Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- …
- 1297
- chevron_right
Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..

Gan jau radiators pie vainas.Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Varētu būt ka pats radiators ir ciet. Kā variants - izskalot viņu.Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Tā skalošana ir tāda kapieku ie..išana uz īsu brīdi,es tā domājuinferno-ex rakstīja:Varētu būt ka pats radiators ir ciet. Kā variants - izskalot viņu.Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
No vienas puses jā, bet čalim ar to pilnīgi pietiks lai tiktu skaidrībā, ir viņš pie vainas vai nav. No otras puses, ja no ārpuses pats radiators ir ok, tad izskalot viņu ar pareizo ķīmiju ir daudz vairāk jēgas nekā ņemt netīru, eļļainu un apdauzītu lietotu.duuj rakstīja:Tā skalošana ir tāda kapieku ie..išana uz īsu brīdi,es tā domājuinferno-ex rakstīja:Varētu būt ka pats radiators ir ciet. Kā variants - izskalot viņu.Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Par radiatoru šaubos, jo mainīju motoru, jo vecais bija nokauts, radiators tas pats un nekādu problēmu pirmstam nebija, +30 grādos pat ar knapi udeni un bez tā plastmasa, kas iet no radiatora uz motoru nekarsa, nomainīju motoru un sākās bēdu stāsts.. :(duuj rakstīja:Tā skalošana ir tāda kapieku ie..išana uz īsu brīdi,es tā domājuinferno-ex rakstīja:Varētu būt ka pats radiators ir ciet. Kā variants - izskalot viņu.Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Kāds var iemest kupejas melno velūra paklājiņu kodu ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Varbūt ne līdz galam atgaisoji pēc ūdenssūkņa maiņas?Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Man jau liekas, ka kārtīgi atgaisoju, jo gaisu salonā pūs karstu un burbuļi ar vairs nenāca, ā un jocīgi tas, ka tagad tā mašīna svilpo, pie kkur 2iem vai 2 ar pus apgriezieniem.. un mufte griežās pat nezinu kā izskaidrot cik ātri..chappy rakstīja:Varbūt ne līdz galam atgaisoji pēc ūdenssūkņa maiņas?Tommas rakstīja:Nesen jau vērsos pēc palīdzības, rakstīju, ka visu laiku karst augšā motors, bet redlinā neiet, nomainīju termostatu, un ūdenssūkni, bet karst tā pat, visu laiku viena truba auksta un tā pati puse radiatoram auksta, značit neveic pilnu cirkulāciju, tosolā eļļas nav, kas varētu būt par problēmu, es jau sāku krist izmisumā, un visu iegrūsto piķi jau gribas kokā iestādīt..![]()
Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Dīzeli pa lielam nevajag atgaisot. Salej līmeni, šķil klāt un izrūcini.kasiks rakstīja:čoms tikko pārsvapoja no 1.6m43 uz m51d25 pirmais dīzelis viņam, pašam ar nav bijussi saskarsme, kā b@* atgaiso dīzeli?
Atšķiras gan.nuugjis rakstīja:Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Kas tad atšķiras?dogMa rakstīja:Atšķiras gan.nuugjis rakstīja:Stures pastiprinataja sukni atskiras benzins/dizelis!?
Kronšteina skrūvju vietas, kā arī paši kronšteini.
Tātad sūknis un skriemelis ir tāds pats. Atšķiras kronšteins.dogMa rakstīja:Kronšteina skrūvju vietas, kā arī paši kronšteini.
nē, arī skriemelis var atšķirties dēl savādāka novietojuma (4cyl un 6cyl benzīna gadījumā), un sūknis atšķiras, jo ar citu kronšteinu, tā korpusam ir savādākas "ausis", kur tas stiprinas sklāt. Līdz ar to ir neiespējami uzlikt no cita motora.
Tātad ir 4 dažādi sūkņi:
4 cyl benzīnam
6 cyl benzīnam
1.8 tdsam savs
2.5 tdsam savs
Tātad ir 4 dažādi sūkņi:
4 cyl benzīnam
6 cyl benzīnam
1.8 tdsam savs
2.5 tdsam savs
Tatad teoretiski sanak ka var uzlikt sukni no benzina!? Japarskruve tikai kronsteins ar skriemeli?
Nevar! Bez liekas ķīmijas nevar!
jautājums, gribu sev citu nummurzīmi ar 2 cipariem, čomam ir, kā tagad pareizi darīt lai tur csdd nezapaļītos vai kā savādāk nenolažot?
es eju ar viņu uz csdd un kas notiek tālāk, lūgums pa punktiem izstāstīt, kas tiešām to ir darījuši. paldies
es eju ar viņu uz csdd un kas notiek tālāk, lūgums pa punktiem izstāstīt, kas tiešām to ir darījuši. paldies
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Sveiki
gribetos uzinat vai kadam ta nav bijis kad parsledzot atrumus sujuga pedalis reizem paliek grida ?
Bet pedali pavelk atpakal un viss iet?
gribetos uzinat vai kadam ta nav bijis kad parsledzot atrumus sujuga pedalis reizem paliek grida ?
Bet pedali pavelk atpakal un viss iet?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- …