HEEELP...
1.8is, ja tas kko maina.
uz abam puseem griezoties taa skanja vienada? pa taisno braucot arii taa ir? ja buutu kaa sanciks raksta tad tas butu vislaik un butu loti izteikta gaaudojosha skanja, raksturiga neprecizai sazobei. (skanja mainitor nevis likumos, bet palielinot/samazinot atrumu)agaFu rakstīja:pirms 4 men tika atjaukts. saibas kartiba. ielieta jauna ella. nobraukta viena gonka minirallija. ja butu gultni, tad gaudotu. moz tiesam japaskatas sakuma limenis
jus tur esat pareizo elju iegazushi? un neesat mainijushi shaibu biezumu un atrashanaas pozicijas no centralaas sazobes?
vispar esi parliecinats ka tas ir lsd kas izraisa siis skanjas?
...
jaa panelim aizmuguree, pavelc klokjishus uz aru tur buus skruves, tas atskruvejot panelis naak nost un tiksi pie spuldzites.Tumshais rakstīja:baigais jautājums
spuldzite tada pati kaa pelnutraukaa
...
Neviens?ks26 rakstīja:ja uz diviem dažādiem bremžu stendiem rāda, ka bremzes ir vienmērīgas un viss ir ok, bet TA bremžu stends rāda nevienmērīgas bremzes, tad, kur ir problēma? gaiss bremžu sistēmā? kaut kas ierūsējis? kā vispār citur var rādīt vienādas, bet TA nē?
Aizmugurē kreisā puse atšķirās par 0.5 vienmēr. Rocene vienāda.
Bet kā var būt tā, ka TA stends rāda atsķirīgi no citiem? tad jau neko nevar noregulēt ja autoservisa stendā rāda, ka viss ok(divos dažādos). Man jau ir mīziens braukt uz TA 
Kāds ir kopējais garums visām logu apmīzēja trubiņām? Vai diametrs priekšā un aizmugurē visur ir vienāds? Kurā veikalā un kādas trubiņas labāk meklēt vietā? OEM nāk trešo mēnesi, zb gaidīt. Tourings.
Jautājums .
Pašam kādreiz bija e36 320 bez vanosa, daudz nēesmu ar žurkām braucis, jo pārvietojos ar e39, bet sagribējās atkal kādu 36to, tad nu tā, piemērām ,varat mani apgaismot, vai ir iespējams ar 1.8is ar metināto bloķi pietiek jaudas pamocīt kādus asfaltētus līkumus?, jo kad bij 2.0, likās ka nepietiek jaudas, nu nebij arī bloķis.
Vai kāds ir labākais variants tam reduktoram?
Nesmejiet draugi. :)
Pašam kādreiz bija e36 320 bez vanosa, daudz nēesmu ar žurkām braucis, jo pārvietojos ar e39, bet sagribējās atkal kādu 36to, tad nu tā, piemērām ,varat mani apgaismot, vai ir iespējams ar 1.8is ar metināto bloķi pietiek jaudas pamocīt kādus asfaltētus līkumus?, jo kad bij 2.0, likās ka nepietiek jaudas, nu nebij arī bloķis.
Vai kāds ir labākais variants tam reduktoram?
Nesmejiet draugi. :)
Man divi jautājumi.
1. Kapēc ASC slēdzās ārā bez iemesla. Pilnīgi randomā, kad viņam ienāk prātā, ABS strādā.
2. Kas varētu būt pa iemeslu kapēc tahometrs nokrīt uz 1000 rpm, kad spiež gāzes pedāli, kad tur vienmērīgu ātrumu, tad viss ok.
1. Kapēc ASC slēdzās ārā bez iemesla. Pilnīgi randomā, kad viņam ienāk prātā, ABS strādā.
2. Kas varētu būt pa iemeslu kapēc tahometrs nokrīt uz 1000 rpm, kad spiež gāzes pedāli, kad tur vienmērīgu ātrumu, tad viss ok.
PALIGA...Problema sekojosa...ja,sajugu ir jamaina pilnu komplektu.To es dabuju SASCH :),bet paradijas vel problema.Vajadziga plastmasas tada kepina kura nak kur izspiedes gultnis.Vina parluzusi uz pusem...Varbut es kko nepareizu uzrakstijis,bet domaju ka jus sapratisiet...varbut kadam ir?steidzigi vajadziga...Kad tiksu majas bus bildes par detalu
Re bildes...kuram ir si detala?Loti steidzigi vajadziga... Vot kas ar vinu notika
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man bija tāpat. nezinu kas par vainu bet vienkārši nomainīju spidometru un viss okei.maartyd rakstīja:Braucu, braucu - hops, spidometrs nomirst un atdzīvojas, it kā izslēgtu un iedarbinātu motoru. Tagad vakarā vispār vairs neatdzīvojās. Apgaismojums deg, pagriezieni un brīdinājuma lampiņas deg, bet visi rimbuļi miruši.. Jāliek cits vietā?
no šrota (lietotu) vai jaunu?Ričards Kočkers rakstīja:man bija tāpat. nezinu kas par vainu bet vienkārši nomainīju spidometru un viss okei.maartyd rakstīja:Braucu, braucu - hops, spidometrs nomirst un atdzīvojas, it kā izslēgtu un iedarbinātu motoru. Tagad vakarā vispār vairs neatdzīvojās. Apgaismojums deg, pagriezieni un brīdinājuma lampiņas deg, bet visi rimbuļi miruši.. Jāliek cits vietā?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Ja atradīsiet kur dabūt jaunu ne pa kosmosu - PM, es gribu to brīnumu redzēt 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- …