Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- …
- 1297
- chevron_right
Tātad ir doma vasarai sedināt auto ar koiloveriem, bet paradās pāris neskaidrības..
Koili domāti TA-technix, un jautājumi sekojošie :
ir kaut kas jāperk papildus vnk komplektam? par aizmuguri saprotu, ka drošvien būs jāmaina atbalsti, pastiprinošas plaksnes labāk jāuzliek, bet vai tiem amortizatoriem ir vajadzīgi atsitēji un putekļusargi?
un kā ar priekšējiem amortizatoriem? cik saprotu, putekļu sargi nāk komplektā, bet kas ar atsitējiem?
un vēl tāds jautājums, vai ar diskiem R17 / 8J / ET35 un virsū 225/45 riepām nestriķēsies riepu iekšmalas ap pašiem koiliem?
Koili domāti TA-technix, un jautājumi sekojošie :
ir kaut kas jāperk papildus vnk komplektam? par aizmuguri saprotu, ka drošvien būs jāmaina atbalsti, pastiprinošas plaksnes labāk jāuzliek, bet vai tiem amortizatoriem ir vajadzīgi atsitēji un putekļusargi?
un kā ar priekšējiem amortizatoriem? cik saprotu, putekļu sargi nāk komplektā, bet kas ar atsitējiem?
un vēl tāds jautājums, vai ar diskiem R17 / 8J / ET35 un virsū 225/45 riepām nestriķēsies riepu iekšmalas ap pašiem koiliem?
Ja ir parastā pečka,tad nemāku teikt,domāju tik vienkārši nebūs viss,ņem vērā,ka jārauj panelis nost būs.Drift.Go rakstīja:sorry nezinaju;) pieslegt vadus vis bus plug%play variants?Ģirts rakstīja:šeit jau aprunāts,šķiet DIY sadaļā topiks par digitālo/analogo klimu,īsumā tur bija vajadzīgs ezis,pati pečka,tas digital panelis protams,vārsti elektriski vadāmie,ja nav AC tad to arī,lai pilnībā strādātu.Vajadzīgs to visu sainstalēt virsū un pieslēgt
ā centrālo lūku arī vajag no digitālās.
Pēdējais labojis Ģirts - 13 Feb 2015, 00:25, kopā labots 1 reizi.
Ģirts rakstīja:Ja ir parastā pečka,tad nemāku teikt,domāju tik vienkārši nebūs viss,ņem vērā,ka jārauj panelis nost būs.Drift.Go rakstīja:sorry nezinaju;) pieslegt vadus vis bus plug%play variants?Ģirts rakstīja:šeit jau aprunāts,šķiet DIY sadaļā topiks par digitālo/analogo klimu,īsumā tur bija vajadzīgs ezis,pati pečka,tas digital panelis protams,vārsti elektriski vadāmie,ja nav AC tad to arī,lai pilnībā strādātu.Vajadzīgs to visu sainstalēt virsū un pieslēgt
esmu licis pats analogas vieta ... bet nezinu kas bus un kaa ja lieku parastas
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Labi teikts, vecīt!seeingman rakstīja:Tas ir te latvijā, kosmonauts izdomā nu tagad būs, es tikai pelnīsu, pērk no cita kosmonauta šrotu pa kosmosu un tirgo pēc tam detaļas pa kosmosu, lai atpelnītu + uzvārītos.elksnis rakstīja:Nevajag aizmirst vienu lietu - labas lietas maksa daudz... koks ar diviem galiem - tikpat nopists dzinejs var maksat 600...
Un atminaties kadus auto jauc daļās - ar nodoklu paradiem, rusejusas, nodzitas, angļi...
Labs donors maksa - lai atpelnitu naudu par vina transportešanu- darba izmaksas uz jaukšanu, glabāšanu - tas ari veido cenu...
Nepareiza domāšana jau no paša sākuma, gribi pelnīt uz detaļām = pērc tādus donorus, kur nav jāpardod detaļas pa kosmosu, lai nopelnītu un i detaļas vairāk nemaksās kosmosu i šroti vairs kosmosu nemaksās, jo nevienam viņu pa to kosmosu nevajadzēs. Tas ir tāpatās, kā pēterim pieder kafejnīca un žurka, kosmonauti ierubī kosmosu pa detaļām, pēterim vajag vairāk naudas, lai nopirktu detaļas, viņš paceļ cenu kafijai, lai būtu nauda detaļām, kosmonauts nāk dzert kafiju, skat;as pizģets dārgi sanāk, jāpaceļ cena detaļām un tā tas turpinās, protams tirgus ir daudz lielākls un sarežģītāks, bet nu šitais skaidrojums īsumā, lai visiem būtu skaidrs, kā tas darbojas.
Isāk sakot problēma ir tie, kas izdomā, ka žurkai ir zela vērtība un varēs uzvārīties nopērkot miskasti un dodot detaļās visādus sūdus un kad tu neizpratnē skaties uz viņu par nosaukto ciparu sapistam lūznim, tad viņš tev saka "visi šito pērk visiem vajag'' kaut arī visi to pērk pa to ciparu, kad viņš ir ne tāda no dirsas izvilktā stāvoklī kādā viņam ir, tad atrodas, ka kāds nopērk to sūdu un tie, kas tirgo labā stāvoklī apskatās - bļāc viņš pārdeva pa tik, man ir labāks likšu lielāku ciparu.
Un tagad pirms kāds dirš, ka ej pa lēto noperc žurku uzdošu vienu jautājumu - Huļi, teiksim, vācijā normālu žurku var nopirkt pa 600 eur, bet latvijā par viņu kāds iedomājas ierubīt 2000+.
Vot bļaģ tev perekupi ar savu mākslīgā tirgus veidošanu.
TAs pats ZzevsS, tu arī, tipa man piekrīti un pats tagad pirksi daudzus 2.8 pa lēto, lai darītu ko? Protams, ka pārdot visus pa 600eur, un kas tas ir? motora mākslīga vērtības pacelšana tirgū.
Tu skaties stāv motori visi pa 400 eur, viens ielics pa 600, tu skaties o zajebis pa 600 stav gan jau pardos kādam, nopērc motoru pa tiem 400 un ieliec pa 600 gaidi, paveicas nopērk, citi sāk darīt pakaļ un beigās cena ir pacēlusies uz 600 un wow pizģets viņs tipa tā maksā tagad, kaut vai tā lūžna reālā vērtība neizmainījas ne par centu.
es pa 500 eur pirku m54b30 pilnā komplektā pa 2.8 nekad nedotu 600 eur bet ir aitas ir cirpēji ...ZzevsS rakstīja:Piekrītu tev seeingman, bet 2.8 jau pēdējos 2. gadus tā maksā. Pats par tādu ciparu esmu pircis, un ja tu zini kur dabūt āk, pasaki, uzreiz vairākus nopirkšu.
Kur jūs šujiet ādas stūri un no kāda materiāla ?
2 gadi atpakaļ šuvu, visai augšai krāsa nost... un ne tikai krāsa.. varbūt kāds zin kur var nopirkt ilgmūžīgu ādu/aizvietotāju ?
2 gadi atpakaļ šuvu, visai augšai krāsa nost... un ne tikai krāsa.. varbūt kāds zin kur var nopirkt ilgmūžīgu ādu/aizvietotāju ?
jāpērk ir īstā auto āda.. aizvietotajs drosi vari saukt par dermantīnu...
http://www.cardesign.lv/lv/leather_trade.php
http://www.cardesign.lv/lv/leather_trade.php
seeingman rakstīja:Tas ir te latvijā, kosmonauts izdomā nu tagad būs, es tikai pelnīsu, pērk no cita kosmonauta šrotu pa kosmosu un tirgo pēc tam detaļas pa kosmosu, lai atpelnītu + uzvārītos.elksnis rakstīja:Nevajag aizmirst vienu lietu - labas lietas maksa daudz... koks ar diviem galiem - tikpat nopists dzinejs var maksat 600...
Un atminaties kadus auto jauc daļās - ar nodoklu paradiem, rusejusas, nodzitas, angļi...
Labs donors maksa - lai atpelnitu naudu par vina transportešanu- darba izmaksas uz jaukšanu, glabāšanu - tas ari veido cenu...
BLA BLA BLA..
To sauc par brīvo tirgu... cenu regule brivas attiecibas starp paredeveju un pirceju...
Laipni lūdzu kapitālismā...
Un ar savu viedokli neizmanisi neko.. ne zurkas paliks lētākas ne dalas lētākas..
Jo vairāk brauks un šķils jo dārgāk maksās...
Kapēc vēl neesi uztaisījis protesta akciju pret maximu, rimi - ka vini iepērk maizi par 30centiem bet tirgo pa 1.20 eiro?
Kads var ludzu iemest pic ar 4cly motora akulomatora stiprinajumu, ka vinsh izskatiijaas
?
Vai par to, ka amīšu atbalsti ir miruši varētu liecināt, šausmīga klaboņa braucot pa bedrēm; risēm? It kā autiņš palicis cietāks, bet paši amīši neliekas miruši, jo nav jau tā kau ar roku iekustinot ir kā želeja 
interneta diagnostika
interneta diagnostika
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Manā gadījumā par to liecināja diezgan smaga čīkstoņa. Atbalstos tā gumija sāk atdalīties no metāla un rīvēties. Varbūt, ja pilnīgi atdalās, sāk arī klabēt. Lai nu kā, nav sarežģīti izņemt tos atbalstus un pārbaudīt, 2 skrūves no iekšpuses.Linda rakstīja:Vai par to, ka amīšu atbalsti ir miruši varētu liecināt, šausmīga klaboņa braucot pa bedrēm; risēm? It kā autiņš palicis cietāks, bet paši amīši neliekas miruši, jo nav jau tā kau ar roku iekustinot ir kā želeja
interneta diagnostika
Kāds nav mēģinājis iestutēt e46 paneli pilnā komplektā iekš e36?
Interesē tikai kā izskatās

Kādas normas ir atgāzem benzīna dzinējiem tukšgaitā HC un CO? Nebija HC max 1200 ppm un CO 0,5? Līdz 2001 gada mašīnam?
ar šo servisniekiem jāsamierināsRons rakstīja:Kur jūs šujiet ādas stūri un no kāda materiāla ?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Es pa darbu savu auto nelaužu... Savu braucu uz darbu ikdienā 60km x 2 gadi = plika stūre...he9600 rakstīja:ar šo servisniekiem jāsamierināsRons rakstīja:Kur jūs šujiet ādas stūri un no kāda materiāla ?
2 gadi atpakaļ šuvu, visai augšai krāsa nost... un ne tikai krāsa.. varbūt kāds zin kur var nopirkt ilgmūžīgu ādu/aizvietotāju ?. ne vienmēr taču sanāk braukt ar tikko mazgātām rokām, bet mazākās eļļas/dīzeļa paliekas momentāli atstāj graujošas sekas ādai/krāsai + varu saderēt, ka roku ādai noteikti ir mazs smilšpapīra efekts.
Pats ex e36 6 gadu laikā nobraucu līdz caurumiem 2 svaigas stūres
![]()
Ar eļļainām rokām pie barankas iemācīja nesēdēt dīlerserviss, proti, tas būtiski atspoguļojās monetāri algas dienā.
Vairs jau i neceru objektīvu risinājumu atrast, jo aizripoju līdz diviem kantoriem, kuri piedāvāja īstu ādu, bet fcuk kur plāna... :priekšāda:
p.s. daudziem te galerijās ir smuki pāršūtas m stūres (3 pasākumi gadā un 5Gdienas sabrauc) 1000km /gadā...
man vajag ilgspēlējošu materiālu.40 tkm/g.
tikko noplēsu oem ĀDAS Stūri un izrādās, ka āda nav āda, bet otrā pusē ir kkāds gumijots pārklājums.
uz e39 man no Vācijas atnāca ar 2,5 mm aftermarket pāršuvi
Sveiki, es vēlētos ielikt savam iekšā miglas, bet problēma tāda kad nekur viņam aiz bampera nekarājas vadi priekš miglām, tad jautājums ir sekojoš cik viegli ir ievilkt vadus un nieaces ap to visu.
viewtopic.php?f=21&t=198cHiKy rakstīja:Sveiki, es vēlētos ielikt savam iekšā miglas, bet problēma tāda kad nekur viņam aiz bampera nekarājas vadi priekš miglām, tad jautājums ir sekojoš cik viegli ir ievilkt vadus un nieaces ap to visu.
rus90 rakstīja:viewtopic.php?f=21&t=198cHiKy rakstīja:Sveiki, es vēlētos ielikt savam iekšā miglas, bet problēma tāda kad nekur viņam aiz bampera nekarājas vadi priekš miglām, tad jautājums ir sekojoš cik viegli ir ievilkt vadus un nieaces ap to visu.
vēl aizvien meklēju kurš gudrāks pastāstīskasiks rakstīja:http://www.oemautopartsandaccessories.c ... 40a331616/
vai detaļa numur 9 (detaļas kods 33141203801) ir no typ 188 bloķa, jo satelītu asīm nevaru atrast īsto kodu.
šis 33141203801 netā uzrādās ļoti daudz bmw bloķiem, kurš pastāstīs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- …