Viss par kondicionieriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Atrodas zem piepīpētāja, t.i., aiz tās kabatiņas. Stāv horizontāli. Ir TIKAI dalītajai ar grozāmiem puļķiem ar kondišku.
Sīkāk šeit: bmwfans.info.
Sīkāk šeit: bmwfans.info.
skaidrs. par to ka runa ir par grozāmo es nesapratu
Lai netaisitu jaunu topiku, pajautasu te pat.
Man pechka normali nesilda. Pat var pateikt nesilda vispar.
Iet silts gaiss tikai tad, kad pagriezu uz veistikla apsildisanu un kad motors darbojas. Uz kadiem 3-4 k apgriezieniem.
Tuksgaita puss auksts vejs. Kur problema ?
Man pechka normali nesilda. Pat var pateikt nesilda vispar.
Iet silts gaiss tikai tad, kad pagriezu uz veistikla apsildisanu un kad motors darbojas. Uz kadiem 3-4 k apgriezieniem.
Tuksgaita puss auksts vejs. Kur problema ?
Dzesēšanas šķidruma līmenis vai ūdenssūknis un iespējams, ka pečkas vārsts/vārsti.
Kā ziema tā problēma - ieslēdzu 32 grādus, maksimālo pūšanu, bet ne pūš , ne arī siltumu ienes
Laika man jaukt ārā visu nav , tapēc gribu uzzināt kas tieši varētu būt pa vainu, varbūt kādam tā ir bijis.
Laika man jaukt ārā visu nav , tapēc gribu uzzināt kas tieši varētu būt pa vainu, varbūt kādam tā ir bijis.
Vispar nepus gaisu , vai temperaturu netur?
Dubulta klimatkontrle?
Dubulta klimatkontrle?
nē nevienam vēl nekad nav līdzīgas problēmas bijušas. nav arī neviena topika par tām tēmām un risinājumi ar nav zināmi.
Temperatūra nav , gaisu nepūš pa spraugām , bet var dzirdet ka viss strādā un griežas kā iepriekš , nezinu vai dubultā, kā pateikt?
sac ar salona gaisa filtru ja tas ir mainits tad ieteiktu pajaukt paneli un pastities vai ver vispar vala varstus klima
no kondiskam neko nesaprotu! pirmais e36 ar kondisku! tad esmu ieverojis ka stavot uz vietas nepus nekadu silto gaisu! bet kad brauc tad žari ritigi! ta tam jabut?
vnk logi nenak vaļa!
vnk logi nenak vaļa!
Uz vietas stāvot, bet turot augstākus apgriezienus sāk nākt siltais gaiss? Motora temp., normāli uzsilst, nestaigā?
Skaties dzesēšanas škidruma līmeni vai arī ūdenssūknis sāk pieteikties.
otrs ko esmu ieverojis braucot arpus pilsetas viss normali! siltais nak! ka iebrauc pilseta nomet lidz 50 ta ari gaiss mainas sak pust aukstaku gaisu!
Es balsoju par ūdenssūkni..
vnk besi lauka! no rita prieksejo logu nevar atkauset! sac braukt tad ari atnak lenak vala!
Kā jau teicu, pamēgini uz vietas paturēt lielākus rpm un tad pačekot - vai sāk nākt siltāks gaiss vai nē. Tas, protams, pie nosacījuma, ka motoram ir normāla darba temp..
lidz darba temp. uzsilst!
Nu jā, bet stāvot uz vietas pūš aukstu gaisu. Paturi lielākus motora apgriezienus, stāvot uz vietas - vai tad sāk pūst siltāku gaisu?
Man daškārt ir kā tu raksti. Tad iespējams man ūdens sūknis sāk beigties?Ruu rakstīja:Nu jā, bet stāvot uz vietas pūš aukstu gaisu. Paturi lielākus motora apgriezienus, stāvot uz vietas - vai tad sāk pūst siltāku gaisu?
Kompresors ir loti skals (scream) . Mana prat gultnis del! Kads zini vai ir iespejams nomainit gultnis ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right