Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- …
- 1297
- chevron_right
Jautājums par Compacta virsbūvi.
Man pēc neliela CRASH vajag spārnu jaunu. No kā man īsti der no sedana, kupejas, touringa, vai compacta vairākas versijas dzirdētas.
Un ja jau esmu piesaistījis Jūsu uzmanību tad vel jautājums par lukturiem vai man der no sedana parastie lukturi jo AKAL esmu dzirdējis ka tādā gadījuma mainās tikai pagriezien rādītājs.
DANKE
Man pēc neliela CRASH vajag spārnu jaunu. No kā man īsti der no sedana, kupejas, touringa, vai compacta vairākas versijas dzirdētas.
Un ja jau esmu piesaistījis Jūsu uzmanību tad vel jautājums par lukturiem vai man der no sedana parastie lukturi jo AKAL esmu dzirdējis ka tādā gadījuma mainās tikai pagriezien rādītājs.
DANKE
Pamegini ielikt citu degvielas releju.Kupejnieks rakstīja:Kas varētu būt par vainu ? Izslēdzot mašīnu, sāk strādāt degvielas sūknis. Strādā vislaik, kamēr nav atvienots aķīts.
Slēdzot iekšā, tas izslēdzas un nepadod vairs nepadod degvielu
Cik naudas varētu prasīt sedana aizmugurējā gultņa nomainīšana? (pats gultnis + darbs)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kā jau pateica, spārni compactam, sedanam un touringam vienādi. Bet tie var būt 3 veidi :) bez atkārtotaja, ar mazo vai ar lielo.Edžis rakstīja:Jautājums par Compacta virsbūvi.
Man pēc neliela CRASH vajag spārnu jaunu. No kā man īsti der no sedana, kupejas, touringa, vai compacta vairākas versijas dzirdētas.![]()
Un ja jau esmu piesaistījis Jūsu uzmanību tad vel jautājums par lukturiem vai man der no sedana parastie lukturi jo AKAL esmu dzirdējis ka tādā gadījuma mainās tikai pagriezien rādītājs.![]()
DANKE
Lukturi priekšējie ģeometriski ir vienādi, bet compactam ir citas spuldzes (hb3 un hb4).
Var uzstādīt ar h1, bet tad jāmaina cokoli.
50-150 eurmaartyd rakstīja:Cik naudas varētu prasīt sedana aizmugurējā gultņa nomainīšana? (pats gultnis + darbs)
Kurš numurs bija atpakaļ gaitas drošinātājam 92. gada žurkai ar 1.8i motoru? Un vēl jautājums, maśīnai stāvot uz vietas pečka pūš knapi siltu gaisu, sākot braukt vai iedodot lielāku gāzi, uzreiz sāk pūst siltu gaisu, ir idejas kāpēc?
driftaelks rakstīja:Kurš numurs bija atpakaļ gaitas drošinātājam 92. gada žurkai ar 1.8i motoru? Un vēl jautājums, maśīnai stāvot uz vietas pečka pūš knapi siltu gaisu, sākot braukt vai iedodot lielāku gāzi, uzreiz sāk pūst siltu gaisu, ir idejas kāpēc?
zūd antifrīza cirkulācija
sāc ar antifrīza līmeni un gaisu sistēmā
Antifrīzu pielēju, iespējams, ka gaiss ir. Kā pareizi vajadzēja atgaisot, uzbraukt ar purnu kalnā, attaisīt vaļæ radioatora vāciņu un spaidīt dzesēšanas trubas?
Nekāda reakcija. Braucējs teica, ka dienu pirms braucis un kaut kas sācis svilt. Sanākuši dūmi salonā un nez kapēc sākusi degt eļļas lampiņa. Līmenim viss bijis labi un pēc 10min atpūtas turpinājis braukt bez problēmām. Nākamajā rītā, aķis bija galīgi izlādējies, jo visu nakti bija strādājis.degvielas sūknis.Lācis rakstīja:Pamegini ielikt citu degvielas releju.Kupejnieks rakstīja:Kas varētu būt par vainu ? Izslēdzot mašīnu, sāk strādāt degvielas sūknis. Strādā vislaik, kamēr nav atvienots aķīts.
Slēdzot iekšā, tas izslēdzas un nepadod vairs nepadod degvielu
Sveiki. Kāds var pateikt cik mm ir centra vaciņiem style 30 r16 diskiem ?
visiem viens, tu laikam shon nopirki no manis diskus :) var njemt kaut vai no 15fmx rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt cik mm ir centra vaciņiem style 30 r16 diskiem ?
Jp. Hmm piemēriju no saviem ziemas diskiem un nederēja.mrkashell rakstīja:visiem viens, tu laikam shon nopirki no manis diskus :) var njemt kaut vai no 15fmx rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt cik mm ir centra vaciņiem style 30 r16 diskiem ?
Nebūs gan visiem viens, bet vismaz OEM lielākajai daļai ir 68mm.fmx rakstīja:Jp. Hmm piemēriju no saviem ziemas diskiem un nederēja.mrkashell rakstīja:visiem viens, tu laikam shon nopirki no manis diskus :) var njemt kaut vai no 15fmx rakstīja:Sveiki. Kāds var pateikt cik mm ir centra vaciņiem style 30 r16 diskiem ?
Kur vislabāk pirkt auto krāsu, interesē tieši Calypsorot mettalic krāsa. Nepieciešama tik daudz lai var visu e36 pārkrāsot.
Arz rakstīja:Kur vislabāk pirkt auto krāsu, interesē tieši Calypsorot mettalic krāsa. Nepieciešama tik daudz lai var visu e36 pārkrāsot.
Rags.lv autokrasas.lv
jā, man arī interesē. bet man gan interesē piekrāsot.Arz rakstīja:Kur vislabāk pirkt auto krāsu, interesē tieši Calypsorot mettalic krāsa. Nepieciešama tik daudz lai var visu e36 pārkrāsot.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Ir kāds ar dzinēja diagnostiku tuvāk Juglai kā driver no bmwpower? Piemēram, Šmerlī kaut kas notiek?
Ampēram cik daudz g krāsu vaig, lai nokrāsotu priekšējo bamperi ?
apmēram 200gKupejnieks rakstīja:Ampēram cik daudz g krāsu vaig, lai nokrāsotu priekšējo bamperi ?
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- …