Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 453
- 454
- 455
- 456
- 457
- …
- 1297
- chevron_right
Kaa zini ka gm4 straada? Biji citu piesleedzis?mazazala rakstīja:sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
gm4 strada.droshinataji itka vesali nezinu kur lai skatas
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
man ir donors no ta panjemu paprovejuJanex325 rakstīja:Kaa zini ka gm4 straada? Biji citu piesleedzis?mazazala rakstīja:sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
A pie gm4 12v pienāk?mazazala rakstīja:man ir donors no ta panjemu paprovejuJanex325 rakstīja:Kaa zini ka gm4 straada? Biji citu piesleedzis?mazazala rakstīja:sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
Autoserviss tavam E36
Autocentrs Rīga
Autocentrs Rīga
sveiki man tads jautajums var but kads var palidzet man ir e36 universalis visi automatiskie logi! problema ir tada ka vienkarshi izbeidzas prieksejie logi vairs neveras vala! aizmugurejie strada priekshejie nee, vis parejais itka strada
varbut kadam ir kadas idejas kas tur varetu but jo man pasham jau vairs nava
varbut kadam ir kadas idejas kas tur varetu but jo man pasham jau vairs nava
Sveiki. Ir šeit kāds sev licis Harman Kardon audio sistēmu iekšā?
jā, ir.
Kas interesē?
Kas interesē?
Jautājums svētdienas rītā, ceru, ka kāds te ielīdīs apm stundas pusotras laikā, vajag atbildi ASAP - kādi ir precīzi izmēri tām divām 15mm skrūvēm, kas tur aizmugurējos bremžu suportus? Esošās atpakaļ noteikti negribu likt, vajag jaunas.
Jūsu domas par metinātiem diskiem. Cik viņi ir izturīgi? Cik saprotu uz 180km/h ar tādiem nevar braukt ja? 
Ja profesionāli sametināts tad nav nekādu problēmu. Pats esmu braucis ar tādiem, un ātrāk par 180 km/h. Bet protams ka viņi nebūs tik izturīgi kā nemetinātie.DruvisS rakstīja:Jūsu domas par metinātiem diskiem. Cik viņi ir izturīgi? Cik saprotu uz 180km/h ar tādiem nevar braukt ja?
Metinati vai nemetinati atlautais atrums 90km/h arpus apdzivotas vietasDruvisS rakstīja:Jūsu domas par metinātiem diskiem. Cik viņi ir izturīgi? Cik saprotu uz 180km/h ar tādiem nevar braukt ja?
Bail nebija?ZzevsS rakstīja:Ja profesionāli sametināts tad nav nekādu problēmu. Pats esmu braucis ar tādiem, un ātrāk par 180 km/hDruvisS rakstīja:Jūsu domas par metinātiem diskiem. Cik viņi ir izturīgi? Cik saprotu uz 180km/h ar tādiem nevar braukt ja?
bleķinieki, piemēram, visi no rūpnīcas ir metināti, respektīvi centrs pie aploces piemetināts.
auto arī tev ir metināts kopā.
Viss ir atkarīgs vai metinājis lohs, kas pat sagatavot metināšanai nerubī, vai savas jomas speciālists.
Močiem alumīnija rāmji arī ir metināti utt utjpr
auto arī tev ir metināts kopā.
Viss ir atkarīgs vai metinājis lohs, kas pat sagatavot metināšanai nerubī, vai savas jomas speciālists.
Močiem alumīnija rāmji arī ir metināti utt utjpr
Man arī diviem suportiem tieši tāda pati šķirba starp kluci un skavu (citiem neesmu pētījis), bet nekas vairs negrab (agrāk grabēja brīžiem). Arī interesanti.
Man tāda pati figņa sanāk ar juaniem klučiem.. cik saprotu tajā vietā nekad nebūs pietiekoši precīzi viss lai negrabētu.. No grabēsānas attur šīs te mēlītes, kas pa vidu.. Tiesa pagaidām pats neesmu pamēģinājis izjaukt un izlocīt viņas uz āru vairāk
d[-_-]b
gan jau ka viņas ir nolūzušas, veciem klučiem tajās vietās viņas vienmēr ir nolauztas, jo visu laiku ļurinas turpu šurpu atturot kluci no grabēšanas
Nu man viņi grab brutāli un ar pirkstu bakstot ļoti brīvi viņi tur ir bet ar bremžu spēku nesūdzos un apskate arī nesen izieta.
Esmu dzirdējis ka bremžu uzliku kājiņas varot kaut kā pieliekt, lai vairs negrabētu, kā tas būtu no bildes skatoties uz priekšu vai uz sevīm lokot? Vai arī tas pilnīgs marazms?
Esmu dzirdējis ka bremžu uzliku kājiņas varot kaut kā pieliekt, lai vairs negrabētu, kā tas būtu no bildes skatoties uz priekšu vai uz sevīm lokot? Vai arī tas pilnīgs marazms?
Ja runa iet par to dzelzīti, kurš stiprinās iekšā cilindrā, tad viņš nebūs pie vainas. Man viņi ir veseli un grabēja tik un tā. Pie tam tas attiecas tikai uz vienu kluci, iekšējo.
Cik sapratu liekšana bija domāta pašam klucim tiem galiem..
Man bija tā, ka vacie kluči negrabēja un nečīkstēja, ieliku jaunus brembo (nomainot arī diskus uz jauniem), un sākās - aizmugurējie iekšējie grab, priekšējie čīkst
Domāju, ja tās mēlītes veselas, tad ir jēga mēģināt pielocī viņas.. lai cilidrītī stingrāk turās.
Domāju, ja tās mēlītes veselas, tad ir jēga mēģināt pielocī viņas.. lai cilidrītī stingrāk turās.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 453
- 454
- 455
- 456
- 457
- …