Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- …
- 1297
- chevron_right
Papildinājums manam iepriekšējam postam:
Kādu nedēļu ar auto nebiju braucis dēļ beigtā ģenerātora, tas tika uzlikts jauns un bija auto tikai dažas reizes pielaists, bet braukts netika. Tad 26. Kad beidzot izbraucu man likās ka tas auto kā īsti neiet kā vajadzētu, nepatika kā skanēja dzinējs, tad pie luksafora gaidot zaļo uzgāzēju līdz aptuveni 4k rpm un skatos spogulī, no izspūtēja balts dūmu mākonis.
Tagad protams arī neesmu braucis, jo nav vajadzība, bet rītdien no rīta domāju kir izbraukt lai pārbaudītu vai vēl jo projām tie baltie dūmi ir.
Cik esmu lasījis ka tādas pazīmes ir kad galvas blīve beigta?
Kādu nedēļu ar auto nebiju braucis dēļ beigtā ģenerātora, tas tika uzlikts jauns un bija auto tikai dažas reizes pielaists, bet braukts netika. Tad 26. Kad beidzot izbraucu man likās ka tas auto kā īsti neiet kā vajadzētu, nepatika kā skanēja dzinējs, tad pie luksafora gaidot zaļo uzgāzēju līdz aptuveni 4k rpm un skatos spogulī, no izspūtēja balts dūmu mākonis.
Tagad protams arī neesmu braucis, jo nav vajadzība, bet rītdien no rīta domāju kir izbraukt lai pārbaudītu vai vēl jo projām tie baltie dūmi ir.
Cik esmu lasījis ka tādas pazīmes ir kad galvas blīve beigta?
nu aukstaa laikaa tas ir normaali un itsvishkji ja auto ir pastavejis kadu laiku
ja jaudas nav,tad nu varbut blive
skaties kas ar tosolu,zuud,nezuud un elljas limeni
ja jaudas nav,tad nu varbut blive
skaties kas ar tosolu,zuud,nezuud un elljas limeni
ar kompatu pa brugji
Atkal ķibele, nezinu vai dēļ aukstuma vai dēļ sniega, bet aizslēdzot mašīnu, pēc 10 sekundēm sāk mirgot signalizācija, pamirgo, pietiek, miers, atkal pēc brīža pamirgo. Vakar 1x pamirgoja un pietika. Tagad 15 čakarējās, sadusmojos, aizslēdzu ar atslēgu, bez signalizācijas, priecīgs uzeju augšā uz dzīvokli un, huju, pa logu skatos, ka mirgo, bļin. Uzliku mīksto, tagad izskatās, ka beigusi...
Kas varētu viņai traucēt stāvēt? Ko viņa man mēģina pateikt? Vai tas varētu būt, ka sniegs un ledus uz jumta lūku, moš, piespiedis? Diez vai, manuprāt... Idejas, vīri? ;\
Kas varētu viņai traucēt stāvēt? Ko viņa man mēģina pateikt? Vai tas varētu būt, ka sniegs un ledus uz jumta lūku, moš, piespiedis? Diez vai, manuprāt... Idejas, vīri? ;\
to ka tev leetaa signalizacija un vinja sak glukot.rauj vinju nafig nost
ar kompatu pa brugji
Būtu ļoti pateicīgs ja kāds atbildētu.Jānis.P rakstīja:Kā atšķirt m54b30 ieplūdes sadaleni no piem. m52tub28?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Domāju, ka stock, pults točna.cipruss18 rakstīja:to ka tev leetaa signalizacija un vinja sak glukot.rauj vinju nafig nost
Reinholds rakstīja:Atkal ķibele, nezinu vai dēļ aukstuma vai dēļ sniega, bet aizslēdzot mašīnu, pēc 10 sekundēm sāk mirgot signalizācija, pamirgo, pietiek, miers, atkal pēc brīža pamirgo. Vakar 1x pamirgoja un pietika. Tagad 15 čakarējās, sadusmojos, aizslēdzu ar atslēgu, bez signalizācijas, priecīgs uzeju augšā uz dzīvokli un, huju, pa logu skatos, ka mirgo, bļin. Uzliku mīksto, tagad izskatās, ka beigusi...
Man bija tā ka signalizācija mirgoja,jo kautkur nebija durvis aizvērtas līdz galam,pačeko tas sūdus kas liek saprast vai durvis ir ciet,varbūt pie minusiem kads gljuko! Tā vismaz man bija!
Vai atšķiras hadene 318is coupe no 320 coupe? Interesee reduktors,pusasis un tml.
cik atceros tad tieši ISa neatšķiras tas pats stock 3.45 reduktors un mazas asisduuj rakstīja:Vai atšķiras hadene 318is coupe no 320 coupe? Interesee reduktors,pusasis un tml.
Pārbaudi vai akumulators neiet uz beigām! Pielaist vēl vari?Reinholds rakstīja:Atkal ķibele, nezinu vai dēļ aukstuma vai dēļ sniega, bet aizslēdzot mašīnu, pēc 10 sekundēm sāk mirgot signalizācija, pamirgo, pietiek, miers, atkal pēc brīža pamirgo. Vakar 1x pamirgoja un pietika. Tagad 15 čakarējās, sadusmojos, aizslēdzu ar atslēgu, bez signalizācijas, priecīgs uzeju augšā uz dzīvokli un, huju, pa logu skatos, ka mirgo, bļin. Uzliku mīksto, tagad izskatās, ka beigusi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu man tieši vajag pusasis un reduktoru priekš 2,0. Doma ir visu bundžu pirkt un parkrāmēt visu hadeni uz savu 2,0.,Bet cik tas iespejams un reali tur,hz:DTumshais rakstīja:cik atceros tad tieši ISa neatšķiras tas pats stock 3.45 reduktors un mazas asisduuj rakstīja:Vai atšķiras hadene 318is coupe no 320 coupe? Interesee reduktors,pusasis un tml.
Uz sadalenes ir kods, pēc kura arī var noteikt, vai tā ir no B30. Tik tagad precīzi nevaru pateikt to kodu.Jānis.P rakstīja:Būtu ļoti pateicīgs ja kāds atbildētu.Jānis.P rakstīja:Kā atšķirt m54b30 ieplūdes sadaleni no piem. m52tub28?
Nu 2.5 ir lielās pusasis un lielais reduktors,bet 2.0 man liekas ka pilnīgi pietiks ar mazo reduktoru ar mazajām pusasīm,protams ja spridzināsi katru dienu tad gan labāk vajag likt visu lielo. Un stock attiecība ir 3.45 reduktoram.duuj rakstīja:Nu man tieši vajag pusasis un reduktoru priekš 2,0. Doma ir visu bundžu pirkt un parkrāmēt visu hadeni uz savu 2,0.,Bet cik tas iespejams un reali tur,hz:DTumshais rakstīja:cik atceros tad tieši ISa neatšķiras tas pats stock 3.45 reduktors un mazas asisduuj rakstīja:Vai atšķiras hadene 318is coupe no 320 coupe? Interesee reduktors,pusasis un tml.
a ko es tikko uzrakstīju?
ar 2.0 spridzinās ? lielās asis? tu nirgajies?
Kaaaroč viss derTumshais rakstīja:a ko es tikko uzrakstīju?![]()
Viņš ir iespiests vai ar kko korektoram līdzīgu uzrakstīts?dogMa rakstīja:Uz sadalenes ir kods, pēc kura arī var noteikt, vai tā ir no B30. Tik tagad precīzi nevaru pateikt to kodu.Jānis.P rakstīja:Būtu ļoti pateicīgs ja kāds atbildētu.Jānis.P rakstīja:Kā atšķirt m54b30 ieplūdes sadaleni no piem. m52tub28?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Otrais variants.
Pēc kādiem parametriem skatīties gaisa kompresoru mājas vajadzībām:
* ik pa laikam lietot krāsas pistoli
* ik pa laikam lietot pneimatisko pistoli
?
?
Cik maksā logu smidzinātāji un kur var iegādāties par saprātīgām cenām.?
Ja vēlies lietot pistoli, vajag labu ražību un resīveri diezgan lielu.RENIO rakstīja:Pēc kādiem parametriem skatīties gaisa kompresoru mājas vajadzībām:
?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 397
- 398
- 399
- 400