Jautājumi I

Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

19 Jan 2015, 23:16

Kāds var sataisīt manu nabadziņu? Vai vismaz ieteikt kādu pie kā vērsties? Un cik tas varētu izmaksāt? Vajadzētu vismaz iztaisnot un stiklu ielīmēt, par lampām, bamperu pats parūpēšos..
DSC_0255.jpg
DSC_0257.jpg
DSC_0256.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

19 Jan 2015, 23:18

Naglās, esi reāls.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

19 Jan 2015, 23:20

Nav tur ko taisnot...
Profila bilde
maartyd

19 Jan 2015, 23:23

Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Pie tam apskate vēl līdz oktobrim ir..

laicaans
Ziņojumi: 459
Pievienojies: 01 Okt 2013, 21:39
Braucu ar: NK7180 F31

19 Jan 2015, 23:25

Kādam ir iespējams kkur uzsūtīt vienu šādu lukturi? Vajag vienu,bet negribās gluži maksāt 180eiro pa abiem! http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... t_id=12695
SULAS PAKU PAVELNIEKS :hahaha:
Profila bilde
ZzevsS

19 Jan 2015, 23:26

maartyd rakstīja:Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Noņem visu labo, kas noņemams un pārējo uz tolmetu! sazinies ar lietotāju z-street vai gints maybe viņi var piedāvāt kādu bundžu. Vēl pačeko ko piedāvā ss.lv, tur dazreiz var kādu lētu autiņu (bundžu) ar neejošu motoru nopirkt.
Profila bilde
maartyd

19 Jan 2015, 23:33

ZzevsS rakstīja:
maartyd rakstīja:Nu a ko darīt?? Bundžu neviens nepiedāvā. Neviens neko neiesaka.
Noņem visu labo, kas noņemams un pārējo uz tolmetu! sazinies ar lietotāju z-street vai gints maybe viņi var piedāvāt kādu bundžu. Vēl pačeko ko piedāvā ss.lv, tur dazreiz var kādu lētu autiņu (bundžu) ar neejošu motoru nopirkt.
tur jau tā lieta, ka jau 24/7 meklēju gan ss'ā, gan powerā, gan šeit pat. Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..

Profila bilde
ZzevsS

19 Jan 2015, 23:34

maartyd rakstīja:
ZzevsS rakstīja:
tur jau tā lieta, ka jau 24/7 meklēju gan ss'ā, gan powerā, gan šeit pat. Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..
Jā, tādas cenas ir kuzaviem...
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

20 Jan 2015, 00:50

maartyd rakstīja:Iespējams, aizbraukšu pie z-street, bet tur kuzavs vien no 100e..
Lētāk arī nekur nedabūsi. Tā ir lūžņu cena... Ja vien kāds tirgonis/šrots piekrīt samainīt bundžu pret Tavējo.
Attēls
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i

20 Jan 2015, 08:59

Sveiki. Kāds nevarëtu pateikt kā, lai sataisu OBC pogas? Dažas nespiežās, tā itkā bùtu kkas nolūzis... vai arī iesakat kādu kurš varētu salabot :sad: :supeer:
Profila bilde
essential
Ziņojumi: 160
Pievienojies: 22 Jūn 2014, 12:09
Braucu ar: 318i Touring
Reputācija: 1

20 Jan 2015, 16:53

driftaelks rakstīja:
driftaelks rakstīja:Liela bēda, bmw neiet kaa vajag. Tukšgaitā viss ok, kā brauc tā zūd jauda. Dodu pilnu pedāli grīdæ un tikai tad mašīna aizziet. Sākumæ reti tæ bija, tadag aizvien vairāk un vairæk sāk neiet. Tāda sajūta, kad degvielas beidzas, kad pazūd jauda sāk slāpt nost un kad dot pilnu gāzi vinš dabūt degvielu un aizziet. Gaisa filtru parbaudiju, viss ok, droseles trubu aptinu ar izoleni riktīgi, jo vina ieprieks bija tīta nedaudz ar izoleni. Noņēmu izpūtēju, jo likās, ka tur vaina, jo vinš takā šņāca, ka kaut kas būtu iesprūdis. Noņemu daļu izpūtēju un pēdējais bundulis pins ar stikla šķiedru, domāju ka tagad ies, bet nekas nemainijās. Tagad ar pilnu gāzi tik varu pabraukt, jo kad dot mazāku viņš neiet un tagad sāka apgriezieni ik pa laikam peldēt un sajūta ka izpūtējš šaudas. Ir idejas, kas par vainu? Dzinējs 1.8i
Vienprojām aktuāli. Nevar būt, ka fitri, kas bākā nāk ir aizdirsušies?
samaini gaisa masas mērītāju,paskaties, kas tad notiek, varbūt tev gaisa nepietiek, nevis degviela.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…” :D
Profila bilde
driftaelks
Ziņojumi: 621
Pievienojies: 27 Jan 2014, 22:34
Braucu ar: 2.8i

20 Jan 2015, 17:45

essential rakstīja:
driftaelks rakstīja:
driftaelks rakstīja:Liela bēda, bmw neiet kaa vajag. Tukšgaitā viss ok, kā brauc tā zūd jauda. Dodu pilnu pedāli grīdæ un tikai tad mašīna aizziet. Sākumæ reti tæ bija, tadag aizvien vairāk un vairæk sāk neiet. Tāda sajūta, kad degvielas beidzas, kad pazūd jauda sāk slāpt nost un kad dot pilnu gāzi vinš dabūt degvielu un aizziet. Gaisa filtru parbaudiju, viss ok, droseles trubu aptinu ar izoleni riktīgi, jo vina ieprieks bija tīta nedaudz ar izoleni. Noņēmu izpūtēju, jo likās, ka tur vaina, jo vinš takā šņāca, ka kaut kas būtu iesprūdis. Noņemu daļu izpūtēju un pēdējais bundulis pins ar stikla šķiedru, domāju ka tagad ies, bet nekas nemainijās. Tagad ar pilnu gāzi tik varu pabraukt, jo kad dot mazāku viņš neiet un tagad sāka apgriezieni ik pa laikam peldēt un sajūta ka izpūtējš šaudas. Ir idejas, kas par vainu? Dzinējs 1.8i
Vienprojām aktuāli. Nevar būt, ka fitri, kas bākā nāk ir aizdirsušies?
samaini gaisa masas mērītāju,paskaties, kas tad notiek, varbūt tev gaisa nepietiek, nevis degviela.
GMM viss ok, jo ka atvienot, tad dzinējs noslāpst. Varbūt kāda vakum truba atkritusi vai sveces jāpaskatās.
Profila bilde
Dzhejs
Ziņojumi: 689
Pievienojies: 16 Dec 2014, 14:16
Braucu ar: mīkstu jumtu

20 Jan 2015, 17:57

driftaelks rakstīja:
GMM viss ok, jo ka atvienot, tad dzinējs noslāpst. Varbūt kāda vakum truba atkritusi vai sveces jāpaskatās.
motors kāds m40?
Apgriezieni nestaigā tukšgaitā?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
driftaelks

20 Jan 2015, 18:02

Dzhejs rakstīja:
driftaelks rakstīja:
motors kāds m40?
Neesmu profs par šiem dzinējiem, parasts 1.8i Tukšgaitā nestaigāja, kaut vai jauda zuda, tik vakar sāka staigāt apgriezieni, kaut vai iepriekš viņš man negāja bmw un apgriezieni nestaigāja.
Profila bilde
Dzhejs

20 Jan 2015, 18:07

driftaelks rakstīja:
Dzhejs rakstīja:
driftaelks rakstīja:
motors kāds m40?
Neesmu profs par šiem dzinējiem, parasts 1.8i Tukšgaitā nestaigāja, kaut vai jauda zuda, tik vakar sāka staigāt apgriezieni, kaut vai iepriekš viņš man negāja bmw un apgriezieni nestaigāja.
Grūti saprast ko Tu tur rakstīji, bet lai nu būtu.
Gads kurš autiņam?
Norauj nost štekeri no tukšgaitas regulatora un tad pamēģini izbraukt. Ar to vajadzētu sākt.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
driftaelks

20 Jan 2015, 18:21

92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
Profila bilde
Dzhejs

20 Jan 2015, 18:27

driftaelks rakstīja:92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
Tas burtiski ir gaisa vārsts. Nav gaisa nav arī "jaudas".
Profila bilde
driftaelks

20 Jan 2015, 18:32

Dzhejs rakstīja:
driftaelks rakstīja:92. gads, bet orğināli bmw bija 1.6i dzinēju, tagad ir ieswapots 1.8i ar ews, man liekas ews no 96.gada nāca dzinējiem? Un kā tukšgaitas devējs varētu iespaidot jaudas zudumu?
Ja tukšgaitas devējs būtu pagalam, tad viņam vajadzētu tukšgaitā slāpt nost, ja gāzi nedotu?
laicaans
Ziņojumi: 459
Pievienojies: 01 Okt 2013, 21:39
Braucu ar: NK7180 F31

20 Jan 2015, 18:34

98.gada źurkai ir regulējama sajūga trose,vai žurkām ir kkā savādāk?
SULAS PAKU PAVELNIEKS :hahaha:
Salveens
Ziņojumi: 179
Pievienojies: 18 Mai 2013, 08:31
Braucu ar: BMW325tds

20 Jan 2015, 18:36

driftaelks rakstīja:
Dzhejs rakstīja:
Ja tukšgaitas devējs būtu pagalam, tad viņam vajadzētu tukšgaitā slāpt nost, ja gāzi nedotu?
Jaa taa vaidzetu buut,taa ir jaabuut !!!