Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 1297
- chevron_right
Ar 150g vajadzeetu pietikt.Kupejnieks rakstīja:Ampēram cik daudz g krāsu vaig, lai nokrāsotu priekšējo bamperi ?
Warbut kads zin kursh riepu balansieris un montieris labs iegadei firmu, kadu iegadaties vienalga kadu informativas zinas par iekartam!????
Kāds var palìdzēt ??
Izslēdzot aizdedzi un gaismas , deg panelis un nummura apgaismojums.
Man ir linkā redzamā stūre, gribu likt Mtech2. Vai tam bez pašas Mtech2 stūres vajag vēl kaut ko,piem.,citāds sliprings vai kas cits?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=35
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=35
Jābūt visam vienādam.
ļoti jūtīgs jautājums, stūres kolonna tā daļa no stūres līdz krustiņam, mainīju no angļa uz eu to kolonu jau saliku pareizajā pusē(vislaik aizdedzē stāvēja atslēga) liku virsū stūri un izņēmu atslēgu no serdes, tagad liku un nevars vairs atslēgu ielikt pilnībā, aķīti neesmu licis vēl klāt varbūt kāds zin kas tas par fokusu???
karoc lieta sekojosa = intrese vai mani apskatee izdraztu ja man nebutu attieciga modela speeedo, tas ir, man gribetos ieks e21 panela iebazt e36 speedo, jo motors m50b25 bet uz ta vecaa speedo nevar dabuut lai kko rada vispaar.... un lai pareizi raada = man skiet tas butu Mission impossible... 
Sapnus buvee, nevis noperk...
upkasiks rakstīja:ļoti jūtīgs jautājums, stūres kolonna tā daļa no stūres līdz krustiņam, mainīju no angļa uz eu to kolonu jau saliku pareizajā pusē(vislaik aizdedzē stāvēja atslēga) liku virsū stūri un izņēmu atslēgu no serdes, tagad liku un nevars vairs atslēgu ielikt, pilnībā, neieiet serdē, aķīti neesmu licis vēl klāt varbūt kāds zin kas tas par fokusu???
Varbūt ir kāds kuram visi nepieciešamie instrumenti ir līdzi un vēlas Rītdien Ādažos atlaist man rokas bremzi?
P.S- braucot visu laiku strīķējas
Atlīdzināšu ar kko garšīgu vai aliņu...
PM !!!
P.S- braucot visu laiku strīķējas
Atlīdzināšu ar kko garšīgu vai aliņu...
PM !!!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
priekš et20 8j diskiem ar 20mm flanci pietiks ar tām small, vai jau vajag large? un kniežu vietas ir iesedinātas kā tam karrlo dampim?
Paķeršu līdzi rīt, vari piebraukt Āgenskalnā, iedošu pamērīt. Kniežu vietas ir iesēdināts!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Jautājums šāds - 318i sedanam tukšgaidā kādā brīdī uz kādu laiciņu nokrīt apgiezieni uz 0.2k , gandrīz slāpst nost, knapi pie dzīvības turās (cik saprotu, neiet viens cilindrs), braucot uz šosejas arī vienā brīdī pazuda jauda. ko darīt? kur meklēt? (piebilstu, ka ir problēmas arī ar spidometru - reizēm slēdzas ārā un iekšā, ir aizdomas par vadiem..).
Steidzami palīdziet!

Steidzami palīdziet!
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
manam bija tas pats,nomainiju gaismas slēdzi un viss ok.pameiģini,izslēdz visu un atvieno gaismas slēdzim štekeri,ja nodziest tad slēdzis beigts.latviets rakstīja:Kāds var palìdzēt ??
Sveiki. Ir jautājums tāds, vai kupejai der viss paklājs no sedana vai unversāļa, vai tomēt tikai no kupejas der?
Un kur varētu nopirkt paklāju, nekur nevaru atrast. Vajag melnu.
Paldies.
Paldies.
kads var pateikt kaa bija pareizi ar motora ellu priekšējais skaitlis ir lielāks tad vina biezāka vai ari otrādi ar skaitļiem ?
Der tikai kupejas.Sendijs rakstīja:Sveiki. Ir jautājums tāds, vai kupejai der viss paklājs no sedana vai unversāļa, vai tomēt tikai no kupejas der?
Paldies.
Piemēram, 5W40 ir šķidrāka, 10W40 biezāka.kristapsk94 rakstīja:kads var pateikt kaa bija pareizi ar motora ellu priekšējais skaitlis ir lielāks tad vina biezāka vai ari otrādi ar skaitļiem ?
Kādam nav gadījies tā, ka bagāžnieku nevar aiztaisīt? Nevar ne aiztaisīt, ne aizslēgt. Tas pat nenofiksējas. Slēdzenei it kā strādā bez problēmām. Kas par vainu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- …
- 1297