Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- …
- 1297
- chevron_right
Vai kāds mācēs pastāstīt, kā ir ar māšīnas viklšanu, ar aizmugures piedziņu, uz piekabes ar daļējo novietošanu?
Man te mācēja stāstītīt, ka varot rasties problēmas ar kārbu dēļ slīpā novietojuma, jo velkot kardāns griežās, un kārba arī.
Kā tur ir patiesībā, kāds ir saskāries ar ko tādu, vai tas ir pilnīgs "Bullshit" ?
Man te mācēja stāstītīt, ka varot rasties problēmas ar kārbu dēļ slīpā novietojuma, jo velkot kardāns griežās, un kārba arī.
Kā tur ir patiesībā, kāds ir saskāries ar ko tādu, vai tas ir pilnīgs "Bullshit" ?
Kāds var mēģināt muļķudroši pastāstīt kā kupejai izņemt paklāju? Tas, ka beņķi jāizņem un konse jānoņem tas skaidrs, kas vēl jājauc? Kā ir ar to variantu, ja pečku neņem ārā? Kur un kas ir jāgriež? Un kas ar gāzes pedāli? Viņu var noņemt nesalaužot? 
Griez gar pečkas malām, tjip gar visu to kas traucē iznjemt paklāju. Man pašam nav sanācis izņemt gāzes pedāli nesalaužot, bet ir kam sanāk easy.Reinholds rakstīja:Kāds var mēģināt muļķudroši pastāstīt kā kupejai izņemt paklāju? Tas, ka beņķi jāizņem un konse jānoņem tas skaidrs, kas vēl jājauc? Kā ir ar to variantu, ja pečku neņem ārā? Kur un kas ir jāgriež? Un kas ar gāzes pedāli? Viņu var noņemt nesalaužot?
gāzes pedāli var noņemt diezgan vienkārši! Viņam augšpusē, kur tas stienīts iet cauri ir pašā galā maziņš metāla takā sprostgredzens, viņu noņemot nost viņš vienkārši izmaucās ārā
Kads var pateikt kur nopirkt shito gumiju?Shrots..veikals?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
viewtopic.php?f=21&t=1360ZzevsS rakstīja:Griez gar pečkas malām, tjip gar visu to kas traucē iznjemt paklāju. Man pašam nav sanācis izņemt gāzes pedāli nesalaužot, bet ir kam sanāk easy.Reinholds rakstīja:Kāds var mēģināt muļķudroši pastāstīt kā kupejai izņemt paklāju? Tas, ka beņķi jāizņem un konse jānoņem tas skaidrs, kas vēl jājauc? Kā ir ar to variantu, ja pečku neņem ārā? Kur un kas ir jāgriež? Un kas ar gāzes pedāli? Viņu var noņemt nesalaužot?
kādas problēmas ar manuālo kārbu? ieliec neitrālajā un velc.Gena rakstīja:Vai kāds mācēs pastāstīt, kā ir ar māšīnas viklšanu, ar aizmugures piedziņu, uz piekabes ar daļējo novietošanu?
Problēmas tipa ka neeļļojas? Tak bļin tur nav tāda eļļošanās sistēma kā motorā, zobrati vienkārši peldas eļļā, un velkot neitrālajā tur slodze tāpat ir 0...
A automātu gan tā nedrīkst transportēt
Jautājums par videoreģistrātoriem, ja kādam ir pieredze vēlētos, lai padalaties. Uz doto momentu esmu noskatijis divus variantus. Abi pēc idejas ir vienādi bet tomēr atsķiras cenas ziņa arī vienādi, tad kurš būtu labākais variants?
1. http://www.1a.lv/auto_audio/videoregist ... rd_dcam004
2. http://www.1a.lv/auto_audio/videoregist ... rd_dcam005
otrais smukāks 
Klau, nu 1 eiro nav nekāda atšķirība cenas ziņā, tā kā maksā viņi vienādi un otrais tiešām smukāks un ar lielāku displeju.cHiKy rakstīja:Jautājums par videoreģistrātoriem, ja kādam ir pieredze vēlētos, lai padalaties. Uz doto momentu esmu noskatijis divus variantus. Abi pēc idejas ir vienādi bet tomēr atsķiras cenas ziņa arī vienādi, tad kurš būtu labākais variants?
virzulim jabut lidz ar bloka augsu, vai ari var but nedaudz augstak, ja atlauj vaarsti?
jaatjuunee m42
interese atkiribas starp parasto sporta filtru un so kas bilde?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
abi sūdi. labāk uztaisi labāku gaisa padevi priekš oem filtra kastes, jo oem padeve ir niecīga.boris737 rakstīja:interese atkiribas starp parasto sporta filtru un so kas bilde?
tātad manam m52 motoram ir šāda kaste, ar gaisa filtru iekšā,
nākot klāt vasarai ir neliels uztraukums par karšanu rīgas sastrēgumos un vispār pa rīgu vizinoties intensīvākā satiksmē, tapēc rodas jautājums, kā varētu palielināt motora dzesi? iespējams vajag sporta tipa filtru ielikt?
nākot klāt vasarai ir neliels uztraukums par karšanu rīgas sastrēgumos un vispār pa rīgu vizinoties intensīvākā satiksmē, tapēc rodas jautājums, kā varētu palielināt motora dzesi? iespējams vajag sporta tipa filtru ielikt?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
kāda jēga, e36 jau default nāk ļoti laba izpildījuma aukstā gaisa padošana, ja tev viņš karst sastrēgumos jāmeklē vaina mezglos termostats, sūknis, dzese šķidrums, nevis gaisa filtrā
Pēdējais labojis kasiks - 15 Feb 2015, 22:08, kopā labots 1 reizi.
skaidrs, un, ja es to kasti nomainu pret tā saucamo sporta filtru-konisko, tas tos papildus labumu vai nekādas lielās starpības nebūs?kasiks rakstīja:kāda jēga, e36 jau default nāk ļoti laba izpildījuma aukstā gaisa padošana, ja tev viņš karst sastrēgumos jāmeklē vaina meglos termostats, sūknis, dzese šķidrums, nevis gaisa filtrā
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
ja viņām(SPORTA) gaisa filtram nav heat shield, jeb aizsardzība no motora karstuma, un jābūt aukstā gaisa padevei, e36 nāk foršs snīpis no TV līdz gaisa filtra kastei OEM izplidījumā.
Ja tā tupa ielikt, tad būs vēl tikai sliktāk...MAIZE rakstīja:skaidrs, un, ja es to kasti nomainu pret tā saucamo sporta filtru-konisko, tas tos papildus labumu vai nekādas lielās starpības nebūs?kasiks rakstīja:kāda jēga, e36 jau default nāk ļoti laba izpildījuma aukstā gaisa padošana, ja tev viņš karst sastrēgumos jāmeklē vaina meglos termostats, sūknis, dzese šķidrums, nevis gaisa filtrā
d[-_-]b
tajā bildē ko iepriekš iemetu, tas "snīpis" - domāts šis?kasiks rakstīja:ja viņām(SPORTA) gaisa filtram nav heat shield, jeb aizsardzība no motora karstuma, un jābūt aukstā gaisa padevei, e36 nāk foršs snīpis no TV līdz gaisa filtra kastei OEM izplidījumā.
Nē, sanāk kkur aiz/zem radiatora korķa šajā bildē... Sanāk gaisu tver caur labo nieri...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- …