Par un ap TD/TDS
Pēc tam tikai nesūdzies forumā, ka problēmas ar auto, jo lieto Krievijas dīzeli un pat filtra nav!semigallss rakstīja:visdrīzāk ka filtra vaina. nemaksā viņš tik daudz, iesaku nomainīt kautvai tapat profilaksei. ja turpinās problēmas, tad jāskatās tālāk uz smidzinātājiem.AlpineLV rakstīja:Man tas dīzelis sāk kretinēt ārā, vajag jūsu viedokļus - Tagad ārā -7 grādi, nevaru piešķilt, griež labi, bet nelec, no izpūtēja pirž ārā diezgan dūmus, pirms pāris dienām ielēju laikam sūdīgu saļārku k.kur 10Ls, šaubos vai tā bija ziemas (z-naftā lēju, kura tikko atvērta pēc kāda laika) tā tika nedaudz izbraukāta, vakar speciālu aizbraucu un ielēju staķikā vēl 10l, vakar vēl piedabuju pēc ilgāka laiciņa, bet šodien nekā izēda aķi
p.s lasu un šausminos kā visiem nelec tie dīzeļi.. man ar patreiz atvienotu degvielas filtru (iet trubiņa pa taisno) un ar krievijas soļķi pie -18 nav problēmu piedarbināt viņu.
kapēc lai būtu problēmas? vienīgās problēmas var rasties tikai ar smidzinātajiem tādā gadijumā. sūknim ir pietiekami liela diametra ejas, lai tajās nekas nesaķertos no tā, kas no bākas viņā var tikt iekšā.
Traktors arī ziemā lec
Ja kādreiz uz galda esi izjaucis sūkņa augšdaļu, tad sapratīsi kāpēc nedrīkst bez filtra braukāt. simptomu būs apm šādi : nereaģē uz gāzes pedāli, pie krustojuma slāpst nost un ,protams, panelī dzeltena lampiņa.semigallss rakstīja:kapēc lai būtu problēmas? vienīgās problēmas var rasties tikai ar smidzinātajiem tādā gadijumā. sūknim ir pietiekami liela diametra ejas, lai tajās nekas nesaķertos no tā, kas no bākas viņā var tikt iekšā.
Kvēlsveces skatijies??? Manam ar bij divas beiktas un negribēja lekt nomainiju un vis hi bumbās:)e
Pamēģini kā pielec ar vilkšanu ja pielec ātri tad jāpārjauc starteris vismaz man tā bija vienam dīzelim.
Pamēģini kā pielec ar vilkšanu ja pielec ātri tad jāpārjauc starteris vismaz man tā bija vienam dīzelim.
Filtrs nav, ievilku viss iet normāli, noslāpēju, pielaižu bez problēmām tagad kad silts. Aizdomas ka jāieliek vārsts lai degviela atpakaļ netek, varbūt kvēlenēm strāva nepienāk, varbūt pašas kvēlenes dirsā, varbūt sūknis kas dzen degvielu no bākas, izskatās ka būs jāaizdzen pie mūsējiem lai paskatās kas varētu būt.semigallss rakstīja:visdrīzāk ka filtra vaina. nemaksā viņš tik daudz, iesaku nomainīt kautvai tapat profilaksei. ja turpinās problēmas, tad jāskatās tālāk uz smidzinātājiem.AlpineLV rakstīja:Man tas dīzelis sāk kretinēt ārā, vajag jūsu viedokļus - Tagad ārā -7 grādi, nevaru piešķilt, griež labi, bet nelec, no izpūtēja pirž ārā diezgan dūmus, pirms pāris dienām ielēju laikam sūdīgu saļārku k.kur 10Ls, šaubos vai tā bija ziemas (z-naftā lēju, kura tikko atvērta pēc kāda laika) tā tika nedaudz izbraukāta, vakar speciālu aizbraucu un ielēju staķikā vēl 10l, vakar vēl piedabuju pēc ilgāka laiciņa, bet šodien nekā izēda aķi
p.s lasu un šausminos kā visiem nelec tie dīzeļi.. man ar patreiz atvienotu degvielas filtru (iet trubiņa pa taisno) un ar krievijas soļķi pie -18 nav problēmu piedarbināt viņu.
Iepūtu bākā caur trubiņu, burbuļus dzirdēju, tātad štopārs nav.
Ieklausijos motorā liekās tāda kā klusa klaboņa, kuru gandrīz nevar sadzirdēt, varbūt k.kas ar ķēdi?
p.s. starteris nav, vasarā tika atjaunots
bet tad jau autinam zustu visu laiku nevienmeeriigi jauda vai pat slaaptu ar nepietiekamu spiedienu...AlpineLV rakstīja:Ja nāk samērā daudz pelēku dūmu, varētu būt ka augstspiediena sūknis noklājies?
ŠODIEN PARĀDIJĀS PROBLĒMA,BRAUCOT SĀKA REIZĒM RAUSTĪTIES UN IEDEGĀS UN PANEĻA SMIDZINĀTĀJA LAMPAČĶA...UN PIE KRUSTOJUMA BREMZEJOT GADĀS KAD NOSLĀPST....vaina varētu būt smidzinātājos?vai kur citur,,,vai vnk labaak aizdziit uz kompi?...
es teiktu ka problēma ar sprauslām!!! vai ari ar suukni, ka maz degvielas dod, bet lieku vairak uz sprauslām.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
man ar taadas aizdomas riit dziisu uz kompi,,, un uz garaazu pastiities kas pa vainu.....
guntiigais rakstīja:ŠODIEN PARĀDIJĀS PROBLĒMA,BRAUCOT SĀKA REIZĒM RAUSTĪTIES UN IEDEGĀS UN PANEĻA SMIDZINĀTĀJA LAMPAČĶA...UN PIE KRUSTOJUMA BREMZEJOT GADĀS KAD NOSLĀPST....vaina varētu būt smidzinātājos?vai kur citur,,,vai vnk labaak aizdziit uz kompi?...
iespeejams atbilde bija paris postus augstaak !Rons rakstīja:Ja kādreiz uz galda esi izjaucis sūkņa augšdaļu, tad sapratīsi kāpēc nedrīkst bez filtra braukāt. simptomu būs apm šādi : nereaģē uz gāzes pedāli, pie krustojuma slāpst nost un ,protams, panelī dzeltena lampiņa.
ne vienmēr būs vaina sūknī, šadiem simptomiem ir daudz un dažādu variantu kas butu pie vainas, dizelis ta ir uzbūvēts, lai defekta gadijuma, vienkarsākais ka noteikt kaiti ir diagnostika kur tev pateiks kas par šaizi noticies!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
vaina itkā tika novērsta,aizvedu uz diognostiku uzmeta 3 kludas,itkaa kompja bojaajums*samircis* atvienoja ,izneema arā un tur viena ķepiņa bija līka ,kas itkā nedeva kontaktu,,,,tagad lec un ripo vismaz pagaidaam,čaļi teica ļoti dīvaini ka tā,,,,guntiigais rakstīja:ŠODIEN PARĀDIJĀS PROBLĒMA,BRAUCOT SĀKA REIZĒM RAUSTĪTIES UN IEDEGĀS UN PANEĻA SMIDZINĀTĀJA LAMPAČĶA...UN PIE KRUSTOJUMA BREMZEJOT GADĀS KAD NOSLĀPST....vaina varētu būt smidzinātājos?vai kur citur,,,vai vnk labaak aizdziit uz kompi?...
Heijā iesakiet kādu spečuku vai ko darīt!!!
manam 2.5TDS ir ir uzradusies šo modeļu slimība nav powera braucot spiežu gāzi un nekas nenotiek ļoti lēnām kāpj apgriezieni savukārt tukšgaitā vis normāli biju pieslēdzies pie kompja un tas saka ka sūknim galva
Viņu var remontēt vai kā jaunu laikam nereāli dabūt???
manam 2.5TDS ir ir uzradusies šo modeļu slimība nav powera braucot spiežu gāzi un nekas nenotiek ļoti lēnām kāpj apgriezieni savukārt tukšgaitā vis normāli biju pieslēdzies pie kompja un tas saka ka sūknim galva
sveiki! nespeju lasit ka te visi cepjas ka dizelvagens sjuuds un nelec un neiet un problemas :O apac!!
Sakuma jasaved tas auto ir kartiba un tad nebus nekadas problemas!
primarais panemot tds butu janomaina kedes zobrati mierinataji un parejais kas tur iet klat! jo ar gadiem kedes izstaipas un saubos kad kads vispar kadreiz vinas butu mainijis!
ja bus izstaipita skedes jums muzam ta sauto normali neies! un varesiet cakareties cik uziet!
un protams otra sapigaka tema suknis!
ja brauks uz normalu degvielu ari problemas nebus ! bbet nu jaar rusiean biznez solki tad sorry!
Sakuma jasaved tas auto ir kartiba un tad nebus nekadas problemas!
primarais panemot tds butu janomaina kedes zobrati mierinataji un parejais kas tur iet klat! jo ar gadiem kedes izstaipas un saubos kad kads vispar kadreiz vinas butu mainijis!
ja bus izstaipita skedes jums muzam ta sauto normali neies! un varesiet cakareties cik uziet!
un protams otra sapigaka tema suknis!
ja brauks uz normalu degvielu ari problemas nebus ! bbet nu jaar rusiean biznez solki tad sorry!
EVIL-FLY
s555 rakstīja:Heijā iesakiet kādu spečuku vai ko darīt!!!
Man tas pats bija, ja bākā zem 30l, vakar nodevu servisā, sūknis kaput, man vēl plusā bija ka no rītiem aukstu piešķilt nevarēju. (visas četras sveces norakstāmas)
kādas izmaksas par sūkni?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sveiki, problema tada, ka 2.5tdsam ir ta ka knapi palaist var tikai tad, kad suknis stav uz viss agrako aizdedzi, un vel ir tas, ka tukshgaita vispar neruc, tikai gazejot. Kludu itka neizmet. Kas varetu but par vainu?