Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- …
- 1297
- chevron_right
Pēc realoem viņam ir elektriskais vārsts.
Nr5.
http://realoem.lv/showparts.php?lang=en ... 425&gear=M
paldiesFinks rakstīja:Pēc realoem viņam ir elektriskais vārsts.Nr5.
mekleju realoem un nevareju atrast
a ka viņu var parbaudit?
Turpinājums par tiek klučiem, noņēmu nost bija viena no trim ķepām kas stiprinās cilidrā nolūzusi, tiešām vienīgais kas tur to kluci vietā ir tās trīs ķepas?
Un vai iekšējam un ārējam klučiem pēc formas jābūt vienādiem?
Krūzā. Saulkalnes smiltis, atrodas ārā. ideālākās smalkuma ziņā.rupu rakstīja:klau kur var nopirkt smiltis smilšu strūklošanai ?
itka celtniecibas veikalos ( depo,kurši, krūza) nebija !
in kada smalkuma smiltis labāk ņemt ?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Biedri izpalīdziet ar pāris atbildēm .
tātad man ir 318 kabris un gribu svapot 2.8 vēl īsti nēsu izdomājis no kā ņemt motoru e36,46,39 hz jūsu ietiekumi ....
un kas notiek svapojot ar piekari tā būtu ieteicams mainīt uz 6cyl vai ari tur nav nekāda lielā starpība ( ar auto nedomāju braukt driftā, bet ganjau kādu krānu uz piķa uzzīmēšu
, vnk gribu jaudīgu mašīnu ar labu skaņu (4cyl nav neviens no šiem punktiem
)
no kā ņemt motoru ?
piekare jamaina vai var palikt 4cyl ?
tātad man ir 318 kabris un gribu svapot 2.8 vēl īsti nēsu izdomājis no kā ņemt motoru e36,46,39 hz jūsu ietiekumi ....
un kas notiek svapojot ar piekari tā būtu ieteicams mainīt uz 6cyl vai ari tur nav nekāda lielā starpība ( ar auto nedomāju braukt driftā, bet ganjau kādu krānu uz piķa uzzīmēšu
no kā ņemt motoru ?
Palielam piekare var palikt no 1,8 ja tev ir is dzinejsGropiks rakstīja:Biedri izpalīdziet ar pāris atbildēm .![]()
un kas notiek svapojot ar piekari tā būtu ieteicams mainīt uz 6cyl vai ari tur nav nekāda lielā starpība ( ar auto nedomāju braukt driftā, bet ganjau kādu krānu uz piķa uzzīmēšu![]()
)
no kā ņemt motoru ?
motoru vieglak buss ielikt no e36 jo tur jau buss vadi kompis chips bet labak butu meklet no e39 tomata bet buss jarekinas ka buss vajadzigi vadi no m52 un kompis ar ews cipu no m52b28. protams var atstat ari no e39 kompi un ews chip un kompi bet 89% ka tur buss ews3 kas radis liekuss sarezgijumus
+buss vajadzigs izputejs vai vismas pirma dalla
ja ja grab tad ta kepa ir tikai vainigakasp1js rakstīja:Turpinājums par tiek klučiem, noņēmu nost bija viena no trim ķepām kas stiprinās cilidrā nolūzusi, tiešām vienīgais kas tur to kluci vietā ir tās trīs ķepas?![]()
finks negruzijj cilveku ar nepareizu inforus90 rakstīja:paldiesFinks rakstīja:Pēc realoem viņam ir elektriskais vārsts.Nr5.
http://realoem.lv/showparts.php?lang=en ... 425&gear=M![]()
a ka viņu var parbaudit?
11 pozicija
man tur viņa nauDj_Zii rakstīja:finks negruzijj cilveku ar nepareizu inforus90 rakstīja:paldiesFinks rakstīja:Pēc realoem viņam ir elektriskais vārsts.Nr5.
http://realoem.lv/showparts.php?lang=en ... 425&gear=M![]()
a ka viņu var parbaudit?![]()
11 pozicijaparbaudit var uzput tam sudam breik klineri vai starta gazi ja motors saks gludi stradat tad vinsh vainigs
motors tads pats ka bilde. tip laikam pats jaunakais m42 skaitas un nedaudz savadaks
M42 un M44
tad nem balonu rokas un put 
kapec no 39ta tomata ir labak?Dj_Zii rakstīja:Palielam piekare var palikt no 1,8 ja tev ir is dzinejsGropiks rakstīja:Biedri izpalīdziet ar pāris atbildēm .![]()
un kas notiek svapojot ar piekari tā būtu ieteicams mainīt uz 6cyl vai ari tur nav nekāda lielā starpība ( ar auto nedomāju braukt driftā, bet ganjau kādu krānu uz piķa uzzīmēšu![]()
)
no kā ņemt motoru ?
motoru vieglak buss ielikt no e36 jo tur jau buss vadi kompis chips bet labak butu meklet no e39 tomata bet buss jarekinas ka buss vajadzigi vadi no m52 un kompis ar ews cipu no m52b28. protams var atstat ari no e39 kompi un ews chip un kompi bet 89% ka tur buss ews3 kas radis liekuss sarezgijumus
+buss vajadzigs izputejs vai vismas pirma dalla
un piekarē isam tak ari mazais reduktors ar pusasim nak, vai es ko jaucu?
bremzes isam ir tipa lielās
pārējais izņemot atsperes ir vienāds, ar 6cyl motoru uz 4 cyl pr. atsperēm purns zemāk sēdēs un varbūt vairāk uzšūpos
Vakar mainīju šivoku, kas nāk pie stūres sūkņa, šivoks pieskrūvējas ar trīs skrūvēm pie tā trijstūra, rezultātā uzliekot siksnu piedarbinot dzinēju šivoks nometās nost ar visu trijstūri kur pieskrūvējās šivoks! Jautājums kā īsti ir jāturās stūres sūkņa trijstūrim pie kā skrūvējās klāt šivoks, vnk uz uzmaukšanās principa uz stieņa?
Tāds jautājums radās, ja noņem nost reduktoru vispār, mašīnu tak var vilkt trosē vai ne?
p.s neesmu vel autp gurū un nezinu īsti
vari jaa tikai nonem nost vell pusasis un kardanu lai pa zemi nevelks un vec kur vien velies
andrix rakstīja:Tāds jautājums radās, ja noņem nost reduktoru vispār, mašīnu tak var vilkt trosē vai ne?
Paldies par ātro atbildi nu iešu skrūvēt nost ;D 
Kur forumā pazudis DIY par apšifkas pārlīmēšanu? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- …
- 1297