Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- …
- 1297
- chevron_right
vaig priekš 2,8motora,kārbu,spararatu sajūgu un grozu.liet tāda vai derēs no 2,5 un kādu tieši vai vienmasas vai divmasu..
cik e36 ir centrs ? mm 72.6 ??
deres no 2.5. 2.5 naak divmasas jebkua gadijumaa.kaspissd66 rakstīja:vaig priekš 2,8motora,kārbu,spararatu sajūgu un grozu.liet tāda vai derēs no 2,5 un kādu tieši vai vienmasas vai divmasu..
viss setups deres no 2.5
...
UP UP UP!sputniks rakstīja:kads varbut zina!
Kādās cenās šobrīd maksā pārmest stūri no labās uz kreiso pusi e36 un e46?
sputniks rakstīja:UP UP UP!sputniks rakstīja:kads varbut zina!
Kādās cenās šobrīd maksā pārmest stūri no labās uz kreiso pusi e36 un e46?
1000 e+
kaa var buut tik dargi, es te rekjinaju man vairak pa 500 eiro nesanaca (donora cena) 
...
1000eur E46 pārbūve, tas ir darbs kopā ar detaļām.
E36 līdz 600eur.
Var, protams, atrast, kas to izdarīs lētāk.
E36 līdz 600eur.
Var, protams, atrast, kas to izdarīs lētāk.
A cik grūti to pašam izdarīt? Un kas tieši jāmaina neskaitot paneli? Ja kadam ir sikaka info PM Lūdz!
kādas par šo atsauksmes ? http://stance.lv/lv/component/virtuemar ... l?Itemid=0
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
sāds mētājas garažā. kvaltiāte kā jau ķīnai - metinājuma šuves pie flančiem, zondēm vajadzēs ar roku pielīdzināt. Pie galvas špiļķu caurumiem jau paši ķīnā uztaisījuši pielaides - caurumi daudz, daudz par lielu, bez šaibām neiztikt. Paši trubas ar galvas kanāliem +/- sapasēja.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Bet nu caurplūde tak labāka par stock būs, ne? Ar par šādu domāju.
Kurs var pateikt,Ka var tikt pie e36.lv naklenem?
viewtopic.php?f=2&t=112DIF rakstīja:Kurs var pateikt,Ka var tikt pie e36.lv naklenem?
caurumiem ir jabut lielakiem, ja caurumi bus tadi pashi kaa skruves, izpleshanas rezultataa spilkas tiks vienkarsi nokniebtashe9600 rakstīja:sāds mētājas garažā. kvaltiāte kā jau ķīnai - metinājuma šuves pie flančiem, zondēm vajadzēs ar roku pielīdzināt. Pie galvas špiļķu caurumiem jau paši ķīnā uztaisījuši pielaides - caurumi daudz, daudz par lielu, bez šaibām neiztikt. Paši trubas ar galvas kanāliem +/- sapasēja.
...
es par e34 prasiju..IMRE rakstīja:Man lūk šādi izskatās
Bildes ar e36 un golfa lūpu bija atbilde šim rakstam...inferno-ex rakstīja:Un kā tā lūpa uz E36 izskatās?
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
c1c1s rakstīja:Bildes ar e36 un golfa lūpu bija atbilde šim rakstam...inferno-ex rakstīja:Un kā tā lūpa uz E36 izskatās?
Hazard rakstīja:Kurš zin kas tā par lupi pievilkta pie originala bampera? Ir kāds te tadu uzmočijis virsu? PM.
pilniigaa pipelee esi? hanren tādu šķūningu ir jaataisa?
Jo apkārt vieni kosmonauti bamperu tirgotajiEglitis rakstīja:Hazard rakstīja:Kurš zin kas tā par lupi pievilkta pie originala bampera? Ir kāds te tadu uzmočijis virsu? PM.
pilniigaa pipelee esi? hanren tādu šķūningu ir jaataisa?![]()
Sveiks!
Varat ludzu pastastiit par sim faram: http://protuning.lv/index.php?op=market ... inklang=lv#
Ar ko vini atskiras no BOSCH,sliktak deg,pretigak iskatas vai vel kas cits ?
Tada atbilde,ka tas nav OEM ludzu pat nerakstit,gribetos paris argumentus par sito visu !!!
Paldies!
Varat ludzu pastastiit par sim faram: http://protuning.lv/index.php?op=market ... inklang=lv#
Ar ko vini atskiras no BOSCH,sliktak deg,pretigak iskatas vai vel kas cits ?
Tada atbilde,ka tas nav OEM ludzu pat nerakstit,gribetos paris argumentus par sito visu !!!
Paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- …