Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- …
- 1297
- chevron_right
jā papētīju pēdējo gadu e36 bildes paskatoties arī nāk divi konektori 
Kāds zina, kurš nodarbojas ar spidometra grozīšanu uz augšu vai leju, vajag pielāgot nobraukumu jaunajam dzinējam.
Problēma šāda. Slāpa nost, knapi turējās pie dzīvības vai braucot pazūd visa jauda, izrāvu gaisa masas mērītāju - sāka staigāt apgriezieni. Varianti?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Visi kantori, kas tina uz priekšu nobraukumus jau sen ir bankrotejuši!byrbyr rakstīja:Kāds zina, kurš nodarbojas ar spidometra grozīšanu uz augšu vai leju, vajag pielāgot nobraukumu jaunajam dzinējam.
d[-_-]b
Tev jau iesākumā vajadzēs arī spido no 6- cyl. (ne visi paneļi ļaujās konvertācijai 4/6 cyl). Ja spido ir, un ļoti ātri nedeg, varu piekoriģēt nobraukumu.byrbyr rakstīja:Kāds zina, kurš nodarbojas ar spidometra grozīšanu uz augšu vai leju, vajag pielāgot nobraukumu jaunajam dzinējam.
Ja izrāvi GMM tad ja dačiks bija labs, tad dzinējam būtu jānoslāpst vai tuvu tam. Peldoši apgriezieni vairāk ir saistīti ar droseļvārsta devēju.maartyd rakstīja:Problēma šāda. Slāpa nost, knapi turējās pie dzīvības vai braucot pazūd visa jauda, izrāvu gaisa masas mērītāju - sāka staigāt apgriezieni. Varianti?
sliekšņu uzlikas visām virsbuvēm ir vienādas vai tomēr ne?
Vienādas.
Kāds varētu kārtīgi un uzskatāmi izstāstīt kas ir šalles un ko viņas dara, kur viņas īsti atrodas par ko atbild un kā viņas salabot, vai kas jādara?
vnk gribas zināt
vnk gribas zināt
- ikey07
Varbūt biji domājis šāles?
šālem ir baigā slodze, tāpēc tur vajag viss lielāko eļļas spiedienu, ja tev tur spiediena nav, tad ātri aprausi viņas.ikey07 rakstīja:Jā varēt būtkkas kas klab un nobeidzas
nu ja no motora ir diezgan skaļš klok klok klok kas ar apgriezieniem pastiprinās, tad apsveicu, tavs ūtutututut ir beidzies, laiks pirkt citu motoru.
Tur jau tā lieta ka ir beidzies
, nevar saucamo galvu nomainīt, cik es saprotu tā figņa ir tur?
Vai tur kkas dziļāk? man nav ne jausmas , bet gribas zināt kas lācītim vēdarā
- ikey07
Šales atrodas uz Kloķvārpstas, kura atrodas dzinēja blokā. Galvā atrodas sadales vārpsta un vārsti.ikey07 rakstīja:Tur jau tā lieta ka ir beidzies, nevar saucamo galvu nomainīt, cik es saprotu tā figņa ir tur?
Klau iesakiet kādu labu bodi, kur iepirkt špakteļus, papīrus u.c. krāsošanai nepieciešamās lietas. Kuri ir jūsu favorīti cenas, attieksmes utt ziņā :)
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Ja iegādājos bloķi vidējā korpusā no dīzeļa ar mazu attiecību, cik ļoti grūti ir ielikt no open diff citu attiecību, ņemot vērā, ka abi elementi 188mm ?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Būs nelieciešams starpflancis starp elementu un attiecības zobratu. Precīzu izmēru pateikt nevaru.
Elstins rakstīja:Klau iesakiet kādu labu bodi, kur iepirkt špakteļus, papīrus u.c. krāsošanai nepieciešamās lietas. Kuri ir jūsu favorīti cenas, attieksmes utt ziņā :)
rags sarkandaugavaa.vecis zin ko runaa un ietiks visu tev ko un kaa.pie vinja var pilnigi visu pa labam cenam sapirkt
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- …