Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- …
- 1297
- chevron_right
paldiesinferno-ex rakstīja:Varētu būt atbalsts.DIF rakstīja:Sveks,ir jautajums...Braucot un griezot pa labi sak krauksket kkas,bet pa kreisi viss ok.Un uz vietas ja griez sturi nekadas skanas...Un braucot pa bedrem sit ka metals pret metalu... kas var but... Jau izpisu sev pratu domajot kas tur ir...Negribas izmest naudu uz stradajoso detalu
Pēdējais labojis DIF - 12 Mar 2015, 22:08, kopā labots 1 reizi.
kas varētu par vainu būt kad griež stūri uz labo pusi un ir čīkstoša skaņa labajā pusē pie riteņa? cīkstēšana parādās tikai laiku pa laikam un tikai griežõt uz labo pusi?
zinu ,ka teiks ,ka vajag uz servisu dzīt, bet varbūt kāds zin
zinu ,ka teiks ,ka vajag uz servisu dzīt, bet varbūt kāds zin
varetu bet kas tur kraukšķē gad griež pa labi apm. uz 15-20 km/hinferno-ex rakstīja:Varētu būt atbalsts.DIF rakstīja:Sveks,ir jautajums...Braucot un griezot pa labi sak krauksket kkas,bet pa kreisi viss ok.Un uz vietas ja griez sturi nekadas skanas...Un braucot pa bedrem sit ka metals pret metalu... kas var but... Jau izpisu sev pratu domajot kas tur ir...Negribas izmest naudu uz stradajoso detalu
beigts un stīvs amis arī var kraukšķēt
Domā, ka interneta diagnostika ir iespēja ne "izmest naudu uz stradajoso detalu"?DIF rakstīja:varetu bet kas tur kraukšķē gad griež pa labi apm. uz 15-20 km/hinferno-ex rakstīja:Varētu būt atbalsts.DIF rakstīja:Sveks,ir jautajums...Braucot un griezot pa labi sak krauksket kkas,bet pa kreisi viss ok.Un uz vietas ja griez sturi nekadas skanas...Un braucot pa bedrem sit ka metals pret metalu... kas var but... Jau izpisu sev pratu domajot kas tur ir...Negribas izmest naudu uz stradajoso detalu
Bet, ja kraukšķ kad vienkārši griezies pa labi, tad vairāk izklausas pēc gultņa.
Domā, ka interneta diagnostika ir iespēja ne "izmest naudu uz stradajoso detalu"?
Bet, ja kraukšķ kad vienkārši griezies pa labi, tad vairāk izklausas pēc gultņa.
[/quote]
vnk padomus prasu,bet par gultni bija doma...Paldies sestdien pacelšu un uzzinašu precizak
vnk padomus prasu,bet par gultni bija doma...Paldies sestdien pacelšu un uzzinašu precizak
ja nesaproti pats tad paradi kadam kas var saprast
jo interneta kautko prasit ir taspats kas bakstit ar pirkstu debesis 
Es sapratu ka darit,bet nezinu ko...bet tev taisniba par bakstisanu ar pirkstu debesi...sestdien kko uzzinasu precizak uz pacelaja.Nesen sarunaju ar draugu..Dj_Zii rakstīja:ja nesaproti pats tad paradi kadam kas var saprastjo interneta kautko prasit ir taspats kas bakstit ar pirkstu debesis
Kas varētu būt, ka ar centrālo durvis slinki slēdzas ciet - dažreiz aizslēdz, dažreiz ne? Ar pulti slēdzot dažreiz neaizslēdz kādu durvi, ar atslēgu slēdzot parasti aizslēdz visu.
Kā e36 viss šis perebors strādā?? Kur meklēt problēmu?
Kā e36 viss šis perebors strādā?? Kur meklēt problēmu?
Kāds ir labojis sēdekļu apsildi ?
Varbūt var padalīties ar informāciju kas un kā un vai vispar ir vērts to darīt ?
Es pārbaudīju apsildi ar testeri un konstatēju, ka divās vietās ir parlūzis vads, tajās vietās es saīsināju nedaudz vadu, salodēju un aiztaisīju lodējumu ciet ar termocauruli, pārbaudīju un viss strādā, vienīgi jautājums vai tas kalpos un vai drīkstēja lodēt ? Varbūt ir kāda cita pareizāka metode.
Varbūt var padalīties ar informāciju kas un kā un vai vispar ir vērts to darīt ?
Es pārbaudīju apsildi ar testeri un konstatēju, ka divās vietās ir parlūzis vads, tajās vietās es saīsināju nedaudz vadu, salodēju un aiztaisīju lodējumu ciet ar termocauruli, pārbaudīju un viss strādā, vienīgi jautājums vai tas kalpos un vai drīkstēja lodēt ? Varbūt ir kāda cita pareizāka metode.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es lodejis. Ar roze sakausejumu. (Состав сплава: олово (25%), свинец (25%), висмут (50%))Ace rakstīja:Kāds ir labojis sēdekļu apsildi ?
Lodēt kopā arī ir pareizā metode. Par termocauruli gan nemācēšu teikt, vai viņa tur ir vajadzīga.Ace rakstīja:Kāds ir labojis sēdekļu apsildi ?
Kaut kā pliku lodējumu atstāt negribējās, tāpēc uzliku termocauruli 
Cerams, ka kalpos.
Cerams, ka kalpos.
ir taisīts, nekad nav kalpojis ilgāk par nedēļu, pēc remonta pārdeg kkur citur
Gribēju zināt cik apmēram nepieciešama krāsa lai nopūstu 4gb diskus R17? 
Hazard rakstīja:Es lodejis. Ar roze sakausejumu. (Состав сплава: олово (25%), свинец (25%), висмут (50%))Ace rakstīja:Kāds ir labojis sēdekļu apsildi ?
Ar rozi nav labi lodējis
Krāmu tirgū pie tantītes ir pircis zaļš, šķidrs kusnis speciāls nihroma stiepli lodēšana.
p.s. Kušetē max temperatūra mērijis ~ 70c.
turies pa gabalu !!!!!!!latviets rakstīja:Kāds var kaut ko pastāstít par 2.5td, kādi ir tie motori ??
Gribi problēmas un patērēt naudu,noperc tdsbaumanis rakstīja:turies pa gabalu !!!!!!!latviets rakstīja:Kāds var kaut ko pastāstít par 2.5td, kādi ir tie motori ??
Neesmu ar dīzeļiem krāmējies, bet cik man zināms td un tds ir divas dažādas lietasDuuj rakstīja:Gribi problēmas un patērēt naudu,noperc tdsbaumanis rakstīja:turies pa gabalu !!!!!!!latviets rakstīja:Kāds var kaut ko pastāstít par 2.5td, kādi ir tie motori ??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- …
- 1297