Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- …
- 1297
- chevron_right
Ka tik nav automāta šiftera štekeris.
viņiem tāds ir ?dogMa rakstīja:Ka tik nav automāta šiftera štekeris.
gudri dirst nav malku cirst
Ja atmiņa neviļ, jā. Tev visdrīzāk bija savienots tā, lai būtu P vai N pozīcijā. Ja nav, tad tiek bloķēts starteris.
Jautajums tads,sajuga devejs Vini gaja uz dizeliem manuala bez kruiza un benziniekam manuala ar kruizu? Kads zin vai varbut kadam ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kam ir uz razborkas sie divi varat ludzu apskatities...vajag dabeigt kruiza insalaciju...DIF rakstīja:Jautajums tads,sajuga devejs Vini gaja uz dizeliem manuala bez kruiza un benziniekam manuala ar kruizu? Kads zin vai varbut kadam ir
tad tādēļ taja štekerī bija uztaisīta arī atpakaļgaitas lampiņa uz slēdzidogMa rakstīja:Ja atmiņa neviļ, jā. Tev visdrīzāk bija savienots tā, lai būtu P vai N pozīcijā. Ja nav, tad tiek bloķēts starteris.
paložņāju googlē un pamekleju automata štekerusdogMa rakstīja:Ka tik nav automāta šiftera štekeris.
bet kā man viņu saslēgt ar lai degtu atpakaļgaita ?
Manam dīzelim ar kruīzu sajūgam kaut kas šāds bija. Varu atdot par brīvu, ja vajag. Nav ideāls, bet vajadzētu strādāt.DIF rakstīja:Jautajums tads,sajuga devejs Vini gaja uz dizeliem manuala bez kruiza un benziniekam manuala ar kruizu? Kads zin vai varbut kadam ir
Yo!
Kāds 318is īpašnieks var iemest bildi no M42 stūres pastiprinātāja šļaukām- kādas izskatās un kur viņām jāiet !?
Netā nevaru atrast bildes, domāju kādas tieši man jāmeklē lai būtu čotka !
Paldies
Kāds 318is īpašnieks var iemest bildi no M42 stūres pastiprinātāja šļaukām- kādas izskatās un kur viņām jāiet !?
Netā nevaru atrast bildes, domāju kādas tieši man jāmeklē lai būtu čotka !
Paldies
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hhkjk.html
Kāds var paskaidrot? vienā no attēliem redzams kautkas līdzīgs pusasij or what?
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Nu ja, tur jau rakstīts, ka pilnpiedziņaJanex325 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hhkjk.html
Paldies!
problēma pagaidām novērsta -
2 vadi pušu un divi jau taisījās sadalīties
1 vads centrālajai atslēgai
2 vads bagāžnieka apgaismojumam un es vēl domāju ka lampiņa izdega
Jāaizvelk divi vadi no kārbas līdz lielajam, apaļajam štekerim, pie drošinātāju kastes. Tad arī iedegsies atpakaļgaitas lukturi, kad ieliksi atpakaļgaitā. Ja nemaldos 10 un 22 pins apaļajā štekerī, jāsavieno ar kārbu.rupu rakstīja:paložņāju googlē un pamekleju automata štekerusdogMa rakstīja:Ka tik nav automāta šiftera štekeris.Tev bija taisnība. tas ir automāta.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas vajadzīgs lai no analogas uz digitalo klimu pārtaisītu?
paldieszeltinsh rakstīja:Jāaizvelk divi vadi no kārbas līdz lielajam, apaļajam štekerim, pie drošinātāju kastes. Tad arī iedegsies atpakaļgaitas lukturi, kad ieliksi atpakaļgaitā. Ja nemaldos 10 un 22 pins apaļajā štekerī, jāsavieno ar kārbu.rupu rakstīja:paložņāju googlē un pamekleju automata štekerusdogMa rakstīja:Ka tik nav automāta šiftera štekeris.Tev bija taisnība. tas ir automāta.
Šodien sāku skrūvēt motoru arā savam hlamam, bet man radās tāds jautājums, kurā vietā reika savienojas ar motoru?
Es domāju priekš power steering fluid , kkur viņš savienojas, tik nevaru saprast kur.
Kā arī ja es es atvienoju bremžu pastiprinātāja trubiņu, man neizlīs viss bremžu šķidrums? sorry ja tādi nūbish jaut.
Pārējās lietas +- skaidras. man tas motorīts tik maziņš ka pat kārbu var atskrūvēt no augšas, tik kā labāk, ņemt ārā ar visu kārbu, vai skrūvēt nost prims ņemt ārā ?
Un varbūt ir kādi advice, kā ko labāk darīt, es domāju tieši izņemšanā, jo ielikt šobrīd domāju ka vedīšu kādam ielikt
Kā arī vēl aizvien esmu atvērts 1.6 1.8 m40/ moš m43 motoru piedāvājumiem, ja tie kas reiz jau piedāvāja, ir vēl tie motori, let me know.
Es domāju priekš power steering fluid , kkur viņš savienojas, tik nevaru saprast kur.
Kā arī ja es es atvienoju bremžu pastiprinātāja trubiņu, man neizlīs viss bremžu šķidrums? sorry ja tādi nūbish jaut.
Pārējās lietas +- skaidras. man tas motorīts tik maziņš ka pat kārbu var atskrūvēt no augšas, tik kā labāk, ņemt ārā ar visu kārbu, vai skrūvēt nost prims ņemt ārā ?
Un varbūt ir kādi advice, kā ko labāk darīt, es domāju tieši izņemšanā, jo ielikt šobrīd domāju ka vedīšu kādam ielikt
Kā arī vēl aizvien esmu atvērts 1.6 1.8 m40/ moš m43 motoru piedāvājumiem, ja tie kas reiz jau piedāvāja, ir vēl tie motori, let me know.
- ikey07
Jautājums. Vai var parastā ikdienas auto ielikt drošības karkasu un braukt pa ielu ar viņu legāli? Ar visu TA utt? Nezinu vai sapratāt jautājumu.
motora bloks belarusa krāsāedzis rakstīja:Nu ja, tur jau rakstīts, ka pilnpiedziņaJanex325 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hhkjk.html
Arz rakstīja:Jautājums. Vai var parastā ikdienas auto ielikt drošības karkasu un braukt pa ielu ar viņu legāli? Ar visu TA utt? Nezinu vai sapratāt jautājumu.
Pilnīgi un galīgi nekādīgi. Ar skrūvējamajām var, pirms skates izņem, pēc ieliec.
Uzzvani agri no rita uz izputeju centru Valmierā un sarunā laiku. Tur atsaucigi čaļi.Arz rakstīja:Jautājums. Vai var parastā ikdienas auto ielikt drošības karkasu un braukt pa ielu ar viņu legāli? Ar visu TA utt? Nezinu vai sapratāt jautājumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- …
- 1297