Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- …
- 1297
- chevron_right
kads varbut zina!
Kādās cenās šobrīd maksā pārmest stūri no labās uz kreiso pusi e36 un e46?
Reduktorā var rasties sīcoša skaņa nepareizas eļļas dēļ? 75w90 ( reduktors metinātais)
Drīz pēc metināšanas parādijās. Sākumā domāju, ka kaut kur tālumā skan kokzāģētava, tad sapratu, ka skaņa nāk no auto aizmugures
Drīz pēc metināšanas parādijās. Sākumā domāju, ka kaut kur tālumā skan kokzāģētava, tad sapratu, ka skaņa nāk no auto aizmugures
Viss der!540i rakstīja:Angļa spidometrs der EUR versijas panelī, nekas neatšķiras tur?
Atšķirība UK spidometrs būs, ka mērījumi tiek rādīti Jūdzēs, bet EUR versijai km.540i rakstīja:Angļa spidometrs der EUR versijas panelī, nekas neatšķiras tur?
Moš kāds zin kur normālās naudās var flīzes iepirkt? 
Interesē tieši sarkanas... .vai mainu baltas un krēmīgas pret sarkanām
Interesē tieši sarkanas... .vai mainu baltas un krēmīgas pret sarkanām
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
No eļļas diez vai, nav gultņi reduktoram sadiluši?ks26 rakstīja:Reduktorā var rasties sīcoša skaņa nepareizas eļļas dēļ? 75w90 ( reduktors metinātais)
Man ari ir metinātais iekšā gl5 eļļa nekadas skaņas neizdveš
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
To gan jau ka neviens nezinajazeltinsh rakstīja:Atšķirība UK spidometrs būs, ka mērījumi tiek rādīti Jūdzēs, bet EUR versijai km.540i rakstīja:Angļa spidometrs der EUR versijas panelī, nekas neatšķiras tur?
Šodien arī gāju skati, no rīta aizvedu saregulēt uz Krustabaznīcas 12. Pa 8e saregulēja, csdd izlaida bez problēmām.Artis92 rakstīja:Cik skatos ne vārda pa remontiem utt, tik viss saistīts ar auto nomu![]()
Iegaju sava csdd.lv konta palukot.
Un kka iekrita acis sads teksts!
Transportlīdzekļa veids: Vieglais plašlietojuma
Vai tad nav jabut Vieglais pasazieru?
Man rādās BMW 318. Vieglais pasažieru.SarancevsA rakstīja:Iegaju sava csdd.lv konta palukot.
A man Vieglais plashlietojuma!WannaBee rakstīja:Man rādās BMW 318. Vieglais pasažieru.SarancevsA rakstīja:Iegaju sava csdd.lv konta palukot.
Kapeec? KADS ZIN?
Sveiki, es nekādīgi nevaru saprast, kas manam bembim pa motoru. Jautājums iekš tā, kur var atrast to motora kodu?
Kurā pusē, kkas jānoskrūvē, kko tamlīdzīgu?!!!
Paldies!
Kurā pusē, kkas jānoskrūvē, kko tamlīdzīgu?!!!
Paldies!
Iemet te bildi, eksperti ātri pateiks. 
Bet reāli, kāds gads un modelis?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Bet reāli, kāds gads un modelis?
e36 1995gada pēc papīriem 316, bet motora kronšteini salocīti, tāpēc domāju, ka pārlikts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kads varbut zina!
M43B16 vai M43B18, skatoties kāds tilpums, vizuāli viņi vienādi. Par to kur uz motora ir kādi kodi nemācēšu teikt.Sendijs rakstīja:e36 1995gada pēc papīriem 316, bet motora kronšteini salocīti, tāpēc domāju, ka pārlikts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- …