Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- …
- 1297
- chevron_right
Nevajag aizmirst, ka aukstam motoram ir ļoti bagāts maisījums.
Burbul1s rakstīja:No cēsīm ir! Atkarīgs no tā kas tef vajadzīgsGT. rakstīja:Jautājums sekojoš . Vai te ir kāds no Cēsīm , kurš ar bmw ir uz Tu ?
Vajadzētu , lai apskata divus e36 . Man sanāk kkur 200km braukt . Negribās iztērēt 50€ par neko
Kāds ir tonējis logus "protuningā"? Skatos, šiem interesanta akcija..
Šaubas rada tā plēve - gan jau būs kkāds ķīnietis, kas pēc gada jau būs pabalējis.
Šaubas rada tā plēve - gan jau būs kkāds ķīnietis, kas pēc gada jau būs pabalējis.
Paziņa ir tonējis savam e46 no ārpuses jau izskatās ok, bet no iekšas var redzēt kur malas apgrieztas, aizmugurējam logam vispār kādu 1 cm no augšas. Ja man tur būtu jātonē logi, netonētu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
V8 motoriem karteri ir savstarpēji maināmi? Piem no e38 uz e39 vai no x5. Kurš karteris v8 swapojot ieks e36 ir tehniski labak parbuvejamais? Ludzu seit vai pm
Vai kāds nevar ieteikt autokrāsu veikalus Rīgā un tās apkārtnē kur ir tiešām plaša krāsu izvēle
autokrasas.lv neskaitas...
Rags uz ganībju dambja blakus grosam.kach rakstīja:Vai kāds nevar ieteikt autokrāsu veikalus Rīgā un tās apkārtnē kur ir tiešām plaša krāsu izvēle
Man tads jautajums,vai ir jega metinat 100% bloki uz 1.6i M43b16??
Kas notik,gurs nost visu laiku man tadas aizdomas!? Nedomaju ka vins pavilks!
kko jau pavilks
īpaši tagat ziemā
Neatradu diy par sedeklu apsildes ieliksanu? Kas kur pie ka javelk, kkas papildus vajadzigs vai nav?
viss atkarīgs no tagadējā aprīkojuma. labākajā gadījumā vajadzēs saspraust vadus iekš sadales kastēm, sliktākajā jāizārda drošinātāju kaste, jāievelk papildus vadi/relejs (tas, ja grib, lai izpildījums būtu kā no rūpnīcas).Lācis rakstīja:Neatradu diy par sedeklu apsildes ieliksanu? Kas kur pie ka javelk, kkas papildus vajadzigs vai nav?
Nekas neizdarāms nav, bet pačakarēties nāksies, diy sadaļā atrodamais ETM būs tavs labākais draugs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Liekas, ka šeit tomēr vairāk variantu dabūt atbildi, atkārtošu jautājumu:
Cienījamie, vai aizmugurējā degvielas caurule mainās tikai uz OEM, vai var aizvietot?
Cienījamie, vai aizmugurējā degvielas caurule mainās tikai uz OEM, vai var aizvietot?
kura no visām tā no kakliņa līdz bākai?Rus rakstīja:Liekas, ka šeit tomēr vairāk variantu dabūt atbildi, atkārtošu jautājumu:
Vairāk sanāk no filtra līdz bākai.kasiks rakstīja:kura no visām tā no kakliņa līdz bākai?Rus rakstīja:Liekas, ka šeit tomēr vairāk variantu dabūt atbildi, atkārtošu jautājumu:
nu paldies. Kopmlektacija - 7pogu obc, elektr spoguli, luka, apsildami logu smidz. - kro4 nabadzigs. gan jau ka jaaarda ara drosinataju kaste.he9600 rakstīja:viss atkarīgs no tagadējā aprīkojuma. labākajā gadījumā vajadzēs saspraust vadus iekš sadales kastēm, sliktākajā jāizārda drošinātāju kaste, jāievelk papildus vadi/relejs (tas, ja grib, lai izpildījums būtu kā no rūpnīcas).Lācis rakstīja:Neatradu diy par sedeklu apsildes ieliksanu? Kas kur pie ka javelk, kkas papildus vajadzigs vai nav?
Nekas neizdarāms nav, bet pačakarēties nāksies, diy sadaļā atrodamais ETM būs tavs labākais draugs.
1. Ja reduktors ir metināts, tad kā īsti ir labāk, lai tos lauzienus paņem standarta mīkstās bukses, vai arī labāk visu tiltu piebāzt ar poly cietajām un lauzienus aprij riepas un viss kustīgais? Gribu dzirdēt "sportistu" viedokļus, nevis interneta gudrīšu.
2. Ir kāds internetā uzgājis DIY hidro rucīša instalāciju?
3. Kam jābūt salonā lai var iziet ta? Toestj ko var likvidēt? Neregulējamus kausus likt nevar?
4. Vai var zapaskas vietu griezt ārā un vietā iemetināt plāksni (ta jautājums)
5. Vai var griezt ārā kapota/bagažnieka ribas ? (Ta jautājums)
2. Ir kāds internetā uzgājis DIY hidro rucīša instalāciju?
3. Kam jābūt salonā lai var iziet ta? Toestj ko var likvidēt? Neregulējamus kausus likt nevar?
4. Vai var zapaskas vietu griezt ārā un vietā iemetināt plāksni (ta jautājums)
5. Vai var griezt ārā kapota/bagažnieka ribas ? (Ta jautājums)
zinu ka jābūt griestu apšuvumam, stoikām, apšivkām 
kas ar jums cilvēki notiek?SarancevsA rakstīja:Man tads jautajums,vai ir jega metinat 100% bloki uz 1.6i M43b16??![]()
vai nu jums tie motori ir totāli nopisti, vai nu jūs braukt nejēdzat.
agrāk pēc visām šitām runām arī domāju, ka 1.6 ir pilnīgs mironis, kā vw 1.4 atmo dīzelis
bet nu kad pabraucu, biju patīkami pārsteigts, ar viņu i slīpi var salikt, i normāli paātrināties...
Ieliec diffu ar 4.44 attiecību un tas 1.6 slīpēs uz urrāseeingman rakstīja:kas ar jums cilvēki notiek?SarancevsA rakstīja:Man tads jautajums,vai ir jega metinat 100% bloki uz 1.6i M43b16??![]()
vai nu jums tie motori ir totāli nopisti, vai nu jūs braukt nejēdzat.
agrāk pēc visām šitām runām arī domāju, ka 1.6 ir pilnīgs mironis, kā vw 1.4 atmo dīzelis
bet nu kad pabraucu, biju patīkami pārsteigts, ar viņu i slīpi var salikt, i normāli paātrināties...
jā, un pa šoseju uz 90 apgriezini būs debesīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- …