Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 409
- 410
- 411
- 412
- 413
- …
- 1297
- chevron_right
Kur? Varētu but.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
zonde meritajs,varetu but kad iepludnieka trubu ir atshavis valja zem kolektora kura iet ieksa vina!
Ā, nē, kupenā es neesmu braucis, tik daudz sniega noteikti nav. Turklāt lidz mājām jauda bija un nemira nost. Nu labi, rit ieskriešu DUS un tad redzes, bus vai nebus 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Ir kāds veids kā dabūt kupejā e46 recaro beņķus? Tur der viss, vai nepass nekas? 
Cik atminos, der 1:1, ja, nu, tikai mazliet caurumu vietas pievīlēt.
Šis izklausās ticami, pašam arī tā bija un simptomi tādi pašiRom4iks_328 rakstīja:varetu but kad iepludnieka trubu ir atshavis valja zem kolektora kura iet ieksa vina!
Cik sarežģīti/dārgi ir M52B20 pārtaisīt uz M52B28?
323i nāk tāds pats radiators kā 325?
Loģiski būtu, ka tāds pats,tikai pārliecināties vajag.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Ēm, lētāk būs pašu dzelzi nomainīt un vadību pāršūt uz 2.8.Kalnz rakstīja:Cik sarežģīti/dārgi ir M52B20 pārtaisīt uz M52B28?
Radiatori iedalās pēc tā, vai ir kondicionieris, vai nav. Ja ir kondicionieris, tad lielais, ja nav, tad mazais, neatkarībā no dzinēja.c1c1s rakstīja:323i nāk tāds pats radiators kā 325?![]()
sarežģitiKalnz rakstīja:Cik sarežģīti/dārgi ir M52B20 pārtaisīt uz M52B28?
Skaidrs, tātad lētākais variants pārlikt motoru bez vadības, kompi un izplūdi?kkk_24 rakstīja:sarežģitiKalnz rakstīja:Cik sarežģīti/dārgi ir M52B20 pārtaisīt uz M52B28?vienkāršāk būs dabūt pliku m52b28(ar kolektoriem un droseli).. vadība laikam paliek tā pati, vajag gmm(var arī pašu elemtu pārlikt 2.5/8 korpusā), kompi un izplūdi.
Tas viss ar darbu nostātos uz +/- 700EUR?
no b28 tev vajag pašu dzelzi, kolektorus, droseli, gofru iepl.,sprauslas, gmm un pašu kompi.(vai kā Dogma minēja pāršūt divnieka)
700eur izklausās +/- reāls cipars. Ja grib pa zolīdo, tad pa sīkumiem ātri kāpj cipars.
700eur izklausās +/- reāls cipars. Ja grib pa zolīdo, tad pa sīkumiem ātri kāpj cipars.
Mainiju bateruju orginalai atslegai 3 pogu bet vairs atslega nereagee uz auto kai lai uzinstelee atpakall vinnu ???? 
Kads var manam aparatam nomainīt Turbīnu!Plug/Play!(Atlīdzība garantēta!) Netieku shobrid pie garazhas,Pardaugava/Agenskalns?????
PM
Varbūt kāds var palīdzēt?-
Lieta tāda, ka gribu uz e30 dabūt virsū diskus ar 5 skrūvēm, aizmugurē barabāna bremzes.
Ir sava versija, bet nezinu vai man ir pareizs domu gājiens!
Uzklausītu kādu entuziastu.
Paldies.
Lieta tāda, ka gribu uz e30 dabūt virsū diskus ar 5 skrūvēm, aizmugurē barabāna bremzes.
Uzklausītu kādu entuziastu.
Paldies.
Mans variants likt flancus parejas no 4 uz piecamchickie rakstīja:Varbūt kāds var palīdzēt?-
Uzklausītu kādu entuziastu.![]()
Paldies.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ieiej e30.lv un palasi, bet pa lielam ir tikai viens normāls veids kā pāriet uz 5x120..(stupicas un kompakta aizm. tilts)
Biju iedomājies par flančiem, bet gribējās dzirdēt otru variantu.
Paldies par atsaucību.
Paldies par atsaucību.
Muļķīgs jautājums bet kur šīs paplāksnes liek lai būtu palielināts stūres lenkis?
vnk kka isti nesaprotu
http://images.trademe.co.nz/photoserver ... 141986.jpg
vnk kka isti nesaprotu
http://images.trademe.co.nz/photoserver ... 141986.jpg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 409
- 410
- 411