Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- …
- 1297
- chevron_right
Izspiedejs butu ja vibretu pedalis, kad sajugs izspiests, bet ja vibre kad atlaists, tad visticamak karbas galvena ass un/vai gultniHoodieBro rakstīja:sparats(ja divmasu)/kurvis/izspiedējgultnis , jāņem nost kārba defektācijai, internetdiagnostika te nepalīdzēsEdžis rakstīja:Vakar mazliet paslidinoties un gandrīz nenodedzinot auto kautkas notika ar Bawarieti manu. Tagad braucot man sajūga pedalis sitas kad uzliek uz viņu kāju. Izspiežot viss ok bet braucot sitas.![]()
Kādam nav bijis kas līdzīgs?
SunCoast Customs IIIM
sarkasms?kasiks rakstīja:nekādā gadījumā tur ir 380V atrausies tā pa nagiem, ka vairs negribēsi ECU aiztiktkrstps rakstīja:Jautājums, attaisīju vadības blokam vāciņu, ir redzams mazs mitrums iekšā + visādi smilšveidīgi sūdi. Lai es izvilktu vadību laukā, vai man jāatslēdz no aķa? Ķip, vai nenoraušos pa nagiem utt.
nopietni sakot aķi būtu labi atslēgt. bet vēl var pašu kompi noņemt no štekera nost un iztīrīt, tīrot, kamēr ir pieslēgts var salaist kaut ko ko nevajag uz īso un safist
380v tur nav!
ja līdz ar stupicu nolūzusi izurb caurumu viņā, iesit 12kanti un izskrūvē.ks26 rakstīja:Kā vislabāk dabūt ārā nolūzušu riteņa skrūvi?
ņefig tur metināt kaut ko
kuri no bmw standarta 135mm klaņiem skaitās izturigākie? Kuri ir kaltie, kuri nav. un varbut kads vel par svariem pakomentēs.
SunCoast Customs IIIM
nedaudz, jo reizēm apnīk elementārie jautājumi, kaut gan viņus pats šat tad uzdoduseeingman rakstīja:sarkasms?kasiks rakstīja:nekādā gadījumā tur ir 380V atrausies tā pa nagiem, ka vairs negribēsi ECU aiztiktkrstps rakstīja:Jautājums, attaisīju vadības blokam vāciņu, ir redzams mazs mitrums iekšā + visādi smilšveidīgi sūdi. Lai es izvilktu vadību laukā, vai man jāatslēdz no aķa? Ķip, vai nenoraušos pa nagiem utt.
nopietni sakot aķi būtu labi atslēgt. bet vēl var pašu kompi noņemt no štekera nost un iztīrīt, tīrot, kamēr ir pieslēgts var salaist kaut ko ko nevajag uz īso un safist
380v tur nav!
Aveiki, kāds ir vilkšanas cilpai vītnes diametrs?
16x2.0 vai 16x1.5?
Vai kāds cits? Varbūt kāds zin?
Paldies.
16x2.0 vai 16x1.5?
Vai kāds cits? Varbūt kāds zin?
Paldies.
Viss čill, neko neatslēdzu, dzīvs esmu. Vadība mērcējas rīsos, vakarā bāzīšu atpakaļ, tad gan esot aķis jāatslēdz, lai nedabūn sitienu.
Tātad, kad liek no pirmā , otrajā ātrumā, tad citreiz ir tāds kā sitiens, ja mierīgi takā ieslidina, tad var arī ielikt bez sitiena ātrumā, kur problēma? pārējos robos liekot, viss okey.
No 1.8 uz 2.0 sajūgs der?
neder, 4cycl savs, 6cycl savs..plaksteris rakstīja:Tātad, kad liek no pirmā , otrajā ātrumā, tad citreiz ir tāds kā sitiens, ja mierīgi takā ieslidina, tad var arī ielikt bez sitiena ātrumā, kur problēma? pārējos robos liekot, viss okey.
Uzlikt var, bet tad kopā ar visu spararatu un kurvi. Jo 320 sajūga diametrs ir 228mm, bet 318 215mm.
Pēdējais labojis Nixon - 26 Jan 2015, 17:32, kopā labots 1 reizi.
uzlikt jau var, bet diezgan liela iespeejamiiba ka sliidees, jo nav tik liels laukums, bet domaajams ka to visi jau zinNixon rakstīja:Uzlikt var, bet tad kopā ar visu spararatu un kurvi. Ja diametrs atšķiras sajūgam, protams.
Nuu, jauns sajūgs domāju, ka neslīdēs, bet lietotam tā iespējamība, ka slīdēs ir ļoti liela jā.
un kas tie pa sitieniem pie robu pārslēgšanas?
Pastāstiet lūdzu, kāda starpība starp 2.8 un 2.0 aizmugurējo tiltu?
stabilizatora stienis laikam bija resnaks,bet ar parejo pilnigi neko
ar kompatu pa brugji
Izklausās vairāk, ka no kārbas..
2.8 ir resnās pusasis, ventilējamie bremžu diski, resnāks stabilizators kā jau kolēģis minēja, un vidējā korpusa diffsZzevsS rakstīja:Pastāstiet lūdzu, kāda starpība starp 2.8 un 2.0 aizmugurējo tiltu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- …
- 1297