Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- …
- 1297
- chevron_right
Tad kārbā arī ir tie sitieni...plaksteris rakstīja:Izklausās vairāk, ka no kārbas..
Ar ko tieši es būšu ieguvējs nomainot getragu uz zf?
Arī ļoti interesē!edzis rakstīja:Ar ko tieši es būšu ieguvējs nomainot getragu uz zf?
bet buutiibaa, lai nokautu to pashu getragu, tur arii ir jaapapuuleejaasNixon rakstīja:ZF ir izturīgāks.
tieshi taa
un pa lielam,es labak uzlieku 3 getrag neka maksaju kosmosu par nopistu ,lietotu zf
un pa lielam,es labak uzlieku 3 getrag neka maksaju kosmosu par nopistu ,lietotu zf
ar kompatu pa brugji
Sveiki, skatē sanāca dabūt melno uzlīmi un palicis ir tik tāds sīkumiņš kā noregulēr vienu lampu, kur to var pa lētām naudām izdarīt Rīgā!?
Šodien pie VEF tilta pa 5 eirasiem saregulēju, www.busrent.lvArtis92 rakstīja:Sveiki, skatē sanāca dabūt melno uzlīmi un palicis ir tik tāds sīkumiņš kā noregulēr vienu lampu, kur to var pa lētām naudām izdarīt Rīgā!?
Tas tajā ķip angārā ? 
Cik skatos ne vārda pa remontiem utt, tik viss saistīts ar auto nomu

Čoms krosā pagājušosezon divus Getragus nokāva, tagad liks ZF, skatīsies.mrkashell rakstīja:bet buutiibaa, lai nokautu to pashu getragu, tur arii ir jaapapuuleejaasNixon rakstīja:ZF ir izturīgāks.
upthekukanols rakstīja:pa kurieni labāk vilkt dzesēšanas trubas no izplešanās trauka uz radiatoru, ja uzlieku dīzeļa radiatoru ar izplešanās trauku?un ko darīt ar termoslēdzi, ja radiatorā nav kur ieskrūvēt to?
tur pat CSDD blakus numuru salīdzināšanai, pedējo reizi laikam 3eiro maksāju par vienu lampu.Artis92 rakstīja:Sveiki, skatē sanāca dabūt melno uzlīmi un palicis ir tik tāds sīkumiņš kā noregulēr vienu lampu, kur to var pa lētām naudām izdarīt Rīgā!?
ventilējamie ne visiem nāk. kautkādiem nāk neventilējami un lielāki diametrā un kautkādiem nāk ventilējami un mazāki diametrā. pieļauju ķip m-hadenei ir ventilējamikasiks rakstīja:2.8 ir resnās pusasis, ventilējamie bremžu diski, resnāks stabilizators kā jau kolēģis minēja, un vidējā korpusa diffsZzevsS rakstīja:Pastāstiet lūdzu, kāda starpība starp 2.8 un 2.0 aizmugurējo tiltu?
par šito nezinu, zinu arī daudziem 323 jau nāk ventilējamie uz aizmugurējās ass 
Arī tur pirms skates regulēju pa 5 eirasiem, dabuju 1 par neprecīzi noregulētām lampāmReinholds rakstīja:Šodien pie VEF tilta pa 5 eirasiem saregulēju, www.busrent.lvArtis92 rakstīja:Sveiki, skatē sanāca dabūt melno uzlīmi un palicis ir tik tāds sīkumiņš kā noregulēr vienu lampu, kur to var pa lētām naudām izdarīt Rīgā!?
viens drifteris, ar pieklājīgu zirgu skaitu, teica man, ka getragi birst momentā nost, bet zf tur.Nixon rakstīja:Čoms krosā pagājušosezon divus Getragus nokāva, tagad liks ZF, skatīsies.mrkashell rakstīja:bet buutiibaa, lai nokautu to pashu getragu, tur arii ir jaapapuuleejaasNixon rakstīja:ZF ir izturīgāks.
Arī tur regulēju, reāli neko gan nevajadzēja regulēt un skatē nepiesējās. Naudu gan paņēma. 3 Ls laikam.Nylon rakstīja:tur pat CSDD blakus numuru salīdzināšanai, pedējo reizi laikam 3eiro maksāju par vienu lampu.Artis92 rakstīja:Sveiki, skatē sanāca dabūt melno uzlīmi un palicis ir tik tāds sīkumiņš kā noregulēr vienu lampu, kur to var pa lētām naudām izdarīt Rīgā!?
Pēdējais labojis Ginekologs - 26 Jan 2015, 21:59, kopā labots 3 reizes.
x1.5 tur točna nav, drīzāk jau pēc 3.0 izskatās. nav tagad pie rokas ne soļmēra ne cilpasMairisB rakstīja:Aveiki, kāds ir vilkšanas cilpai vītnes diametrs?
16x2.0 vai 16x1.5?
Vai kāds cits? Varbūt kāds zin?
Paldies.
Meeris rakstīja:Izspiedejs butu ja vibretu pedalis, kad sajugs izspiests, bet ja vibre kad atlaists, tad visticamak karbas galvena ass un/vai gultniHoodieBro rakstīja:sparats(ja divmasu)/kurvis/izspiedējgultnis , jāņem nost kārba defektācijai, internetdiagnostika te nepalīdzēsEdžis rakstīja:Vakar mazliet paslidinoties un gandrīz nenodedzinot auto kautkas notika ar Bawarieti manu. Tagad braucot man sajūga pedalis sitas kad uzliek uz viņu kāju. Izspiežot viss ok bet braucot sitas.![]()
Kādam nav bijis kas līdzīgs?
skaidrs paldies versim vala skatisimies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430