Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …
- 1297
- chevron_right
pečkas vārsts, sūknis....Plots rakstīja:Sveiki tauta! vai kāds nevar man paskaidrot, kas varētu būt pa vainu,ja dzinējs ir uzsilis līdz darba temperatūrai, bet salonā pūšs ledaini aukstu gaisu, bet tad , kad dod kārtīgi micē, tad samērā siltu? (standarta 1.8 dzinējs)
Sāc ar radiatora atgaisošanu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Loti iespjams, ka udenssuknis nedod cirkulaciju.dexter1 rakstīja:pečkas vārsts, sūknis....Plots rakstīja:Sveiki tauta! vai kāds nevar man paskaidrot, kas varētu būt pa vainu,ja dzinējs ir uzsilis līdz darba temperatūrai, bet salonā pūšs ledaini aukstu gaisu, bet tad , kad dod kārtīgi micē, tad samērā siltu? (standarta 1.8 dzinējs)
Linda rakstīja:Sāc ar radiatora atgaisošanu
Paldies puiši par palīdzību,tomēr pie vainas bija atgaisošana.!
Tad jau tev bija jāsaka - paldies, meitenes 
edzis rakstīja:Tad jau tev bija jāsaka - paldies, meitenes
Opiņā, neieskatijos. Bet nu tpt paldies.!
gribēju uzzināt, cik maksā jauns vai mazlietots šāds te oriģinālais bmw e36 radio? un vai viņus zog? jo reāli gribu tādu ielikt jo liekas simpātisks un nevajadzēs visu laiku staipīt līdzi.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Apmēram 70 euriki, arī tādu domāju ielikt, krienti glītāks par tiem aftermarketiem
Pēdējais labojis edzis - 06 Feb 2015, 12:25, kopā labots 1 reizi.
Neesmu dzirdējis, ka oem maģus zagtu. Neko jau viņi nemaksā un izņemt arī pagrūti.
neko viņi nemaksā.... cd43...
neko nemaksā ir 5e, nevis 70
tak pat maģus, kas jauni maksā 40 e citreiz nopizģī
Kādam ir bilde shēma etc kā pareizi atlaist/noņemt un atkal salikt sadalenes? interesē pareiza skrūvju secība.
Ja gribēs tad nopizģīs pilnīgi jebko. Es tikai saku, ka neesmu nekad dzirdējis, ka zog OEM žurkas maģus. Afermarket maģus zog tāpēc, ka viņus ir ļoti viegli izņemt un viņi der jebkuram auto, viegli notirgot. Savukārt OEM maģus gadās ka ir grūti izņemt (dažus pat ļoti grūti), aber zaglim laika čakarēties nav. Kas slikti turas, to arī aiznes.seeingman rakstīja:neko viņi nemaksā.... cd43...neko nemaksā ir 5e, nevis 70
Up!Carreras rakstīja:Vai kādam ir iespēja ierakstīt vadības blokā tikko uzstādīto OBC, klimatkontroli un kruīzkontroli?
OBC - lai rāda pareizo patēriņu, par pārējiem neesmu pārliecināts ka vajag!
PM!
cik esmu jaucis vienmer esmu pedejās laidis vaļā skrūves kas ir abos galos bet tās tā vienmērīgi .. .kasiks rakstīja:Kādam ir bilde shēma etc kā pareizi atlaist/noņemt un atkal salikt sadalenes? interesē pareiza skrūvju secība.
vēl var paskatīties autodatā ..
kko nesapratu , ko tev vajag ierakstit vadibas bloka ? cik zinu par kruizkontroli , tad to itka jaaktivize ( cik esu licis un lasijis , stradaja bez aktivacijas un uzreiz pec uzstadišanas )Carreras rakstīja:Up!Carreras rakstīja:Vai kādam ir iespēja ierakstīt vadības blokā tikko uzstādīto OBC, klimatkontroli un kruīzkontroli?
OBC - lai rāda pareizo patēriņu, par pārējiem neesmu pārliecināts ka vajag!
PM!
par klimatkontroli - o_O
bet obc cik zinu nolasa dažadus spidometra merijumus un tad apreiķina pateriņu un ta talak , laj pareizi raditu pateriņu un citas lietas OBC jauzkonfigure uz konkretu dzineju , zinu 2us cilvekus kas nodarbojas ar šo lietu , ivars 36 un otru neatceros
Ja tu videjo kaklinu skruves atskruve pavisam un pec tam abos galos tikai, tad tev ir diezgan paveicies.soulles rakstīja:cik esmu jaucis vienmer esmu pedejās laidis vaļā skrūves kas ir abos galos bet tās tā vienmērīgi .. .kasiks rakstīja:Kādam ir bilde shēma etc kā pareizi atlaist/noņemt un atkal salikt sadalenes? interesē pareiza skrūvju secība.
vēl var paskatīties autodatā ..
Visas skruves ir jalaiz vala vienlaicigi un vienmerigi pa pus apgriezienam.
Ir motori kur var atrak laist vala bet tas ir jajut un tas jau naks ar ntajiem motoriem
sveiki! varbuts kads varetu padalities ar informaciju par sadeles vārpstām.
liksies stulbi bet vnk intrese varbut kads ir ta darijis
kas mainas ja m50b25 bez vanusa, uzliek izpludes sadales varpstas vieta, iepludes varpstu no b25 vanos! ar nosacijumu, ka iepludes varpsta paliek no b25 bez vanosa!
liksies stulbi bet vnk intrese varbut kads ir ta darijis
kas mainas ja m50b25 bez vanusa, uzliek izpludes sadales varpstas vieta, iepludes varpstu no b25 vanos! ar nosacijumu, ka iepludes varpsta paliek no b25 bez vanosa!
Jautājums par eļļas filtra korpusu m43 dzinēja.
Vai noņemot to eļļa netecēs ārā? Vajaga nomainīt blīvi un tos 2 O rings
Vai noņemot to eļļa netecēs ārā? Vajaga nomainīt blīvi un tos 2 O rings
tecēs tik cik filtrā ir iekšā tik arī iztecēs .. notiri vnk pec tam ar bremzu klineri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- …
- 1297