Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- …
- 1297
- chevron_right
Cik nojaušu, tad var redaktoru rediģēt no 2.92 uz 3.07 savstarpēji apmainoties ar attiecibam vai pašu lsd elementu. ? koa?Armando rakstīja:3.07Meeris rakstīja:Ir kāds redzējis lsd redaktorukkur ap 3.0 attiecibu?
2.92 pa garu, 3.15 pa īsu.
SunCoast Customs IIIM
Par 3.07 nezinu, bet 2.93 ar 3.15 tā plug & play nevar.. Jāliek starpflancis starp elementu un zobratu, ja grib izmantot 2.93 elementu, jo 2.93 zobrats ir biezāks, mazliet elements atšķiras.
kur tādu starpflanci dabūt, jeb precīzāk varbūt kkuram ir vai izgatavo? 
2.93 = 2445rpmMeeris rakstīja:Ko vins rāda (rpm) uz spido @100km/h ?Armando rakstīja:3.07Meeris rakstīja:Ir kāds redzējis lsd redaktorukkur ap 3.0 attiecibu?
2.92 pa garu, 3.15 pa īsu.
3.07 = 2562rpm
3.15 = 2629rpm
R17, ET35, 8J, 225/45 riepas, aizmugurē būs problēmas sedinātam e36? un priekšā ar tādiem pašiem parametriem?
It kā izgatavo, bet nepateikšu kur.kasiks rakstīja:kur tādu starpflanci dabūt, jeb precīzāk varbūt kkuram ir vai izgatavo?
Nebūs problēmu, vismaz nevajadzētu būt. Ja būs mistiskas, nepareizas 225/45, tad varbūt pie liela sēdinājuma bik, bik piestrīķēs aizmugurē.Nylon rakstīja:R17, ET35, 8J, 225/45 riepas, aizmugurē būs problēmas sedinātam e36? un priekšā ar tādiem pašiem parametriem?
Esmu redzējis jaunāka gada auto logu mehānismus - Piespied un atlaižot logs pats aizverās līdz augšai.
Ir kaut kā iespējams tādu fīču uztaisīt auto, kuram tā nav?
e36 tāda fīča vispār jau ir, kur logi ir kā no rūpnīcas - caur komforta bloku, nevis pa tiešo piepists kkāds ļevais relejs pie pogas.
ja ir otrais variants, tad uz pirmo pārčinīt protams, ka var.
ja ir otrais variants, tad uz pirmo pārčinīt protams, ka var.
Vaitad tur vienkārši nav poga ar 2 pozīcijām?edzis rakstīja:Esmu redzējis jaunāka gada auto logu mehānismus - Piespied un atlaižot logs pats aizverās līdz augšai.
Jo man priekšai nospiežot aiztaisās, bet aizmugurei jātur(98.gads).
EDIT: Atceros ka iepriekš kupejai (93.gada) arī bij poga 2 pozīcijām un logs vērās ar vienu spiedinu...
Nezinu vai tā ir! Zinu, ka ir 2 veidu slēdži, vienam ir zaļa apakšiņa, vienam ir melna, man tā ar zaļo nemaz neiet virsū, biju jau mēģinājis
Ja ir 1.8is un gribu 2.5 vai 2.8- tad liekot motoru visi vadi arī jāpārvelk? 
Būs, būs, vecie nederēs, protams atkal jautājums ir ko tavā uzskatā nozīmē "visi"Tommas rakstīja:Ja ir 1.8is un gribu 2.5 vai 2.8- tad liekot motoru visi vadi arī jāpārvelk?
Tā, ka viss jāravē laukā?!edzis rakstīja:Būs, būs, vecie nederēs, protams atkal jautājums ir ko tavā uzskatā nozīmē "visi"Tommas rakstīja:Ja ir 1.8is un gribu 2.5 vai 2.8- tad liekot motoru visi vadi arī jāpārvelk?
Stāsts sekojošs, nomainija aizdedzes slēdzeni visu ar citu atslēgu nomainits EWS čips atslēgā no vecās uz jauno, bet mašīna nelec, bija gan signalizācijas un sekretka moš tur kāda problēma, ir kāds kas kko rubī un var palīdzēt?!?
Tu cel ārā motoru ar visu motora pravodku, ravētājTommas rakstīja:Tā, ka viss jāravē laukā?!edzis rakstīja:Būs, būs, vecie nederēs, protams atkal jautājums ir ko tavā uzskatā nozīmē "visi"Tommas rakstīja:Ja ir 1.8is un gribu 2.5 vai 2.8- tad liekot motoru visi vadi arī jāpārvelk?
liec iekšā jauno motoru ar visu pravodku, tad savieno motora pravodku ar mašīnas, tur ir varianti derēs 1:1 vai būs jāmodificē
Sk, paldies par info..seeingman rakstīja:Tommas rakstīja:]Tu cel ārā motoru ar visu motora pravodku, ravētājTommas rakstīja:Ja ir 1.8is un gribu 2.5 vai 2.8- tad liekot motoru visi vadi arī jāpārvelk?
liec iekšā jauno motoru ar visu pravodku, tad savieno motora pravodku ar mašīnas, tur ir varianti derēs 1:1 vai būs jāmodificē
99 un 94 gada sedana elektriskie logu pacēlaja mehānizmi ir vienādi?
Man ir tāda štelle, ka aizmugurē jau pērkot auto bija uzsists slieksnis, nav stipri, bet ir. Kaut kāds čalis man teica, ka man dēļ tā esot iesists iekšā plaukts, jo viņš tur kur tas slieksnis arī stiprinās. Skatijos uz ratu, ir viņš uz iekšu, bet otrs liekās, ka arī. Tad jautājums, vai oriģināli viņam nāk toe in?
Neviens nav zinošs?
Sveiki tauta! vai kāds nevar man paskaidrot, kas varētu būt pa vainu,ja dzinējs ir uzsilis līdz darba temperatūrai, bet salonā pūšs ledaini aukstu gaisu, bet tad , kad dod kārtīgi micē, tad samērā siltu? (standarta 1.8 dzinējs)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- …
- 1297