Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- …
- 1297
- chevron_right
Nejauciet cilvēkam prātu, viņam nav sprieguma "uz" patstāvīgā vada. Vienot sarkano, dzelteno pie patstāvīgā -Rolands rakstīja:tād pie kura īsti,palīdzat?marux rakstīja:Ja pareizi atceros, tad dzeltenais vads jāvieno pie aizdedzes vai pastāvīgā plusa. Sarkanais vads ir atmiņai, dzeltenais ieslēdz maģīti. Nu, vismaz kkā tā manuprāt bija
varbutas kaads ir saskaaries: cik maksaa e36 parlikt sturi no labas uz kreiso pusi ? darbs+materiali? darba veiksanas vieta intrese Riigaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai kāds man ļūdzu nevarētu pateikt kā var pārregulēt spidometru BMW E36 no miles uz km. Man spidometrs vis ir kilometros bet kilometrus skaita judzēs. Man starp nobraukumu un dienas nobraukumu deg miles nevis km tas vis tik tpēc kā to var pārregulēt uz km?????
Vai butu iespejams ar sadiem diskiem pabraukt ja ir izvelcetas arkas?Prieksejos ratus varetu izgriezt? www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/ ... dkdgx.html
ir iespējams pabraukt.
Jāvalcē arkas noteikti + zemprofila riepas būs jāliek.
Jāvalcē arkas noteikti + zemprofila riepas būs jāliek.
Sitie diski loti intrese tikai domaju kaa bus braukt ar tadiem
stuuri liidz galam nedriikst girezt, aizmuguree ljoti shauras riepas jaaliek un taapat atsperees jaaliek gumijas, lai neseestos tik dzilji...ArchyLive rakstīja:Vai butu iespejams ar sadiem diskiem pabraukt ja ir izvelcetas arkas?Prieksejos ratus varetu izgriezt? www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/ ... dkdgx.html
koiloveri nemotoriem un motoriem ir vienaadi? kaa ar atbalstiem, tie der parastie?
jaatjuunee m42
nedaudz cakars ir ar to visu .. vel japadoma vai vajg tik platus diskus ;DAgris rakstīja:stuuri liidz galam nedriikst girezt, aizmuguree ljoti shauras riepas jaaliek un taapat atsperees jaaliek gumijas, lai neseestos tik dzilji...ArchyLive rakstīja:Vai butu iespejams ar sadiem diskiem pabraukt ja ir izvelcetas arkas?Prieksejos ratus varetu izgriezt? www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/ ... dkdgx.html
noskatīju veikalā acme transmiteri ar usb ko bāz pīpmaņcaurumā tas aparāts ipodu atpazīst ?
vēl viens tāds jokains jautājums. kā ir ar gāzi iekš e36 ? vēl jau varu liet. bet kad cena būs virs 1.5ls litrā jādomā par gāzi laikam. un kā gāze varētu sadzīvot ar sūbi bagūzī ?
vēl viens tāds jokains jautājums. kā ir ar gāzi iekš e36 ? vēl jau varu liet. bet kad cena būs virs 1.5ls litrā jādomā par gāzi laikam. un kā gāze varētu sadzīvot ar sūbi bagūzī ?
Kur var nopirkt paneļa lampiņas (spidometra utt)? Gribās salikt tā lai visur smuki spīd.
Es parasti pērku Lukoilā.
grossRuu rakstīja:Kur var nopirkt paneļa lampiņas (spidometra utt)? Gribās salikt tā lai visur smuki spīd.
Ja nedeg spidometra,benzīna,apgriezienu,un temperatūras apgaismojums,bet viss pārējais deg,tad vainīgas lampiņas vai vadi?
Vajadzeetu buut lampinjaam, jo , kad man bija vadu probleema, tad noglu6iijaas viss prieksheejais panelis un viduskonsole
RENIO rakstīja:Es parasti pērku Lukoilā.
Kas tās par lampačkām skaitās? Un viņas ķipa ir jau sarkanas vai panelis viņas uztaisa sarkanas?
Panelī ir vienkàrši priekš krāsu filtrs.
Lampiņas ir parastās -dzeltenās.
Lampiņas ir parastās -dzeltenās.
Shodien servisa gaidaas izkustinaaju savu dzelzi. Un atkal akjis pilns, bet baterijas lampa deg panelii. Visus vadus izraustiju un nekaa. Dodod servisaa uzreiz teikt lai skataas/maina vai pasam njemties ?
Iespējams ka ģenerātors ir pie vainas.
Kur var redzeet 2.0 vanosa motoram kodu vai vins m50 vai m52??? loti vajag lai zondi nopirktu
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze