Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 477
- 478
- 479
- 480
- 481
- …
- 1297
- chevron_right
Pie tam vēl pietiekoši trausls tas roze sakausējums ir (bet nu tēma pacelta kā kulaks uz acs, kā reiz vakar meklēju ar ko spiestās plates apalvot (va kā citādi pasargāt no rūsēšanas) un lasīju par to roze sakauējumu). Pagaidām apstājos pie vnk pārklāšanas ar laku... P.S. Spiestās plates virsma paredzēta arī SMD LED dzesēšanai...Rons rakstīja:Hazard rakstīja:Es lodejis. Ar roze sakausejumu. (Состав сплава: олово (25%), свинец (25%), висмут (50%))Ace rakstīja:Kāds ir labojis sēdekļu apsildi ?
Varbūt var padalīties ar informāciju kas un kā un vai vispar ir vērts to darīt ?
Es pārbaudīju apsildi ar testeri un konstatēju, ka divās vietās ir parlūzis vads, tajās vietās es saīsināju nedaudz vadu, salodēju un aiztaisīju lodējumu ciet ar termocauruli, pārbaudīju un viss strādā, vienīgi jautājums vai tas kalpos un vai drīkstēja lodēt ? Varbūt ir kāda cita pareizāka metode.
Ar rozi nav labi lodējisjo viņa kūst zem 100 c. Savukārt labi lodējis ir padumjo laika (alvu) tur daudz svins iekšā.
Krāmu tirgū pie tantītes ir pircis zaļš, šķidrs kusnis speciāls nihroma stiepli lodēšana.
p.s. Kušetē max temperatūra mērijis ~ 70c.
d[-_-]b
ha ha tas jau ir 2,5 tds
Jaa
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
un cik daudz viņai jābūt ir? man ir puse no līmeņa..
To gan nepateikshu, bet atskruuvee un apskaties, tajaa vaakaa jabauut liimenjraadim.
nu man zem puses tam stienim tur ir. cik ir normāls līmenis man interesē
Cik man atmiņa neviļ, tur ir atmetkas gluži kā motora eļļu pārbaudot - Min / Max
bet varētu būt tā ka griežot stūri man kaut kas čīkst stūres iekārtā un tas ir dēļ tā ka man tur pa maz eļļa?
Nomaini skjidrumu. ganjau muuzha anav mainiits.
Tieši tā, tur ir atmetkas. Iekšā kopumā iet 1.2 litri ATF eļļas, bet pieliešanai pilnīgi pietiks ar puslitru un vēl pāris paliks.edzis rakstīja:Cik man atmiņa neviļ, tur ir atmetkas gluži kā motora eļļu pārbaudot - Min / Max
markskise rakstīja:ha ha tas jau ir 2,5 tds
Ir kādam ideja kā dabūt vaļā vienu no startera skrūvēm???
Vienu dabuju valja bet otrai tas torx ir app**ts!
Mozh kadam ir bijusi saskare ar shitadu probleemu!!!
Paņem piemetini kautko. Uzgriezni vai kādu stienīti lai var atskrūvēt. Ja nav metināmais tad mēģini tajā ap***tajā torx caurumā iedzīt smalko torx atslēdziņu kas knapi iet iekšā taj caurumā. Ja pēctam tev nevajag to starteri tad paņem urbjmašīnu un nourb taj skrūvei to galvu nost vai ar fleksi.SmXpress rakstīja:Ir kādam ideja kā dabūt vaļā vienu no startera skrūvēm???![]()
Torx tur ir apgriestais tb zvaigzniite uz arpusi,tur knapi atslegu var iebaast lai tuktu klat kur nu vel flexi!
ar kādu mini roratslēgu nevar tikt klāt un saķert? Vai vnk paņem pamēģini ar mēseli iesist. Dabūt tikai atsist vaļā to skrūvi tālāk ar kautko var mēģināt atskrūvēt.
Ir taada doma bet to es atstashu ka peedeejo.vel meginashu pap**ties ar torx mucinju no karbas puses!
Tu jau teici ka tā skrūve ir sačakarēta tad jau ko vēl lieki čakarēties ar kautkādām muciņām.
Jo shaujot pa to galvinju pec tam virsu neuzliksi neko un ja neatnaak valja tad auzas
!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 477
- 478
- 479
- 480
- 481
- …