Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- …
- 1297
- chevron_right
pie dilera dabuut, maksaa kadus 2 eiroDIF rakstīja:Re bildes...kuram ir si detala?Loti steidzigi vajadziga... Vot kas ar vinu notika
vari ari izvirpot no nailona, vai labak no misinja. varu iedot rasejumu ja vajag.
tik tur viens knifins, vietai kur vins iesezhas ieksaa karbaa ir pa kadiem 0.05-0.1mm atskiriba tapec lai vins ieseztos un nenaktu uz aru
...
es pats savai karbai no karbas puses pieskruveju abas detaljas kopa ar sruviti. sij detaljai bij pa vidu caurums un smuki viss sanaca ...DIF rakstīja:Re bildes...kuram ir si detala?Loti steidzigi vajadziga... Vot kas ar vinu notika
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Pazistams ta izdarija un tas bija ne uz ilgu laiku...bet paldies par padomuDrift.Go rakstīja:es pats savai karbai no karbas puses pieskruveju abas detaljas kopa ar sruviti. sij detaljai bij pa vidu caurums un smuki viss sanaca ...DIF rakstīja:Re bildes...kuram ir si detala?Loti steidzigi vajadziga... Vot kas ar vinu notika![]()
![]()
Zel ka veikali ir slegti tad nopirktu uzreiz...bet no rita jau atradu un dabuju...paldies par piedavajumuArmando rakstīja:pie dilera dabuut, maksaa kadus 2 eiroDIF rakstīja:Re bildes...kuram ir si detala?Loti steidzigi vajadziga... Vot kas ar vinu notika
vari ari izvirpot no nailona, vai labak no misinja. varu iedot rasejumu ja vajag.
tik tur viens knifins, vietai kur vins iesezhas ieksaa karbaa ir pa kadiem 0.05-0.1mm atskiriba tapec lai vins ieseztos un nenaktu uz aru
Dabuju bet ne es,a tas kurs man to karbu taisa...man nav laika tagad...pirms jauna gada jadabeidz dzivokla remontu...bet pateica ka vina maksaja ap 1eurinferno-ex rakstīja:Ja atradīsiet kur dabūt jaunu ne pa kosmosu - PM, es gribu to brīnumu redzēt
Hen,labs rīts un priecīgus jums visiem ziemassvētku,jautājums sekojoš-kurš darba rūķis 25 aizlīmētu riepā caurumu! Vakar salavecis parūpējas par vienu no riepām! :)
Jautājums saistīts ar OCTA, interesē kur labāk, lētāk drošināt, un moš te kāds no foruma ar to darbojas un var iedot kādu atlaidīti? 
ko lai izdara lai m52 siksna necikst? rullisi visi attaukoti un nomazgati, siksna jauna, bet tapat cikst
octas.lv es tur vislaik perkumikinsh36 rakstīja:Jautājums saistīts ar OCTA, interesē kur labāk, lētāk drošināt, un moš te kāds no foruma ar to darbojas un var iedot kādu atlaidīti?
OCTAS.lv noteikti nē. (ņem komisiju par savu darbu = dārgāka apdrošināšana + spamo meilā)DIF rakstīja:octas.lv es tur vislaik perkumikinsh36 rakstīja:Jautājums saistīts ar OCTA, interesē kur labāk, lētāk drošināt, un moš te kāds no foruma ar to darbojas un var iedot kādu atlaidīti?
LTAB.lv neņem komisiju, bet izdara to pašu ko OCTAS tikai pirkt sūta pa tiešo uz apdrošinātāja lapu.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es par spidometru, ne jau to plastmasuDIF rakstīja:Dabuju bet ne es,a tas kurs man to karbu taisa...man nav laika tagad...pirms jauna gada jadabeidz dzivokla remontu...bet pateica ka vina maksaja ap 1eurinferno-ex rakstīja:Ja atradīsiet kur dabūt jaunu ne pa kosmosu - PM, es gribu to brīnumu redzēt
Ir idejas?
Skaņa nāk no aizmugurējā riteņa pasažiera pusē.
Braucot pa nelīdzenu ceļu :dugdugdugdug: sitās kaut kas - tāda tukša skaņa - nav īsti ritmiska ar bedrē iebraukšanu un ne pastāvīga, pa taisnu viss ok.
Itkā nesen amortizatori mainīti, varētu būt ka izsists?
Izkrāmēju visu bagāžu, izņēmu visu kas varētu grabēt aizmugurē, nekas nemainās.
Uz kuru pusi skatīties ?

Skaņa nāk no aizmugurējā riteņa pasažiera pusē.
Braucot pa nelīdzenu ceļu :dugdugdugdug: sitās kaut kas - tāda tukša skaņa - nav īsti ritmiska ar bedrē iebraukšanu un ne pastāvīga, pa taisnu viss ok.
Itkā nesen amortizatori mainīti, varētu būt ka izsists?
Izkrāmēju visu bagāžu, izņēmu visu kas varētu grabēt aizmugurē, nekas nemainās.
Uz kuru pusi skatīties ?
skaties vai amortizatoru atbalsta bukses nav noplēstas 
Nu pedejo es vispar ņemu caur firmu,bet iepriekš tur nebija nekadas komisijas man liekas...Un spams uz pastu man neiet nekadsKikaps rakstīja:OCTAS.lv noteikti nē. (ņem komisiju par savu darbu = dārgāka apdrošināšana + spamo meilā)DIF rakstīja:octas.lv es tur vislaik perkumikinsh36 rakstīja:Jautājums saistīts ar OCTA, interesē kur labāk, lētāk drošināt, un moš te kāds no foruma ar to darbojas un var iedot kādu atlaidīti?
LTAB.lv neņem komisiju, bet izdara to pašu ko OCTAS tikai pirkt sūta pa tiešo uz apdrošinātāja lapu.
nomainiju dzineju un vairs nevaru dzineju atgaisot.faktiski dzinejs uzsilst lidz darba tempraturai,bet salona nepush silto gaisu.pirms dzineja mianjas viss bija ok.idejas?
ar kompatu pa brugji
Gaiso vēl...vai arī jaunajam dzinējām ūdens sūknis psc.
a varbūt uz pečkas vārsta neesi uzspraudis štekeru
a varbūt uz pečkas vārsta neesi uzspraudis štekeru
Man tieši tpt bija,bet ne pēc swapa,bet gan,kad mainiju antifriizu. Beigās izrādījas pečkas radiators ciet.
to shtekri nebiju atvienojis
bac,bet vel japarliecinas par to riit
bac,bet vel japarliecinas par to riit
ar kompatu pa brugji
nu nee,tas man ir pareizi savienotas
bac,bet par to shtekeri ieravu churu biksees.tagad vairs nesmu parliecinats par to,ka vinjs man uzprausts stav virsu tagad
bac,bet par to shtekeri ieravu churu biksees.tagad vairs nesmu parliecinats par to,ka vinjs man uzprausts stav virsu tagad
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- …